We hadden nauw contact met de super vriendelijke host. Alles wat je nodig hebt, is voorzien in het huisje. Wij kunnen niet anders dan vol lof spreken over dit verblijf en de host! Een enorme aanrad... Vis mer
Zeker goed. Wat beter kan: bij de boeking duidelijker aangeven waar je exact zal verblijven. Momenteel boek je enkel een regio en niet een specifieke locatie, wat onduidelijk en soms frustrerend is. I... Vis mer
We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in dit vakantiehuis. Alles was perfect in orde bij aankomst en het huis was uitzonderlijk proper, wat voor ons een groot pluspunt is. Je merkt meteen dat... Vis mer
De superhost had heel wat tips om met ons gezin (2volw + 2 kids van 5 en 8) te doen. Natuurwandelingen, kajakken, Groot-Hertogdom Luxembourg bezoeken, Euro space center, etc. Alles dichtbij.
Avenue Constant Grandprez 29, 4970, Stavelot, Belgia
Het verblijf stemt altijd overeen met hoe het is aangegeven op de website
Uitstekend verblijf voor wandelingen/fietstochten. Voorafgaand de nodige informatie van de eigenaar ontvangen. Verblijf is een aanrader.

Een enorme aanrader.
Er starten verschillende wandelroutes vlak bij het huisje, je bent niet ver van Maastricht en andere leuke activiteiten zoals boerengolf.

Svar fra Ardennes-étape
Site pratique et service après vente efficace. Bon suivi et réponse à toutes nos questions

Svar fra Ardennes-étape
Ruime keuze van huizen, zeer goed gedocumenteerd. Duidelijke afspraken, vlotte afhandeling van de dossiers, correcte terugbetaling van de waarborg.

Svar fra Ardennes-étape
Het aanbod van de vakantiehuizen is vrij uitgebreid en wat belangrijk is de informatie over het vakantiehuis is volledig en correct evenals de kostprijs van alle bijkomende elementen zoals kosten voor schoonmaak, toeristenbelasting, afval, verwarming en elektriciteit etc....

Svar fra Ardennes-étape
Altijd goeie service bij Ardennes-Etapes, en het grote voordeel is dat de weekends lopen van vrijdag 16.00 tot zondagavond 20.00; geen stress om op zondagochtend vroeg te moeten vertrekken.