LEON Shoes Danmark Anmeldelser 26

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har i dag besøgt jeres fine butik, en rigtig god oplevelse og fantastisk service og hjælpsomhed. Købte mig et par sko som er gode til mine lidt vanskelige fødder, smarte samtidig i en flot rød farve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er meget glad for alt jeg har købt og så er det godt nok hurtig jeg modtager varerne og skal de byttes som jeg var ude for med et par går det os hurtigt kan varmt anbefale at handle der. 👍

Informasjon om virksomheten

1. Skobutikk
  2. Fottøysgrossist

Skrevet av virksomheten

LEON forener klassisk håndværk med et enkelt og tidløst udtryk. Vi skaber komfortable sko i nøje udvalgt italiensk læder, designet til hverdag, fest og arbejde. Kvalitet, ærlighed og godt håndværk – det er kernen i Leon Shoes. Italiensk kvalitet, europæisk tillid Kvalitet uden kompromis LEON shoes er resultatet af solidt håndvæk kombineret med nøje udvalgte materialer fra pålidelige leverandører i Italien, som sikrer den højeste kvalitet i hver eneste detalje. Hvert par sko gennemgår en streng kvalitetskontrol, før de når ud til vores kunder. Når det gælder din tilfredshed, går vi ikke på kompromis. Innovation, komfort og kvalitet i hvert skridt Avancerede materialer Vores fodseng anvender en revolutionerende kombination af polyurethan, naturligt læder og specialindlæg, som tilsammen giver uovertruffen komfort og støtte. Hvert materiale er nøje udvalgt for at sikre lang holdbarhed, hygiejne og en behagelig fornemmelse ved hvert skridt. ✔ Medicinsk testet polyurethan ✔ 100 % naturligt læder fra Italien ✔ Antibakteriel beskyttelse ✔ Anatomisk formet struktur ✔ Miljøvenlige materialer Stil og komfort i perfekt balance LEON Fashion Moderne clogs, sandaler og hjemmesko skabt til hverdagen, hvor design og komfort mødes i en harmonisk balance. Kollektionen er udviklet med fokus på rene linjer, lette materialer og former, der følger fodens naturlige bevægelse. Hvert par er resultatet af omhyggeligt håndværk, hvor funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed. Det gør LEON Fashion til et stilfuldt valg for dig, der ønsker et moderne look uden at give afkald på komforten. Fodtøj udviklet til krævende arbejdsdage LEON Professional LEON Professional er skabt til dig, der tilbringer mange timer på benene og har brug for fodtøj, der giver maksimal støtte, stabilitet og komfort hele dagen. Serien kombinerer robuste, medicinsk testede materialer med gennemført ergonomisk design, så hvert par aflaster fødder, knæ og lænd — selv under hårdt og langvarigt arbejde. Kollektionen er udviklet i samarbejde med erfarne fagpersoner inden for sundhed, service og industri, hvilket sikrer sko, der lever op til professionelle krav om hygiejne, skridsikkerhed, holdbarhed og funktionalitet. Med LEON Professional får du fodtøj, der gør en mærkbar forskel i hverdagen og giver dig den stabilitet og komfort, du behøver for at yde dit bedste gennem hele arbejdsdagen.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg ledte efter et par komfortable…

Jeg ledte efter et par komfortable bløde sko, som er lige til at stikke fødderne i. Og det har jeg fået😊

19. april 2026

Kære Mette
1000 TAK for din flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for. Og så er vi særligt glade for, du nu har fået et par dejlige sko at stikke i.

Tak for at dele din oplevelse og tak for at vælge LEON :)

Bedste hilsnser fra
Janne

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedste kundeservice og skønne crocs

2 par skønne crocs modtaget. Jeg elsker dem.
Den bedste kundeservice jeg længe har mødt.

28. mars 2026

Kære Birgitte
1000 TAK for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at du har fået skønne sko og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Endnu engang mange tak for den tillid, du har vist os og for at vælge LEON!

