Medicinsk Vaegttab Anmeldelser 33

4,4

Jeg havde opstart samtale i dag, fik grundig introduktion, og fik medicinen allerede samme eftermiddag. Kan kun anbefale Medicinsk vægttab. Sød og interesseret læge. Var I tvivl senere og skrev en bes... Vis mer

Virkelig dejlig åben empatisk lyttende og forstående oplevelse. Gode råd på vejen og resten kan læses på hjemmesiden Derudover en oplevelse af et oprigtigt ønske om at hjælp frem for at skulle indtj... Vis mer

1. Legekontor
  2. Helsekonsulent
  3. Vektreduksjon

Hos Medicinsk Vægttab er fokus ikke bare på vægttab – men på at skabe varige resultater og øget livskvalitet. Vi kombinerer medicinsk behandling med personlig opfølgning fra speciallæge Charlotte Bang Plum, så du får et trygt og fagligt funderet forløb fra start til slut. Det unikke ligger i vores tilgang: Du bliver ikke overladt til dig selv. Du får individuel vejledning, løbende støtte og en løsning, der er tilpasset din hverdag. Samtidig gør vi det nemt at komme i gang med et fuldt online setup, der blandt andet inkluderer adgang til en online træningsplatform helt gratis. Vi tror på, at et effektivt vægttabsforløb kræver mere end bare medicin – det kræver tryghed, struktur og den rette faglige støtte. Det er netop det, vi tilbyder.

4,4

Enestående

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

fup og svindel

fup og svindel. der kommer ikke noget link og email adressen eksistere ikke.

26. februar 2026
Logoen til Medicinsk Vaegttab

Svar fra Medicinsk Vaegttab

Hej Malene, jeg beklager meget den oplevelse du har haft med Medicinsk Vægttab. Jeg kan forsikre dig om at der hverken er noget fup eller svindel i min lille klinik. Mit største og eneste ønske er at alle mine patienter får en tryg og sikker rejse igennem deres forløb.
Dog består medicinsk vægttab af en enkel læge og ikke et hold af teknik-forstandige IT genier, så hvad der er gået galt i e-mailen kan jeg desværre ikke svare på :(
Hvis du stadig er interesseret i at begynde dit forløb så tag kontakt til mig på: kontakt@xn--medicinskvgttab-6lb.nu og så er jeg sikker på at vi kan komme gnidningsfrit igang :)
(Jeg beklager også den lidt besynderlige E-mail adresse som skyldes brugen af bogstavet "Æ")

Jeg håber at dette svar finder dig godt :)

Med venlig hilsen,
Special læge i alm medicin, Charlotte Bang Plum
- Medicinsk Vægttab

Varme anbefalinger

Jeg havde en rigtig god opstartssamtale, hvor jeg følte mig set og lyttet til. Der var god tid til at svare på spørgsmål og give al den information, jeg havde brug for. Det er trygt at vide, at jeg altid kan henvende mig, hvis der dukker spørgsmål eller problemer op undervejs.
Jeg føler mig i det hele taget i sikre og gode hænder hos medicinskvægttab.nu, og jeg glæder mig bare til at opleve resultaterne.
Varme anbefalinger herfra

10. februar 2026

God opstart

Nemt og hurtigt at komme i gang. Jeg behøvede ikke at lyve og overdrive vægten for at komme i betragtning til behandling. Gradvis indtrapning, god information.

3. januar 2026

Jeg havde en god og informativ samtale.

Jeg havde en god og informativ samtale inden opstart. Efter følgende fik jeg en mail med de vigtige ting som vi også havde snakket om f.eks at huske at drikke 1,5 liter vand dagligt . Det er rart også at få det på skrift . Bedste anbefalinger herfra .

6. oktober 2025