Super veiledning i forhold til valg av spiller og ryggekamera. Bestillingen gikk raskt og AZOM kommuniserte hele veien om valgene jeg gjorde. Har vel ikke opplevd så tett oppfølging i noen tidligere... Vis mer
Hadde sett frem til å få dab+ i bilen men det gikk dårlig. Hadde bestilt en modell spesifikk radio til vw Touran med dab +, og antenne i tillegg. Fikk en datatekniker til å installere men klarte ikk... Vis mer
AZOM - BEDRE KVALITET TIL EN BEDRE PRIS. RASKERE OG BEDRE LEVERING TIL RIKTIG PRIS ®AZOM Nordic merkevare som ble grunnlagt i 2016 med visjonen om å kunne tilby deg som kunde kvalitetsprodukter til de absolutt beste prisene i Norden. Ved å faktisk kunne tilby varer til halve markedsprisen – konkurrerer vi med markedet, som igjen driver utviklingen fremover. Vi tilbyr kun kvalitetssikrede varer med garantier, åpent kjøp og kundeservice. Hos oss gjør du et trygt kjøp og får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.
Norge
- azom.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Super veiledning i forhold til valg av…
Har vel ikke opplevd så tett oppfølging i noen tidligere nettkjøp jeg har gjort
Kjøpte android spiller +++
Kjøpte android spiller inkludert trådløs ryggekamera til min VW Toguan 2014. Alt fungerer som det skal og nå kjører jeg trådløs Android Auto og navigasjon med satellittbilder. Utrolig fornøyd! Veldig god service og masse medfølgende monteringsbeskrivelser.
Rask levering
Rask levering, utrolig bra kundeservice og. Veldig gode produkter. Skal kjøpe spiller her igjen
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, raske til og svare og du får all den gode hjelpen du trenger. Spilleren virker helt etter boka. Medfølgende mikrofon er ikke helt på topp og har valgt å kjøpe mikrofon anbefalt av dem. Venter nå bare på modeltilpasset ryggekamera så er alt på stell. Igjen vil jeg si at dette er kundeservice i særklasse.
Mangelfull vare.
Hadde sett frem til å få dab+ i bilen men det gikk dårlig.
Hadde bestilt en modell spesifikk radio til vw Touran med dab +, og antenne i tillegg. Fikk en datatekniker til å installere men klarte ikke på noen måte å finne dab funksjon på enheten, på all kommunikasjon sto det dab +, og fikk beskjed om å kjøpe dab antenne som tilleggsutstyr så da burde man forvente at man fikk en dab radio,men den gang ei.
Attpåtil veldig lang leveringstid.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice – virkelig til å anbefale!
Utrolig profesjonelle og hjelpsomme.
Fantastisk kundeservice – virkelig til å anbefale!
Jeg mottok en superfin spiller, og da en del manglet i pakken ordnet de det umiddelbart.Utrolig profesjonelle og hjelpsomme.Jeg er blitt helt avhengig av denne Azom Android-spilleren de selger, og kommer aldri til å gå tilbake til noe annet når jeg bytter bil.
Rask frakt
Rask frakt, rask hjelp og gode instruksjoner. Spilleren og kameraet var enkle og sette opp. Imponert over servicen via e-post fra Azom.
Meget bra spillere og kundesupporten er…
Meget bra spillere og kundesupporten er fantastisk!
Bra spiller.
Spilleren er super og kundeservicen fra Azom er kjempebra så skulle det være noe så får man hjelp. Takk til Azom. 👍
De kan hvis de vil!
Var meget misfornøyd med den første spilleren jeg kjøpte hos Azom, den var rett og slett elendig. Etter å ha ytret min misnøye ble jeg kontaktet av en hyggelig ansatt som tilbydde meg en ny spiller, den har jeg nå fått og installert. Den nye er et helt annet produkt som virker til å være den gode kvaliteten jeg burde ha fått første gang, derfor bare nesten høyeste score. Takk for god service.
Anbefale ikke bestill fra her sia
Sjokkert over kor my kundeservice på her plassn går te frontal angrep om du gi dem negativ omtale anbefale tenk dokk om æ e sjokert.får kjøpt samme spillern på temu.den kjem direkte fra kina.å.æ kjøpt samme å 0 forsel
Raskt og proft
Svarer raskt og profesjonelt og virker som de vet hva de snakker om! :)
Utrolig god kundeservice
Utrolig god kundeservice, svarer hurtig på mail. Løste mitt problem 🤩
Veldig proffe folk og fantastisk…
Veldig proffe folk og fantastisk produkt. Min bobil ble 10 år nye med deres navigasjon. Alt gikk rett på plass og lyden ble skikkelig oppgradert.
100% fornøyd
Rask levering og raskt svar på spørsmål. God bruksanvisning på spilleren og kamera. Imponert over kundeservice på mail.
Varer kommer rett fra Kina
Varer kommer rett fra Kina. Kundeservice oversatt av google.
Plug and play spilleren måtte jeg sage i rammen til bilen for å få til og passe !!
Kundeservice mente jeg hadde en underlig oppførsel ( på chat )
Aldri mer !!!
De virker som de tar kundenes…
De virker som de tar kundenes utfordringer seriøst og kommer med raske svar. Produktene viker robuste og stabile. Jeg er veldig fornøyd med radioen jeg kjøpte.
Kjøpte en bilspillet for 2 år siden og…
Kjøpte en bilspillet for 2 år siden og nå sluttet dab-adaperen å virke. Etter et par e-poster til kundeservice sender dem en ny i posten. Sånn skal det gjøres! God kundebehandling!
Kjøpte en spiller til VW Multivan T5.1
Kjøpte en spiller til VW Multivan T5.1. Spiller passet rett inn og var enkel og montere. Hurtig svar og hjelp fra kundeservice hvis det var noe jeg spekulerte på. En god opplevelse! Anbefales. Veldig fornøyd med spilleren.