2,3

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2,3

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Awesems betaalt niet

Ik onderschrijf de andere reviews/ervaringen. Awesems is altijd te laat met betalen. Support reageert niet. Af en toe heb ik een betaling gekregen nadat ik daarom heb verzocht, maar ook dat werkt niet meer. Lopen inmiddels 7 maanden achter met betalen, schandalig! Waardeloos bedrijf!

23. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf komt zijn betalingverplichtingen niet na

Dit bedrijf komt zijn betalingsverplichtingen niet na. Zoals vele anderen ook al melden, betalen ze simpelweg de zakelijke verrekeningen niet uit en reageren ook niet op vragen en herinneringen hierover. Inmiddels lopen ze maanden achter en is het openstaande bedrag opgelopen tot honderden euro's. Ik laad mijn auto inmiddels weer aan de straat om het openstaande bedrag niet verder op te laten lopen. Erg frustrerend om je eigen laadpaal niet te kunnen gebruiken. Ronkende teksten op de website over hoogstaande innovatie oplossingen, maar in de praktijk dus slechts kopzorgen. Ze leveren slechts wanprestaties en zijn onbetrouwbaar en doofstom. Ik zou absoluut geen zaken doen met dit bedrijf. Uiteraard nu met mijn werkgever aan het zoeken naar een andere partij.

11. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betalingen zijn consequent te laat

Betalingen zijn consequent te laat, belofte is max 75 dagen tot uitbetaling. Ik zit nu al op 170 dagen. Lijkt erop dat Awesems de processen niet goed op orde heeft en voor eigen 'bank' speelt met geld van een ander.

24. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Op alle fronten een onvoldoende

Dit bedrijf is op alle fronten een aanfluiting. Ze betalen te laat , op geen enkele manier voorspelbaar, zelfs als je facturen op betaald staan is maar de vraag wanneer je betaald krijgt. Enige vorm van support kennen ze niet. Er wordt niet gereageerd op mails, bellen heeft geen zin want de juiste persoon is zogenaamd nooit aanwezig. Terugbelverzoek is kansloos. Beste mensen. Doe je zelf een lol en ga nooit met dit bedrijf in zee.

14. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Reageren en betalen niet (op tijd)

Meermaals support een mail gestuurd, maar er komt simpelweg geen antwoord. Vorige keer gemaild over te late betaling en toen kwam er ineens een betaling (zonder antwoord).

Nu wederom meermaals gemaild, geen antwoord, geen betaling. Laatste betaling is van 5 maanden (!) geleden.

2. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aftersales is zeer klant onvriendelijk…

Aftersales is zeer klant onvriendelijk en zeer traag! Kan al 4 weken de laadpaal niet gebruiken, maar een monteur sturen om de paal te repareren schijnt erg moeilijk te zijn! Ze stellen af en toe een vraag en dan moet ik meer dan een week wachten op de reactie van mijn vraag, de conclusie na 4 weken is dat de kabel waarschijnlijk stuk is, op mijn vraag of ze een monteur kunnen sturen en wanneer ik hem kan verwachten is al meer dan een week geen antwoord op gekomen! De persoon die hier overgaat zou vorige week maandag pas terug zijn en ondertussen zijn we al weer een week verder en is het erg stil vanuit Awesems! Ik moet nu al 4 weken met 2 EV’s naar dure commerciële laadpalen rijden om de beide EV’s te laden! Mijn electrische bestelbus van de werkgever kan maar 250km rijden dus die moet dagelijks aan de laadpaal! Zeer ontevreden over hun service! Als ik bij inkoop zat zou ik over stappen naar een andere leverancier!🤬

1. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Awesems betaling stelselmatig te laat

Awesems levert laadpalen voor leaseauto's. Betaling is stelselmatig veel en veel te laat. De reviews online kloppen. Ongeacht of ze de betaling van de leasemaatschappij al hebben ontvangen ze wachten gerust meer dan een half jaar met uitbetalen. Ga alsjeblieft naar een andere leverancier als je nog zoekende bent.

15. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv