Enkelt å foreta bestilling, og utrolig rask levering! Eneste minus var at vi må bestille for mer enn 3000,- for å få tilsendt faktura til firma. Vi kunne ha bestilt mer fra dere, dersom vi kunne fått... Vis mer

Flott og enkelt program for å lage sin egen design. Kvaliteten av trykkete produkter er veldig bra og blir levert i rimelig tid. Det er dessverre ikke alltid like enkelt å skrive ut på egen hånd på... Vis mer

Da jeg hadde lyst til å lage egne etiketter til min honning fant jeg alt trengte hos Avery.Både etiketter som jeg trengte og ett fantasiskt gratisprogram med mange muligheter ,bare å velge og vrake.

1. Klistremerkeprodusent
  2. Utskrift av egendefinerte etiketter
  3. Digitale utskriftstjenester
  4. Trykkeri- og skilttjenester
  5. Trykkeritjenester
  6. Leverandør av butikkutstyr

Avery er den markedsledende leverandøren av etiketter for alle tenkelige formål, og tilbyr gratis programvare for design og utskrift. Se mer her.

4,2

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Feil i klipping av bilde

Jeg er meget fornøyd med bestilling og rask levering. Men jeg er litt skuffet over at ikke brudgommen fikk med hele hodet på bildet.......

2. september 2023

Hej Tone.
Jeg håber at alt andet falder i din smag.

Jeg kan se at gommens hoved, ikke er kommet helt med på etiketten, det er fordi dit design desværre går udover skæringslinjen.
Du kan se tips til, dit næste design her:

hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive ind til vores kundeservice på Nordic@avery.com.

Hilsen

Kundeservice

Ikke stol på Avery. Styr unna.

De sender noe annet når de ikke har det du ønsker og benekter feilen når du sier ifra.

Jeg ønsket blant annet å teste hvit permanent. Jeg ble ikke tilsendt hvit permanent. Jeg sa ifra om dette. Og kundeservice svarer frekt tilbake:

«Hej, Du har fået det du bad om. Jeg har ikke de produkter du bad om til ink-jet desværre 😊»

Først gaslighter (realitetsmanipulasjon) hun meg med å si jeg har fått noe jeg sa ifra jeg ikke fikk. Så sier hun at de ikke har alle produktene som står på siden, selv om det står at de har det på siden. Så da vet dere det, hva du får eller ikke får er ren bingo og de vil benekte deg om du sier du ble tilsendt feil. Du kan ende med folie (dette fikk jeg i stedet) når du ber om hvit permanent og bli gaslightet etterpå.

Jeg ønsket å kjøpe en større mengde for bedriftsbruk. Men med slik frekk kundeservice stoler jeg ikke på dem. Styr unna. Finn noen med kundeservice du kan stole på i stedet, og unngå mulig bomkjøp og frekk kundeservice fra Avery.

12. september 2023

Hej.
Jeg er ked af du ikke har fået tilsendt de korrekte vareprøver som du bad om. det er en gratis service vi tilbyder vores kunder, at de kan få ét prøve ark af vores produkter, før de bestiller.
Jeg har sendt dig en E-mail, og håber vi kan tage dialogen videre der.
vi beklager over din dårlige oplevelse, og vi håber vi kan finde en løsning.

Ekstremt trege med sending

Ekstremt trege med sending. Det tar godt over en uke fra bestilling til pakken blir sendt.

30. august 2023

Hej.
Vi har på vores hjemmeside angivet en leverans tid på 8-virkedage, og det er noget vi har 99% Succes med at efterleve - fragt til Norge, skal igennem en toldbehandling i Danmark, før denne kan videresendes til dig.
Jeg er ked af de 2 stjerner, og hvis du har brug for hjælp til at finde din pakke eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi bestræber os på hurtig og nøjsom hjælp :)

Jeg håber du bliver glad for din ordre

Kundeservice

Jeg har ikke mottatt varene jeg har…

Jeg har ikke mottatt varene jeg har bestilt!

20. august 2023

Hej Guri,

Jeg har sendt dig en mail.
Jeg er ked af din pakke er væk, den befinder sig nuværende på et GLS Depot - og afventer en handling.
Hvis du svare på min mail, så skynder vi os og finde en løsning, så vi kan få din pakke leveret til dig :)

Hilsen
Kundeservice, Avery Nordic.

Lang leveringstid

Produktet er som ventet, og ser bra ut. Overflaten vanskelig å skrive på, det kreves spesialpenn. Leveransetiden uventet lang. Det tok ni dager fra sendin til mottak.

31. august 2023

Kære Helge.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at produktet ser ud som forventet. Vi kan se i forhold til det materiale, som du har valgt, at du har bestilt med mat lak. Hvis du ønsker at kunne skrive på etiketten, så skal den være uden lak for det bedste resultat. Leveringstiden til Norge er 8-10 hverdage, da det bestilte produceres i Tyskland.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for rådgivning eller spørgsmål.

Sandra, Avery Nordic

Enkel design verktøy. Leveranse ganske greit.

Enkel design verktøy, lagring av diverse utkast.
dette var bra. Tracking av leveransen var ikke mulig.

31. juli 2023

Svar fra Avery Norge

jeg er ked af at høre du ikke har kunne tracke din ordre, det skulle du meget gerne have kunne. Der må være sket en fejl :) men tak for de fine ord.

Bestilling av etiketter på farget ark…

Bestilling av etiketter på farget ark forutsetter at etiketten kommer med denne fargen. Det ble ikke slik tilfelle i min levering og jeg fikk da hvit etikett, og farget papir på utsiden av etiketten. Dette bør kunne fanges opp av en normal kvalitetskontroll av arbeidene som utføres. Å avvise en slik reklamasjon anser jeg som lite servicevennlig da man ikke kan forvente at vanlige brukere skal forstå slike innstillinger som det forklares som .

13. juli 2023

Hej.
Jeg har skrevet til dig før, med en løsning på dette problem.

Vi har lavet en service, der tilbyder hurtig og præcist print af netop det du som kunde ønsker. Det betyder at vi ikke tilbyder kvalitetskontrol af dit produkt før print. Dette bliver du automatisk spurgt om inden du lægger din bestilling.
Jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse, og eg tilbyder gerne min hjælp igen, så du kan få netop det du ønsker.
Yderlige kan du se vores FAQ på hvordan man benytter vores program, og hvordan man gør sit design gennemsigtigt, hvis ikke det er det.

Customer service agent

Rask levering

9. juli 2023

Kære Anita.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at leveringen levede op til det forventede.

Sandra, Avery Nordic

Det tar altfor lang tid før vi får…

Det tar altfor lang tid før vi får varene

4. juli 2023

Kære Ann-Mari.

Mange tak for din feedback.
Jeg har netop tjekket op på din ordre og kan se at den er afsendt. Vi forventer derfor at pakken når frem inden hvor de 10 hverdage, som vi skriver i vores leveringsbetingelser. Skulle den mod forventning ikke nå frem, så er du selvfølgelig altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice.

Sandra, Avery Nordic

Dette er noe jeg har savnet siden jeg…

Dette er noe jeg har savnet siden jeg brygger eget øl og lager mine egne etiketter. Rask og god service.
Kom fort med posten.

19. juni 2023

Kære Ove.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at høre om din oplevelse med dit køb hos os.

Fant det jeg trengte raskt

Fant det jeg trengte raskt
Enkelt å bestille / betale

30. mai 2023

Kære Kent.

Mange tak for din feedback til os.
Det er vi meget glade for at høre.

Sandra, Avery Nordic

Vis anmeldelser på alle språk. (91 anmeldelser)