Ardennes-étape Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een geweldig leuke en stijlvol ingerichte B&B met heerlijke jacuzzi! Het vrije uitzicht op de vallei is fantastisch! De gastvrouw en -heer zijn goed bereikbaar en erg behulpzaam. We hebben hier een he... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bedrijf checkt informatie over woningen niet waardoor deze niet klopt. Dit betekent dat men hele andere verwachtingen kan hebben over de woning die niet juist zijn. Ardennes etape vindt dat ze juri... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tolles Haus mit wunderbarem Grundstück und einem tollen Ausblick. Die Nähe zur Autobahn empfanden wir nicht als störend! Alles sauber, gut ausgestattet, viel Platz! Toller Pool, die Sauna etwas klein... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch verblijf gehad in de Tero Lodge, direct naast het circuit van Spa Francorchamps. We waren met 40 volwassenen en 3 kinderen in de leeftijd 13-17. Ruime kamers, grote douche/toilet... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

94 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

zeer mooi en rustige omgeving

zeer mooi, proper huisje, rustige omgeving en zeer lieve vriendelijke verhuurders.
onze vrienden en wij hebben er van genoten.

14. mars 2025

Svar fra Ardennes-étape

Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn dat u zo genoten heeft van de woning, de omgeving en de gastvrijheid van de verhuurders. Hopelijk mogen we u snel opnieuw verwelkomen voor een volgende ervaring!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtig huis in een mooie omgeving.

Prachtig huis in een mooie omgeving.

17. mars 2025

Svar fra Ardennes-étape

Bedankt voor uw reactie! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Ervaring zoals verwacht!

Ervaring zoals verwacht

28. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Dank u wel voor uw beoordeling! Het is fijn te weten dat uw ervaring aan uw verwachtingen voldeed. We hopen u snel weer te mogen ontvangen

Top woning

Zeer mooie woning , goeie combinatie tussen nieuwe en authentieke elementen. Top verblijfplaats.

8. mars 2025

Svar fra Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Wij doen ons best om unieke en comfortabele verblijven aan te bieden. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

Wij komen terug.

Zeer goede, ruime woning. De wellness is ook een pluspunt. Het huis is van alles voorzien.

7. mars 2025

Svar fra Ardennes-étape

Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van de ruime woning en de wellness!
Ik ben blij dat het huis aan uw verwachtingen voldeed.
We verwelkomen u graag weer in de toekomst!

Bertrouwbare website, mooie vakantiehuisen

al verschillende keren geboekt via deze website, telkens goede ervaringen gehad

1. mars 2025

Svar fra Ardennes-étape

Wat fijn om te horen dat u meerdere keren een positieve ervaring heeft gehad! Ik ben blij dat wij uw verwachtingen telkens weer kunnen waarmaken!
Wij blijven ons best doen om de kwaliteit van de service te waarborgen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Als je graag je borg kwijt wil dan moet…

Als je graag je borg kwijt wil dan moet je hier boeken.
Helaas was er wat schade ontstaan maar keurig bij de verzekeringsmaatschappij gemeld en alles wordt vergoed. Toch blijven ze onrechtmatig je borg vasthouden.
Gelukkig heb ik een rechtsbijstand en ga ik dit juridisch terugvragen. Jammer dat het zo moet.
Nee ik heb geen boeking met dit mail adres gedaan waarmee ik deze review schrijf, voordat je weer zo'n standaard reactie krijgt onder dit bericht.

18. januar 2025

Beste Forex trader,
Het spijt mij te horen dat u uw waarborg nog niet terugontvangen heeft.
Wanneer schade wordt gemeld door de eigenaar, wordt de borg terugbetaald nadat het dossier volledig gesloten is.
Om uw situatie snel en correct te onderzoeken, verzoek ik u vriendelijk om uw reservatienummer aan mij door te geven, ik wil dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Aangename vakantiewoning.

Voldoende ruimte en nette vakantiewoning. Keuken met goed vijfbekken gasfornuis, goede oven. Voldoende en goed eetgerei. Twee goede bakpannen maar slechts één antikleef bakpan, waarvan de bodem zwaar beschadigd is en afschilfert! Algemene conclusie: een aanrader!

