Arkitektgruppen Anmeldelser

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Arkitektgruppen A/S kan ikke anbefales.

Arkitektgruppen A/S kan ikke anbefales.
De sælger grunde på Atlasvænge i Ballerup. De skriver i kontrakten, at man max kan komme til at betale kr. 100.000 for fundering af grunden, men det passer ikke vores regning blev på kr. 461.000 og de ville kun betale kr. 259.000

9. september 2018

Uforskammet høj husleje og urent trav ved fraflytning

Vi har boet to et halvt år i een af arkitektgruppens rækkehuse i stenløse syd (egernleddet) boligen er opført som projekt bygget I 2009 og blev ikke solgt. Istedet blev det til en lejebolig.

Problemet er at arkitektgruppen ikke håndtere udleje situationen ret godt. Lejen er alt for dyr. Vi betalte 11.600 eksc. forbrug for 117m2 rækkehus i stenløse. Dette er LANGT over sammenligning alternativer. Husleje stiger meget hver år. Byggeriet ser på overfladen pænt og i orden ud, men når man går i dybden med detaljerne er det sjusk. Det svarer IKKE overens med lejeprisen.

Ved udflytning havde vi brugt 3 dage på klargøring til aflevering, flyttesynet afslørede ikke andet end almindeligt slid og vi fik at vide at den var pæn. Alligevel havde arkitektgruppen den uforskammethed at fakturere istandsættelse for hele depositum (36.000kr) plus 5.400kr Ekstra. Det virker som fiktive udgifter de har faktureret og når de bliver udfordret på beløbet glider de bare af. Havde overvejet at få en advokat på og føre en sag, , men det løber også hurtigt op. Det føltes næsten som om de lige holder sig under en magisk grænse der friholder een fra at gå i retten.

Denne høje fraflytnings omkostning svare til ca. 1.300 kr i ekstra leje pr md. Min mistanke er at dette bliver brugt bevidst.

Vores anbefaling er klar: HOLD JER PÅ LANG AFSTAND AF ARKITEKTGRUPPEN !

Mvh. Jonas og Sara Emborg

8. april 2014