Niet intrappen!! Het is geen echt goud en het zijn geen echte historische munten. Ze versturen goud als 999 puurheid maar uit controlle blijkt het 989 te zijn. Oh en niet bang zijn voor de incasso... Vis mer
Selskapet har svart
Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Vis mer
Selskapet har svart
Schandalig, een munt besteld. Deze zou gratis zijn, nu hebben ze mij blijkbaar op een lijst gezet en blijf ik die munten opgestuurd krijgen. Ik wil ze helemaal niet en de klantenservice is erg lastig.... Vis mer
Selskapet har svart
Prima service. Enige nadeel is dat met 1 item ook anderen uit de collect automatisch worden nagezonden. Moet je eerst 1 terugsturen en dan pas stopt dit proces. Dat zou wel aangepast mogen worden.
Selskapet har svart
Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.
Postbus 30339, 1303 AH, Almere, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zelfs één ster is nog te veel voor deze club. Net als vele anderen een Vrijheidsuitgifte munt besteld, vervolgens oorverdovende stilte. Geen munt en geen communicatie, behalve dan wekelijkse aanbiedingen via e-mail van weer andere munten. Hier is maar één woord voor: oplichting!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Mijn dochter heeft ook 2x een munt besteld en gelukkig wel ontvangen. Toen ze de volgende kreeg (ongevraagd) hadden we zoiets van hé wat is dit? Het blijkt inderdaad dat je je aanmeld om mee te sparen met een collectie. Dat staat ergens in de kleine lettertjes…..
Maar zeer onduidelijk allemaal. Inderdaad niemand die de telefoon opneemt. Op het contact formulier of e-mail wordt niet gereageerd. Mijn dochter heeft in alle mails en contact formulieren aangegeven dat ze uitgeschreven wil worden per direct. En dat is nu wel gelukt blijkbaar. (hopen we) Maar op haar vraag of ze dat bevestigd kan krijgen wordt geen gehoor gegeven.
Een zeer slechte bedrijfsvoering….ik heb melding gedaan bij de ACM ConsuWijzer…..

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Gekregen wat mij toegezegd is, zending was snel geleverd en ik ben erg blij met de munten!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Bestelling geplaatst op 4 mei, zou na 6 juni geleverd worden. Blijkbaar moet je dat ruim zien, want nog steeds niets ontvangen. Inmiddels drie keer contact opgenomen, maar tot op heden geen reactie.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ook ik krijg ongevraagd zending toegestuurd!
Op klacht.nl staat
Het antwoordnummer is:
Amsterdams MuntKantoor
Antwoordnummer 11555
1000 RA Amsterdam
Iemand al ervaring mee?

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Heb in juni munten besteld en helaas betaald, niets ontvangen en hoor ook niets meer van ze

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Wat een slecht bedrijf! Krijg ongevraagd artikelen toegestuurd en dit blijft maar doorgaan.
Ik adviseer om niets te betalen en alles retour te sturen. Gaan ze vanzelf failliet aan de verzendkosten

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ze sturen ongevraagd munten toe. Ik heb een paar maanden geleden de herdenkingsmunt besteld en ontvangen. Omdat het een reclame was op TV dacht ik met een bonafide bedrijf te maken. Helaas zo malafide als het maar kan gezien de reviews die ik nu heb gelezen en er zelf ook 1 maak om eventueel geïnteresseerden te waarschuwen. Morgen gaat de zending aangetekend retour. Koop hier nooit iets

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Besteld en betaald maar nooit ontvangen. E-Mails via klantenservice worden niet beantwoord. Oplichters zijn ze!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ik moest wel 1 ster geven om een review te kunnen plaatsen maar de ene ster is al te veel!!!
Ik heb een munt besteld, maar bleek een collectie te hebben gestart voor zowel mijn dochter als zoon. Als je afzag van de verzameling en wilde annuleren kon dat en middels maillisting van amk heb ik gevraagd waarnaar de munt te retourneren. Ik kreeg een bevestiging van die mails die ik stuurde naar de website, maar zoals beloofd contact binnen drie dagen te krijgen bleef uit.
Toen heb ik adressen gegoogled en munten teruggestort en ook betalingen gestorneerd die amk had geïncasseerd.
Ik ben zeer teleurgesteld over de slechte mate van contact, want inmiddels drie weken later nog geen reactie of de munten wel binnen zijn gekomen. Mijn track en trace zegt van wel.
Ik promoot Munt-Online daar kun je goed contact mee krijgen en de voorwaarden zijn ook aangenamer.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Op 21 juni de munt 750 Jaar Amsterdam besteld met extra's en deze betaald. Tot op heden niets ontvangen.
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Krijg een bandje te horen dat ze in de vakantieperiode alleen per mail zijn te bereiken middels contactformulier op de site. Al diverse mails gestuurd. Maar daar reageren ze ook niet op.
Had ook problemen met de vrijheidsmunt, deze ook nooit ontvangen maar toen wel geld teruggekregen.
Nu geen contact mogelijk.
Een grote (oplichters) bende daar.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Lang wachten . Heb een tijdje moten wachten (bestelling in mei 2025) . mails blijven sturen en op het laatst is toch betaling gevonden en ontving ik toch de beloofde munt.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
De munt in april besteld en betaald en nooit meer iets over gehoord. Na ettelijke mails en pogingen tot belcontact, gedreigd met aangifte bij de politie en inschakelen van de Rechtsbijstandsverzekering, was er ineens wel een reactie en had ik de munt na een week in huis, in juli... En nu, bijna een jaar later, reageert het muntkantoor met excuses. Heel efficiënt allemaal

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Bevrijdingsmunt besteld maar nooit geleverd. Contact niet mogelijk. Waardeloos bedrijf, niet mee in zee gaan.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Vrijheidsmunt besteld en betaald nu 3 maanden geleden. Nooit meer iets gehoord of gezien. Mails worden niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ik was erg ontevreden, maar na veel mailtjes eindelijk vriendelijk antwoord en excuses voor lange wachttijd en de belofte mijn gouden 80 jaar vrijheid munt op te sturen. Deze belofte zijn zij na gekomen.
Daarom heb ik mijn 1 ster beoordeling verwijderd en deze 3 sterren geschreven

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Bevrijdingsmunt besteld, en nog een andere type munt. Zit nu vast aan een soort abonnement, want ze blijven munten sturen, die ik niet meer wens te ontvangen.
Al sinds mei meerdere keren een mail gestuurd om mijn account te verwijderen en te stoppen met het versturen van munten, maar geen reactie van AMK.
Kunt helaas niet telefonisch contact opnemen, was
!! NOOIT (MEER )IETS BESTELLEN !!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Zit inmiddels ook ongevraagd aan een abonnement vast, heb inmiddels al diverse munten met rekening gekregen een map om ze op te bergen, maar ik bewaar alles zoals ik het gekregen hebt maar betaal niets.
Ik laat het gewoon op een rechtszaak komen want dit is gewoon oplichting.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ongewild munten toegestuurd krijgen en als je ze terugstuurt dan kost je dat 8 euro! Te gek voor woorden dat dit kan, ongeacht of er iets in de kleine lettertjes staat of dat er ergens een vinkje aan- of uitgezet moet worden. Iedereen weet namelijk dat consumenten hier heel snel overheen kijken/lezen. En inderdaad, reacties op mails is bar slecht.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
4 mei bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen geen reactie op mail geen telefoonnummer oplichters

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.