28. februar 2025

Bedankt voor uw review!
Goed om te horen dat u tevreden was over de ruimte en uitrusting van de vakantiewoning. De beschadigde bakpan is niet de standaard die we nastreven, en we zorgen ervoor dat dit wordt nagezien.
We verwelkomen u graag weer in de toekomst!

Aanrader

Fijne, duidelijke website. Goede communicatie en makkelijk in gebruik. In de aanloop naar het verblijf duidelijke berichtgeving.

3. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
We streven ernaar om onze website gebruiksvriendelijk te maken en duidelijke communicatie te bieden, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf. Fijn om te horen dat dit goed is verlopen!

Tolles Wochenende

Von Buchung bis Rückzahlung der Kaution war die Abwicklung unkompliziert und einwandfrei, sehr zu empfehlen.

19. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Herzlichen Dank für Ihr Feedback! Schön zu hören, dass alles reibungslos verlaufen ist. Wir stehen Ihnen jederzeit gerne wieder zur Verfügung!

Geweldig !

Geweldig !

Dit is al de tweede jaar op rij dat we hier verblijven met ons gezin.
Het is gewoonweg geweldig!!! BEDANKT

21. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Fantastisch dat u opnieuw voor ons heeft gekozen voor uw gezinsvakantie! We zijn blij dat u zo enthousiast bent over uw verblijf. BEDANKT voor uw vertrouwen, en hopelijk tot volgend jaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

toonaangevend qua kwaliteit in de ardennen

Al jaren boeken we weekendhuisjes via Ardennes Etape. Zij blinken uit in duidelijkheid, en als je een huisje boekt via hen, dan weet je dat je een kwaliteitsvol weekendhuisje zal vinden. Ik kan niet oordelen over hun klantenservice, aangezien ik in al die jaren nog nooit een probleem met een boeking gehad heb.

24. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Wat fijn om te lezen dat uw boekingen altijd probleemloos zijn verlopen! Dat is precies waar we naar streven.
Uiteraard blijft ons team steeds beschikbaar mocht u in de toekomst toch vragen hebben. Hopelijk tot snel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wir haben schon zwei Häuser über diesen…

Wir haben schon zwei Häuser über diesen Anbieter gebucht und waren beide Male sehr zufrieden und werden nächstes Jahr wieder buchen.

16. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Treue! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit beiden Buchungen zufrieden waren. Wir freuen uns bereits darauf, Sie im nächsten Jahr wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Duidelijke en exacte informatie

Duidelijke en exacte informatie, zowel voor de prijzen als alle andere informatie betreffende de vakantie woningen. Voor ieder budget en voor ieder gezelschap een ruime keuze aan mogelijkheden met verschillende en duidelijke kwalificaties.
Wij boekten al verschillende malen via Ardennes Etape, en telkens zeer tevreden.

1. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service!
Hopelijk mogen we u snel weer helpen bij het vinden van een nieuwe topbestemming!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

mooie huizen in de verhuur en een fijne…

mooie huizen in de verhuur en een fijne service

4. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Bedankt voor uw fijne reactie!
We doen ons best om mooie huizen aan te bieden en een vlotte service te garanderen. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Hopelijk tot snel!

Goed verblijf gevonden

Een mooi huis met een mooie locatie.

3. februar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat zowel het huis als de locatie in de smaak vielen. Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen voor een volgend verblijf!

Topverblijf en service

Topverblijf en service. Reeds verschillende malen met dit bedrijf op vakantie geweest en we blijven ze trouw.

24. januar 2025

Beste Laurent,
Dank u wel voor uw loyaliteit en fijne review! De tevredenheid van onze klanten is onze grootste motivatie. We blijven ons inzetten om u steeds de beste service en verblijven te bieden. Tot de volgende keer!

Vakantiehuizen in de Ardennen

We boekten al vaak via Ardennes Étapes. Het verliep steeds vlot, de verblijven beantwoorden aan de beschrijving en de borg wordt correct terugbetaald.

17. januar 2025

Svar fra Ardennes-étape

Hartelijk dank voor uw feedback! We waarderen het dat u regelmatig gebruik maakt van Ardennes Étapes en dat alles naar wens verloopt. Ik hoop dat wij u in de toekomst weer kunnen helpen bij het vinden van een perfecte accommodatie!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Big Brother 2026

Onze ervaring begon positief: we kwamen goed aan, hadden contact met de eigenaars en konden alles uit de wagens halen. We hadden gereserveerd voor 9 personen, maar wat we niet wisten, was dat onze familie een verrassing voor ons had. Plots arriveerde er een andere auto met drie extra personen (twee volwassenen en een kindje), die in Dubai wonen, en die we al een lange tijd niet meer hadden gezien.

Na een lange werkdag was mijn telefoon bijna leeg, dus ik besloot deze op te laden en dacht dat ik het niet nodig had om constant bereikbaar te zijn – een zeer verkeerde keuze. Blijkbaar is het niet toegestaan om gasten te ontvangen in dit huis, en de mensen die arriveerden, waren niet van plan om te blijven overnachten, want ze hadden een ander huis in de buurt gehuurd voor dezelfde periode.

Wat we niet wisten, was dat er overal camera's hingen. De eigenaars begonnen ons te bellen, maar mijn telefoon lag nog binnen op te laden, terwijl ik al buiten met de BBQ bezig was, en ik had het niet direct gemerkt. Mijn vrouw zag later de telefoon afgaan en nam op, waarbij de eigenaars razend waren dat er meerdere mensen in hun huis waren. Ze legde beleefd uit dat de rest van de familie niet zou blijven overnachten, maar blijkbaar was dit niet duidelijk genoeg. De eigenaars bleven ons vervolgens bespioneren totdat deze mensen het huis verlieten (dit was dag 1).

Op de tweede dag nam ik zelf contact op met de eigenaars en verontschuldigde me, aangezien ik niet op de hoogte was van de situatie. In de tussentijd hadden ze al dreigende e-mails via Ardennen Etap naar ons gestuurd. Ik legde alles beleefd uit en dacht dat we op een fijne manier verder konden genieten van ons samenzijn met familie. Dit was echter niet het geval.

De volgende avond, toen de rest van de familie opnieuw arriveerde als bezoek, dreigden de eigenaars opnieuw met de politie en beschuldigden ons van het gebruik van teveel water en wc-papier. We hebben uiteindelijk alles uitgelegd aan onze familie en gevraagd om ONMIDDLLIJK! het huis te verlaten.

De ochtend daarna besloten we vroeger te vertrekken dan gepland, omdat we ons niet meer op ons gemak voelden in het huis. We hebben het huis volledig opgeruimd zoals dit wordt verwacht, omdat we respect hebben voor andermans materiaal.

Dit huis is zeker een aanrader voor iedereen die zich wil inschrijven voor Big Brother 2026!

19. januar 2025

Beste Meneer pushkin,
Dank u voor uw uitgebreide feedback en mijn excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren tijdens uw verblijf.
De eigenaar heeft echter het recht om bezoekers te weigeren in de vakantiewoning als dit niet op voorhand is aangegeven, dit is vastgelegd in de huurvoorwaarden en is noodzakelijk om brandveiligheid en verzekeringsregels te respecteren.
Bij aankomst waren er 12 personen in plaats van de toegestane 9, wat zonder voorafgaande toestemming helaas niet is toegestaan.
Daarnaast willen we verduidelijken dat er enkel camera’s aan de buitenzijde van de woning hangen, specifiek gericht op de parkeerplaatsen, om dergelijke situaties te voorkomen. Er zijn uiteraard geen camera’s binnen de woning of in de tuin.
U geeft aan dat u een "dreigende mail." van onze klantenservice ontvangen heeft.
Ik heb dit nagekeken en de communicatie was beleefd en helder, bedoeld om u op de hoogte te stellen van de regels die gelden voor het verblijf.
Verder zie ik dat uw reclamatie ook intern is opgepakt en word behandeld door ons team.
Ik blijf tot uw beschikking mocht u ik u verder kunnen helpen.
Met vriendelijke groeten,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super verblijf. Fijne woning!

Gezellig huis met alle mooie voorzieningen. Fijne bedden en een goede sauna! Aanrader!

11. januar 2025

Beste Mevrouw Verhijden,
Dank u voor uw positieve review! Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het huis en de mooie voorzieningen.
Ik ben blij dat u het huis aanbeveelt en hoop u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Kim - Ardennes étape

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv