Virkelig dygtige folk, god pris og god kommunikation. Tekin er virkelig kompetent og efterlader et smukt resultat. Ringer til ham næste gang jeg skal have lavet el-arbejde.

Jeg fik skiftet gruppesikringer og målertavle i mit rækkehus af T.S. Electric, da de gamle bagelitgrupper efterhånden var udtjent. Jeg valgte et lokalt firma, der kunne træde til hurtigt. Veludf... Vis mer

Vi havde TS Electric ude for at opsætte lamper i hele vores lejlighed og vi er ikke andet end tilfredse med resultatet og servicen! De to elektrikere vi mødte rådgav os ift. de bedste løsninger for... Vis mer

4,5

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Meget tilfreds

Virkelig dygtige folk, god pris og god kommunikation.
Tekin er virkelig kompetent og efterlader et smukt resultat.
Ringer til ham næste gang jeg skal have lavet el-arbejde.

18. mars 2026

Rådgivning på høj plan

Jeg har ikke selv benyttet T’s Electric til udførelse af el-arbejde, men jeg har fået rådgivning i forbindelse med renovering af min lejlighed, og det har været en rigtig god oplevelse.

Deres vejledning gjorde mig langt bedre rustet til at følge op på entreprenørens egen elektriker, især når det kom til gældende regler, krav og standarder. Det gav en stor tryghed at have nogen med faglig indsigt at sparre med, så jeg kunne sikre, at arbejdet blev udført korrekt.

Jeg oplevede dem som kompetente, hjælpsomme og oprigtigt engagerede i at finde de rigtige løsninger. Klart en anbefaling herfra, hvis man har brug for professionel rådgivning inden for el.

28. mars 2026

T.S Electric stod for alle…

T.S Electric stod for alle elinstallationer i vores nye kontor i Glostrup, og vi er meget tilfredse med resultatet. De var professionelle, punktlige og gode til at kommunikere under hele processen. Arbejdet blev udført i høj kvalitet, og de var fleksible, når der opstod små ændringer undervejs. Kan klart anbefales, hvis man leder efter en pålidelig elektrik

18. februar 2026

Kom for sent og arbejdet skal gøres om. Det var et dyrt besøg.

Kom for sent i forhold til aftalt tid, og kunne så ikke nå at udføre opgaven, og vi måtte aftale ny tid. Det skulle vi betale ekstra for - efter klage blev ekstrabetalingen reduceret. Opgaven, flytning af udtag til emhætte, burde være en standardopgave, men er udført så den nye emhætte stadig ikke kan opsættes. Vi troede fejlagtigt, at fagfolk havde styr på den slags. Firmaet giver os skylden med en forklaring, som vi ikke kan genkende.

23. januar 2026
Logoen til Tselectric

Svar fra Tselectric

Hej Frits

Vi er naturligvis kede af, at du ikke har haft den oplevelse, du havde forventet.

Vi vil dog gerne korrigere nogle af de forhold, der nævnes i anmeldelsen. Vi havde aftalt, at vores montør ville komme i tidsrummet mellem kl. 09:00–10:00, og han ankom kl. 09:15, hvilket derfor ikke kan betragtes som forsinket. Du blev desuden informeret via telefonopkald direkte fra montøren inden ankomst.

Ved første besøg måtte montøren desværre køre igen, da du oplyste, at du skulle videre på arbejde og derfor ikke kunne være hjemme til opgavens udførelse.

Ved næste besøg gennemgik montøren løsningen med dig inden opstart, og du godkendte installationen. Du gav udtryk for, at placeringen var helt fin, og at emhætten uden problemer kunne monteres – blandt andet ud fra den markering på væggen, som køkkenmontøren havde lavet.

Efter ca. en uges tid kontaktede du os igen med ønske om, at vi skulle komme og ændre installationen uden beregning. Dette kunne vi desværre ikke imødekomme, da løsningen blev gennemgået og godkendt af dig inden arbejdet blev udført.

Afslutningsvis vil vi nævne, at det er ærgerligt når platforme som denne bruges på en måde, hvor der opstår en forventning om, at en virksomhed ikke må tage betaling for den tid der reelt bruges, eller for ekstra fremmøde, når en opgave må udskydes grundet kunden. Vi udfører altid vores arbejde fagligt korrekt og efter aftale, og vi ønsker kun at levere løsninger, som begge parter er enige om.

Med venlig hilsen
T.S Electric

Professionelt el-arbejde og super service

Tselectric udførte el-arbejdet i mit hjem, og jeg er meget tilfreds med resultatet. De arbejdede professionelt, omhyggeligt og blev færdige til tiden. Alt blev lavet pænt og korrekt, og de forklarede undervejs, hvad der blev lavet. Meget venlig og pålidelig service – jeg føler mig helt tryg ved det udførte arbejde. Kan varmt anbefales.

15. januar 2026

Vores HPFI blev ved med at slå fra

Vores HPFI blev ved med at slå fra, jeg ringede til T.S Electric på deres døgnvagt telefon. De kom hurtigt, fik styr på problemet og vi havde strøm igen samme dag. Venlig og professionel service.
Stor anbefaling herfra!

13. januar 2026

Fremragende

Exceptionel god service samt god kommunikation gennem hele projektet.

17. september 2025