LEON Shoes team
/Janne

Super go service

Super go service
Svar med det samme på mail
Utrolig hjælpsom betjening ..

10. april 2026

Kære Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her. Og vi er glade for at du har været tilfreds med vores service :)

/Janne

Professionelt.

Skønt produkt og havde dem efter 24 timer 👏.
Er yderst tilfreds. Og så var der lige en håndskreven hilsen på fakturaen ❤️

19. mars 2026

Kære Bitten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er utroligt glade for at du deler din oplevelser - og vi er særligt glade for, at du har fået et par skønne sko :)

LEON Shoes /Janne

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et par rigtig dejlige crocs

Et par rigtig dejlige crocs - god pasform og de oplyste mål passer. De har siddet på mig siden jeg fik dem, 5 store stjerner her fra.

16. mars 2026

Kære Linda,

1000 tak for at dele din oplevelse og for den flotte bedømmelse.
Vi sætter stor pris, at du tager dig tid til at dele her. Vi er så glade for, at du har fået et par dejlige sko.
Tak for at vælge sko fra LEON :)
De bedste hilsner,

Super hurtig leverance

Super hurtig leverance. Hurtig ombytning uden bøvl. Superfede sko. Helt i top👍🏻👍🏻👍🏻

18. mars 2026

Kære Ea,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder rigtig meget for os - men også for alle der læser med.

Tusind tak for at vælge LEON :)

LEON Shoes teamet
Janne

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bedste sandaler jeg længe har købt

Lækre sandaler - bløde og behagelige. Meget tilfreds med kvaliteten som er helt på højde med (eller bedre) end Birkenstock som jo er væsentlig dyrere. Har købt PORTOFINO 1 sandalen og i samme str som jeg plejer at bruge i fx Birkenstock.
Fik hurtigt og brugbar vejledning ifm valg af størrelse.
De bedste anbefalinger fra mig 🤩

Jeg har ellers sværget til Birkenstock mange år pga deres lækre fodseng - men dels er de dyre, dels holder Birkenstock end ikke en sæson da deres skumsål slides op og korken så smuldre. Det forventer jeg ikke vil ske med denne LEON sandal, da sålen er helt anderledes og den virker langt mere slidstærk - og så har Leon sandalen den samme lækre fod venlige fodseng og endda endnu blødere pga memory gel. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har købt fodtøj ved Leon.

12. mars 2026

Kære Stine,

Tusind tak for din flotte bedømmelsen men også for at tage dig tid til at dele dine erfaringer i detaljer. Det værdsætter vi højt :)

Tak for tilliden. Tak for at vælge LEON.

LEON Shoes / Janne

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og rigtig dejlig sko, som er en rigtig god kvalitet 😊

13. mars 2026

Kære Leon,

Tusind tak for din flotte bedømmelse:) Og stort tak for at dele din oplevelse af både sko og vores service. Det er vi meget taknemmelige for! Og så er vi bare glade for, at du har fået et par dejlige sko, som passer :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er meget glad for alt jeg har købt…

9. mars 2026

Kære Annalise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er utroligt glade for at du tager dig tid til at dele din oplevelse - og vi værdsætter hver og én bestilling fra dig. Vi er virkelig taknemmelige for at levere skønne sko til dig:)
Bedste hilsner fra

Super fint firma.

Hurtig levering og fine priser.
Der var til og med en venlig personlig håndskrevet hilsen til mig - med tak for købet♥️

7. mars 2026

Kære Lene
Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det værdsætter vi virkelig.
Vi er glade for at du har fået et par skønne sko :)
Bedste hilsner fra

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg købte sko og de var meget tunge så…

Jeg købte sko og de var meget tunge så måtte sende dem retur. Hentede min pakke 100 m fra min bopæl gls, men skulle returnere flere kilometer væk hos post nord. Det blev jeg sur over, nu venter jeg kun på at få mine penge retur

11. februar 2026

Kære Jannie

Tak for din opdaterede anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at skoene føltes for tunge, og at returprocessen igen har givet anledning til frustration. Vi forstår godt, at det kan være irriterende, når indleveringsstedet ikke ligger lige så tæt på som udleveringsstedet.

