3,4

Middels

Madforgiftning

Maden er skuffende. Jeg fik madforgiftning, og de nægter at give kompensation nu.
Hold jer væk

24. januar 2026

Virkelig skuffende takeaway

Virkelig skuffende takeaway. Vi fik paneer i spinat (6 stykker i en portion!) i en blendet sovs hvor kun farven mindede om spinat, en chicken tikka hvor kyllingen var ok men igen i en blendet sovs der ikke rigtig smagte af andet end fløde - ingen syrlighed eller smag af krydderier. Risen var fin men det tilhørende nan-brød var sødt og tørt og lignede noget der kom ud af en vacuumpakke.

9. oktober 2025

God mad

Altid et besøg værd når vi kommer forbi Odense.
Rigtig god mad og betjening.

22. juli 2025

Indian Mahal i Odense er en lille…

Indian Mahal i Odense er en lille restaurant med dejlig atmosfære.
Mig og min arbejdskammerat havde lyst til aftensmad af kvalitet til små penge.
De tilbyder 10 retter i en buffet til 149,- DKK.
Jeg valgte to retter med megen chili og min kammerat valgte to retter med moderat styrke.
Vi var begge meget tilfredse.

26. mars 2025

Overordnet set kedeligt

Vi bestilte hhv. Chicken tikka masala, et plain naan og nogle panerede kyllingestykker.

De panerede kyllinger var voldsomt gode. Saftig kylling og sprød autentisk panering - klart anbefalelsesværdig og årsag til at anmeldelsen ikke er med færre stjerner.

Service var upåklagelig og hurtig, dog var chicken tikka masalaen noget skuffende.
Sovsen var tynd som vand, smagte primært af fløde og uden den karakteristiske smag af indisk krydret mad var det mildest talt en kedelig sovs.
Der står på hjemmesiden, at det er tilpasset den danske palette. Dog vil jeg sige at de har taget det lidt for langt.

Naan brødet smagte alt for sødt, og passede slet ikke til retten.

Kyllingen i hovedretten var dog super saftig og med den tilhørende chili dressing (til de panerede kyllingestykker) i sovsen, var sovsen okay.
Risene var super fine, og med autentisk udseende.

5. januar 2025

Ligegyldig mad

Super fint sted, pænt og ser hyggeligt ud. God betjening. Maden - butter chicken - var desværre så evig ligegyldig. Smagte som ris med kylling og flødesovs, uden krydderier. Mega ærgerligt, skulle være en hyggelig fødselsdagsmiddag, så brugte penge på at hente god mad ude, ku ha lavet det meget bedre selv. Kan dog ikk selv lave indisk smagende mad, men det fik vi heller ikk her …

14. desember 2024

En tam omgang

Stedet er super hyggeligt og venlig betjening men maden er mere indisk look a like. Det er smagsløst og fyldt med fløde. Naanbrød er som det man kan købe i Netto og Poori er helt uspiselig.
Kyllingelår i børneretten totalt tør. Virkelig en skuffende omgang og i hvert fald meget langt fra det indiske køkken vi kender fra andre restauranter både i DK og andre lande.

26. oktober 2024

Dejlig mad og super betejning

Vi har spist hos Indian Mahal et utal af gange og er aldrig blevet skuffede.
Fantasisk mad og venlig betjening - det slår aldrig fejl.
Klart et sted vi kan anbefale.

18. september 2024

Skod sted.

Skod sted.. maden kommer 35 minutter forsent, sovsen er helt flydende og der står på hjemme siden cremet.. det er så sovsen knap nok er på risene fordi det ryger til bunds.. virkelig skuffende oplevelse og klart sidste gang jeg nogensinde skal have fra dem igen.. samtidigt er begge vores retter helt smags løse..

18. november 2023

Super lækkert indisk mad

Super lækkert indisk mad! Den bedste restaurant i Odense der servere indisk mad.

Personale er altid venligt og smilende og mad er som altid god.

8. juli 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis