Niet intrappen!! Het is geen echt goud en het zijn geen echte historische munten. Ze versturen goud als 999 puurheid maar uit controlle blijkt het 989 te zijn. Oh en niet bang zijn voor de incasso... Vis mer
Selskapet har svart
Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Vis mer
Selskapet har svart
Schandalig, een munt besteld. Deze zou gratis zijn, nu hebben ze mij blijkbaar op een lijst gezet en blijf ik die munten opgestuurd krijgen. Ik wil ze helemaal niet en de klantenservice is erg lastig.... Vis mer
Selskapet har svart
Prima service. Enige nadeel is dat met 1 item ook anderen uit de collect automatisch worden nagezonden. Moet je eerst 1 terugsturen en dan pas stopt dit proces. Dat zou wel aangepast mogen worden.
Selskapet har svart
Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.
Postbus 30339, 1303 AH, Almere, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Duidelijke omschrijving en snel geleverd

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Wij kopen al jaren munten van het Muntkantoor en zijn nog nooit teleurgesteld over de kwaliteit van hun product

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Erg mooie munten en een leuke verzameling voor mijn kleinzoon

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ik ben met bestellingen van het amsterdamse muntkantoor begonnen toen ik voldoende spaargeld had en ik dit als een prima invevestering zag
Toen ik daarna in de financiele problemen kwam heb ik dit als eerste gestopt wat meer met mij te maken heb als met het kantoor
Je kunt natuurlijk alles blijven ontvangen maar als je het niet meer kan betalen dan houd het gewoon op

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Het is een goede ervaring, omdat de munt in goede staat wordt geleverd en wordt over het algemeen snel (binnen de afgesproken werkdagen) bezorgd.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Prachtig verpakt en geleverd volgens afspraak. Mijn Nederlandse neef in Amerika was erg onder de indruk.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Mijn bestelling destijds was, op tijd geleverd, in goede staat en heb tot op de dag van vandaag nog groot plezier van het bekijken van mijn mooie munten! Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Bestellen online ging meteen in behandeling, waarna ik snel mijn bestelling in ontvangst kon nemen.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Mooie munten in doosje ziet er aantrekkelijk uit’
Zeer de moeite waard om te verzamelen’

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
De laatste bestelling heb ik helaas nog niet mogen ontvangen.

Oplichters
Niets besteld
Niets ontvangen
Maar toch rekeningen sturen
Zelfs het incassobureau dat ook brieven verstuurd is nep
Inmiddels ook gereageerd op hun reactie op deze review met de klantenservice
Geen enkele reactie gekregen van hun
Omdat ze weten dat ik gelijk heb
Dus munten kantoor amsterdam waar bleef je met je reactie

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ik kon een gratis munt reserveren voor in de toekomst. Kreeg ik opeens een munt door de brievenbus met factuur hahahahaha. Was 113 per ding. 500/700 euro aan neer gelegd zonder opzet. ''De zeven wereldwonderen''' een gouden munt reserveren en een week daarna in je brievenbus met dreigende factuur is nummer 8 hahahahah

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Al meermaals aanmaningen ontvangen voordat de vervaldatum voorbij is en daarbij heb ik deze munten niet besteld en ook niet ontvangen!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Dit bedrijf is zoals in meerdere reacties wordt aangegeven van een oplichtersbende.
Sturen aanmaningen zonder dat er sprake is van enige overeenkomst of levering, eisen betalingen, bedreigen met vergaande incassomaatregelen, geven geen enkele respons op brieven of komen met een bewijs van overeenkomst. Hun aanmaningen zijn overigens automatisch gegenereerde brieven zonder ondertekening.
Na drie keer reageren op hun eis tot betaling, melding bij het ACM, en geen inhoudelijke reactie van het MNI ( hun 'debiteuren'post) te hebben ontvangen heb ik als laatste medeling aangegeven dat ik de zaak als afgedaan beschouw en gooi hun post regelrecht bij het oud papier. Ze komen maar met hun deurwaarder ...

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Gratis munt kost toch geld en is eigenlijk een nepmunt naar mijn idee.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Oplichters, 1 keer bestellen is vast aan vele facturen, aanmaningen niet krijgen wel hogere kosten en dreigen met deurwwarder waardoor je wel betaald, niet gekozen voor meer munten, retourneren onduidelijk.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.