Lægen der er ansvarlig har svært ved at skælne arbejde og privatliv, og da jeg bliver skilt - melder lægen mig ud uden varsel.
Se hva andre synes
Jeg havde opstart samtale i dag, fik grundig introduktion, og fik medicinen allerede samme eftermiddag. Kan kun anbefale Medicinsk vægttab. Sød og interesseret læge. Var I tvivl senere og skrev en bes... Vis mer
Virkelig dejlig åben empatisk lyttende og forstående oplevelse. Gode råd på vejen og resten kan læses på hjemmesiden Derudover en oplevelse af et oprigtigt ønske om at hjælp frem for at skulle indtj... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos Medicinsk Vægttab er fokus ikke bare på vægttab – men på at skabe varige resultater og øget livskvalitet. Vi kombinerer medicinsk behandling med personlig opfølgning fra speciallæge Charlotte Bang Plum, så du får et trygt og fagligt funderet forløb fra start til slut. Det unikke ligger i vores tilgang: Du bliver ikke overladt til dig selv. Du får individuel vejledning, løbende støtte og en løsning, der er tilpasset din hverdag. Samtidig gør vi det nemt at komme i gang med et fuldt online setup, der blandt andet inkluderer adgang til en online træningsplatform helt gratis. Vi tror på, at et effektivt vægttabsforløb kræver mere end bare medicin – det kræver tryghed, struktur og den rette faglige støtte. Det er netop det, vi tilbyder.
Kontaktopplysninger
Danmark
- medicinsk-vaegttab.nu
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Behagelig og tryg samtale.
Behagelig og tryg samtale.
Kan kun anbefales :)
Det hele foregår som aftalt behøver…
Det hele foregår som aftalt behøver ikke at rykke for receptfornyelse.
Virkelig behagelig læge som gav rigtig…
Virkelig behagelig læge som gav rigtig god orientering
Lægen der er ansvarlig har svært ved at…
God og behalig oplevelse
God støtte og hjælp
Jeg er glad for Charlotte. Hun er meget vidende og hjælpsom. Men er heller ikke over belærende, men lytter til, hvad mit behov er.
Har en rigtig god oplevelse.
fup og svindel
fup og svindel. der kommer ikke noget link og email adressen eksistere ikke.

Svar fra Medicinsk Vaegttab
Varme anbefalinger
Jeg havde en rigtig god opstartssamtale, hvor jeg følte mig set og lyttet til. Der var god tid til at svare på spørgsmål og give al den information, jeg havde brug for. Det er trygt at vide, at jeg altid kan henvende mig, hvis der dukker spørgsmål eller problemer op undervejs.
Jeg føler mig i det hele taget i sikre og gode hænder hos medicinskvægttab.nu, og jeg glæder mig bare til at opleve resultaterne.
Varme anbefalinger herfra
Meget hurtig respons på min…
Meget hurtig respons på min henvendelse.
Behagelig opstartssamtale og grundig information.
Effektiv og behagelig
Dejligt med hurtig opstart - ikke mindst behagelig og informativ samtale.
God opstart
Nemt og hurtigt at komme i gang. Jeg behøvede ikke at lyve og overdrive vægten for at komme i betragtning til behandling. Gradvis indtrapning, god information.
Jeg er rigtig glad for at bruge…
Jeg er rigtig glad for at bruge medicinsk vægttab. Sød og forstående læge og god opfølgning. Svarer hurtigt på beskeder. Kan kun anbefale medicinsk vægttab 🌟
Super sød og behagelig at tale med og…
Super sød og behagelig at tale med og rigtig god service 🤗er så glad for at jeg valgte dem til mit vægttab
Jeg havde en god og informativ samtale.
Jeg havde en god og informativ samtale inden opstart. Efter følgende fik jeg en mail med de vigtige ting som vi også havde snakket om f.eks at huske at drikke 1,5 liter vand dagligt . Det er rart også at få det på skrift . Bedste anbefalinger herfra .
Top anbefaling
Charlotte er meget grundig og informativ....og proaktiv.
En rigtig god opstartssamtale med gode…
En rigtig god opstartssamtale med gode forklaringer og højt fagligt niveau. Tillige en behagelig og lydhør læge. Tak Charlotte.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.