God oplevelse
God oplevelse, god mad og sødt personale.
God oplevelse, god mad og sødt personale.
God mad og fin betjening - fine toiletforhold. En god øl
Dårlig oplevelse. Maden kom fint til tiden, det var bare ikke, hvad jeg troede at jeg havde bestilt. Jeg havde bestilt en risret med karry, desværre var der ingen karry i. Derfor retter jeg henvendelse til leveringsfirmaet, som yderligere retter henvendelse til Asian taste. Asian taste nægter at gøre noget ved min forkerte ordre. Da de påstår jeg ikke har betalt for karry, selvom det er krydset af i min bestilling. Altså hvad? Man kan ikke la’ være med at skulle afkrydse noget. Så selvfølgelig forventer jeg en ret med karry, når det er det jeg har bestilt!? Skide dårlig service!
Min absolut yndlings Asian restaurant!! 🤩
Rolig atmosfære. Altid smilende betjening og dejligt mad.
Klart min anbefaling til alle.
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Rigtig fornuftigt mad til prisen og søde og flittige mennesker bag disken.
Jeg har spist derinde med min kæreste, og vi vælger at vi vil har buffet. Da vi har hentet mad, og skal spise det, spiser både min kæreste og jeg 3 bider og ikke en eneste bid mere. Maden var kold og smagsløs. Jeg henvender mig til tjeneren og fortæller om det, hvortil hun svare hun ikke tror mig, jeg beslutter mig for jeg vil tage hjem og går op og spørg om der skal betales fuld pris, da jeg ikke har rørt min mad stort set. Jeg skal betale 331 ,- for mad jeg ikke har spist og drikkelse. Jeg syntes det er en useriøst restaurant. Vil ikke anbefale folk at spise der.
- Magnus
Sushien var ok.
Ikke prangende, men ok.
Resten kunne hverken jeg eller ungerne lide.
Alle kødretter smagte mystisk eller dårligt.
Med mindre de normale kokke holdt ferie her i starten af august 2021, så kan stedet ikke anbefales.
Vi holder os til andre asiatiske restauranter fremover.
Mvh
Per
Vi bestilte vores mad klokken 18, det blev først leveret klokken 22. Herudover modtog vi ikke de ting vi havde betalt for, da de undlod at levere 3 af de bestilte ting. Vi blev lovet gratis sodavand som undskyldning for ulejligheden, den modtog vi heller ikke. Maden vi modtog var fin, men servicen var ikke optimal.
Lækker kinesisk takeaway.
Store portioner, gode råvarer, bid i grøntsagerne.
Jeg fik and med champignons (friske), bambusskud og porrer. Manden fik oksekød i karry.
Hvor er det bare ærgerligt. For fjerde år i træk invitere min mor os alle til fødselsdag på Asian Taste. Det plejer at være godt...men sikke en skuffelse. Alt maden var halv lunken og noget af det direkte koldt. Vi påtalte det flere gange også ved betaling, men blev kun mødt af smil og ikke engang et undskyld eller en beklagelse. Det bliver absolut sidste gang vi spiser der!!!
Simpelthen et godt sted, god mad, hyggelig atmosfære, betjening i top både med at fylde op og rydde hurtigt op på bordene. Kommer gerne igen, og gode priser skal da også nævnes
Altid god service, de er super hurtige til både genopfyldning af buffet, og fjernelse af tallerkener. Prisen er helt overkommelig, og de er søde til at svare på spørgsmål.
Der er mange asiatiske buffetrestauranter at vælge imellem i Odense, men denne er min favorit.
Står der stærk karry på en ret, så er den stærk… Ikke utålelig stærk, men sådan at det kan mærkes på tungen. Kort sagt har maden ikke mistet sin identitet endnu, ligesom jeg har oplevet på flere af de andre asiatiske restauranter. Udvalget er godt. Der er både buffet inkl. sushi, og mongolian barbeque.
Servicen er god og venlig.
rigtig god atmosfære , rigtig god mad stort udvalg af forskellige retter
rigelig plads til deres kunder og familie kan stærkt anbefales at prøve
og rigtig god og hurtig betjening
ingolf og dorthe
Jeg bestilte en sushi menu og en and med appelsin sauce.
Man får hvad man bestiller, sushi'en er ganske god. ikke så eksperimenterende, men grundlæggende god :)
Jeg skal helt klart derind igen, om ikke andet, så for at nyde prisen :)