Som nævnt tidligere er vi i gang med at ændre vores returløsning, så det fremover bliver mere fleksibelt for vores kunder.

Vi kan se, at din returpakke nu ligger klar til afhentning, og vi henter den i dag. Beløbet vil blive refunderet, så snart pakken er registreret hos os.

Tak for din tålmodighed.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har i dag besøgt jeres fine butik

Købte mig et par sko som er gode til mine lidt vanskelige fødder, smarte samtidig i en flot rød farve- prisen er meget rimelig

14. februar 2026

Kære Helle

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i butikken, og at du fandt et par sko, der både passer dine fødder og samtidig lever op til dine ønsker om stil og farve. Den røde farve er også en af vores favoritter 😊

Vi bestræber os altid på at give personlig og hjælpsom service, så det er skønt at høre, at du oplevede netop det.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye sko – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God og hurtig levering, god kvalitet

God og hurtig levering.
God kvalitet.
Og det er altid rart at man tager sig tid til at skrive en lille personlig hilsen.

9. februar 2026

Kære Svend

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig levering og god kvalitet. Og hvor er det dejligt, at du lagde mærke til den lille personlige hilsen – vi synes nemlig, det er vigtigt, at der følger lidt ekstra omtanke med, når man handler hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Meget tilfreds

Jeg går mange kilometer
med dem, og jeg er meget tilfreds

5. januar 2026

Kære Ljiljana,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse her. Det betyder rigtig meget.

Vi er så glade for, at du har fået et par sko, som du kan gå langt og meget i.

Tak for at vælge LEON :)

LEON Shoes teamet/ Janne

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og købet lever helt op…

Hurtig levering og købet lever helt op min forventning

3. februar 2026

Kære Gitte,

Tusind tak for at dele din oplevelse her.

Vi er glade for at høre, du er tilfreds med dine nye sko, og du havde en god købsoplevelse hos os :)

Bedste hilser fra

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Sålen virker og lyder som plastik når…

Sålen virker og lyder som plastik når man går fordi den er så hård.
så er de glatte på at kører med. De glider nemt rundt på pedalerne…
Ikke hvad jeg havde forventet men de får en chance..

26. januar 2026

Kære Katrin,
Tak for at dele din oplevelse.
Vi er kede af, at skoene ikke lever op til din forventning. Som vi allerede har skrevet til dig, vil vi gerne finde en løsning, som indfrir dine forventninger - og vi håber, du siger til :)
Mange hilsner fra
LEON Shoes & Janne

Et rigtigt godt produkt,

Et rigtigt godt produkt,

9. januar 2026

Kære Susanne,
Tusind tak for din positive anmeldelse - og tak for at dele din oplevelse her.
Vi er glade for at høre, at du er glad for dine nye sko.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vidunderlige at have på og god kvalitet…

Vidunderlige at have på og god kvalitet til rimelig pris

10. januar 2026

Svar fra LEON Shoes Danmark

Tusind tak for at dele din oplevelse - vi er glade for at høre, at skoene er skønne :)

Købte et par sandaler

Købte et par sandaler. De passer perfekt og er rigtig flotte. Lædersko til en fin pris.

9. januar 2026

Svar fra LEON Shoes Danmark

Tusind tak for din fine anmeldelse, Ulla.
Vi er glade for at høre, at du er glad for dine nye sandaler :)

Kan anbefale

Jeg har modtaget mine læder Clogs i perlemor og må sige de er skønne. De er pæne, har en lækker blød sål og der er plads til fødderne. Der var hurtig og god service. Jeg kan kun anbefale LEON.

Tænker jeg også skal have et par sandaler.

Hilsen Helle

2. januar 2026

Kære Helle,
Tusind tak for at dele din oplevelse her og for din anbefaling. Det sætter vi stor pris på :)
LEON Shoes Teamet & Janne

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv