Amsterdams MuntKantoor Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet intrappen!! Het is geen echt goud en het zijn geen echte historische munten. Ze versturen goud als 999 puurheid maar uit controlle blijkt het 989 te zijn. Oh en niet bang zijn voor de incasso... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Schandalig, een munt besteld. Deze zou gratis zijn, nu hebben ze mij blijkbaar op een lijst gezet en blijf ik die munten opgestuurd krijgen. Ik wil ze helemaal niet en de klantenservice is erg lastig.... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima service. Enige nadeel is dat met 1 item ook anderen uit de collect automatisch worden nagezonden. Moet je eerst 1 terugsturen en dan pas stopt dit proces. Dat zou wel aangepast mogen worden.

Informasjon om virksomheten

1. Myntforhandler

Skrevet av virksomheten

Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

192 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zelfs één ster is nog te veel voor AMK

Zelfs één ster is nog te veel voor deze club. Net als vele anderen een Vrijheidsuitgifte munt besteld, vervolgens oorverdovende stilte. Geen munt en geen communicatie, behalve dan wekelijkse aanbiedingen via e-mail van weer andere munten. Hier is maar één woord voor: oplichting!

3. mai 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen en dat u geen reactie heeft gekregen op uw contactpogingen.

Wij nemen uw melding serieus en kijken dit graag voor u na. Kunt u contact opnemen via klantcontact@amsterdam-munten.nl, zodat wij uw dossier kunnen controleren en dit verder kunnen oppakken?

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte ervaring door slechte bedrijfsvoering en onduidelijke abonnementsvoorwaarden…

Mijn dochter heeft ook 2x een munt besteld en gelukkig wel ontvangen. Toen ze de volgende kreeg (ongevraagd) hadden we zoiets van hé wat is dit? Het blijkt inderdaad dat je je aanmeld om mee te sparen met een collectie. Dat staat ergens in de kleine lettertjes…..
Maar zeer onduidelijk allemaal. Inderdaad niemand die de telefoon opneemt. Op het contact formulier of e-mail wordt niet gereageerd. Mijn dochter heeft in alle mails en contact formulieren aangegeven dat ze uitgeschreven wil worden per direct. En dat is nu wel gelukt blijkbaar. (hopen we) Maar op haar vraag of ze dat bevestigd kan krijgen wordt geen gehoor gegeven.
Een zeer slechte bedrijfsvoering….ik heb melding gedaan bij de ACM ConsuWijzer…..

8. august 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom de aanmelding, communicatie en uitschrijving.

Wij nemen uw melding serieus en kijken dit graag voor u na. Kunt u contact opnemen via klantcontact@amsterdam-munten.nl, zodat wij dit kunnen controleren en u verder kunnen helpen?

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg blij!

Gekregen wat mij toegezegd is, zending was snel geleverd en ik ben erg blij met de munten!

4. august 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de ontvangen munten.

Niets ontvangen

Bestelling geplaatst op 4 mei, zou na 6 juni geleverd worden. Blijkbaar moet je dat ruim zien, want nog steeds niets ontvangen. Inmiddels drie keer contact opgenomen, maar tot op heden geen reactie.

8. august 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw bestelling nog niet is geleverd en dat u geen reactie heeft ontvangen op uw contactverzoeken.

Wij nemen uw melding serieus en kijken dit graag voor u na. Kunt u contact opnemen via klantcontact@amsterdam-munten.nl, zodat wij uw dossier kunnen controleren?

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ook ik krijg ongevraagd zending…

Ook ik krijg ongevraagd zending toegestuurd!
Op klacht.nl staat
Het antwoordnummer is:

Amsterdams MuntKantoor
Antwoordnummer 11555
1000 RA Amsterdam

Iemand al ervaring mee?

7. august 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u ongevraagde zendingen ontvangt en hierover vragen heeft.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heb in juni munten besteld en helaas…

Heb in juni munten besteld en helaas betaald, niets ontvangen en hoor ook niets meer van ze

6. juni 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en geen reactie heeft gekregen.

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Krijg ongevraagd artikelen toegestuurd en dit blijft maar doorgaan.
Ik adviseer om niets te betalen en alles retour te sturen. Gaan ze vanzelf failliet aan de verzendkosten

6. august 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u ongevraagde zendingen ontvangt en dit als onprettig ervaart.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ze sturen ongevraagd munten toe

Ze sturen ongevraagd munten toe. Ik heb een paar maanden geleden de herdenkingsmunt besteld en ontvangen. Omdat het een reclame was op TV dacht ik met een bonafide bedrijf te maken. Helaas zo malafide als het maar kan gezien de reviews die ik nu heb gelezen en er zelf ook 1 maak om eventueel geïnteresseerden te waarschuwen. Morgen gaat de zending aangetekend retour. Koop hier nooit iets

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de ontvangen zending en uw ervaring met ons bedrijf.

Wij nemen uw melding serieus en willen dit graag zorgvuldig voor u controleren en oplossen. Kunt u contact opnemen via klantcontact@amsterdam-munten.nl, zodat wij uw dossier kunnen bekijken?

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Besteld en betaald maar nooit…

Besteld en betaald maar nooit ontvangen. E-Mails via klantenservice worden niet beantwoord. Oplichters zijn ze!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen en dat u geen reactie heeft gekregen op uw e-mails.

Wij nemen uw melding serieus en kijken dit graag zorgvuldig voor u na. Kunt u contact opnemen via klantcontact@amsterdam-munten.nl, zodat wij uw dossier kunnen controleren?

Vurdert til 1 av 5 stjerner

1 ster geven is al te veel.

Ik moest wel 1 ster geven om een review te kunnen plaatsen maar de ene ster is al te veel!!!

Ik heb een munt besteld, maar bleek een collectie te hebben gestart voor zowel mijn dochter als zoon. Als je afzag van de verzameling en wilde annuleren kon dat en middels maillisting van amk heb ik gevraagd waarnaar de munt te retourneren. Ik kreeg een bevestiging van die mails die ik stuurde naar de website, maar zoals beloofd contact binnen drie dagen te krijgen bleef uit.
Toen heb ik adressen gegoogled en munten teruggestort en ook betalingen gestorneerd die amk had geïncasseerd.
Ik ben zeer teleurgesteld over de slechte mate van contact, want inmiddels drie weken later nog geen reactie of de munten wel binnen zijn gekomen. Mijn track en trace zegt van wel.

Ik promoot Munt-Online daar kun je goed contact mee krijgen en de voorwaarden zijn ook aangenamer.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over uw annulering, retourzending en communicatie.

750 jaar Amsterdam

Op 21 juni de munt 750 Jaar Amsterdam besteld met extra's en deze betaald. Tot op heden niets ontvangen.
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Krijg een bandje te horen dat ze in de vakantieperiode alleen per mail zijn te bereiken middels contactformulier op de site. Al diverse mails gestuurd. Maar daar reageren ze ook niet op.

Had ook problemen met de vrijheidsmunt, deze ook nooit ontvangen maar toen wel geld teruggekregen.
Nu geen contact mogelijk.
Een grote (oplichters) bende daar.

21. juni 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u geen reactie heeft gekregen op uw contactverzoeken.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Lang wachten

Lang wachten . Heb een tijdje moten wachten (bestelling in mei 2025) . mails blijven sturen en op het laatst is toch betaling gevonden en ontving ik toch de beloofde munt.

27. juli 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat uw bestelling uiteindelijk is ontvangen en dat de betaling is teruggevonden.

Onze excuses voor de vertraging en de communicatieproblemen. We nemen uw feedback mee ter verbetering.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Pas na dreiging met aangifte geleverd

De munt in april besteld en betaald en nooit meer iets over gehoord. Na ettelijke mails en pogingen tot belcontact, gedreigd met aangifte bij de politie en inschakelen van de Rechtsbijstandsverzekering, was er ineens wel een reactie en had ik de munt na een week in huis, in juli... En nu, bijna een jaar later, reageert het muntkantoor met excuses. Heel efficiënt allemaal

25. april 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat uw bestelling alsnog is geleverd.

Onze excuses voor de vertraging en de communicatieproblemen. We nemen uw feedback mee ter verbetering van onze dienstverlening.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bevrijdingsmunt besteld maar nooit…

Bevrijdingsmunt besteld maar nooit geleverd. Contact niet mogelijk. Waardeloos bedrijf, niet mee in zee gaan.

24. juli 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u uw bevrijdingsmunt niet heeft ontvangen en dat u geen contact heeft kunnen krijgen.

Onbetrouwbaar

Vrijheidsmunt besteld en betaald nu 3 maanden geleden. Nooit meer iets gehoord of gezien. Mails worden niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen.

26. april 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u geen reactie heeft gekregen op uw berichten.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na veel (onbeantwoorde) mail mijn munt ontvangen

Ik was erg ontevreden, maar na veel mailtjes eindelijk vriendelijk antwoord en excuses voor lange wachttijd en de belofte mijn gouden 80 jaar vrijheid munt op te sturen. Deze belofte zijn zij na gekomen.
Daarom heb ik mijn 1 ster beoordeling verwijderd en deze 3 sterren geschreven

22. juli 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review en het bijwerken daarvan. Fijn om te lezen dat u uiteindelijk goed bent geholpen en dat de munt alsnog naar tevredenheid is geleverd.

Onze excuses voor de eerdere vertraging en dank voor uw geduld.

Geen communicatie

Bevrijdingsmunt besteld, en nog een andere type munt. Zit nu vast aan een soort abonnement, want ze blijven munten sturen, die ik niet meer wens te ontvangen.
Al sinds mei meerdere keren een mail gestuurd om mijn account te verwijderen en te stoppen met het versturen van munten, maar geen reactie van AMK.
Kunt helaas niet telefonisch contact opnemen, was

!! NOOIT (MEER )IETS BESTELLEN !!

22. juli 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over vervolgzendingen en uw verzoek tot stopzetting.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oplichters inmiddels ook ongevraagd aan een…

Zit inmiddels ook ongevraagd aan een abonnement vast, heb inmiddels al diverse munten met rekening gekregen een map om ze op te bergen, maar ik bewaar alles zoals ik het gekregen hebt maar betaal niets.
Ik laat het gewoon op een rechtszaak komen want dit is gewoon oplichting.

19. juli 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over uw zendingen en de ontvangen facturen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ongewild munten toegestuurd krijgen en…

Ongewild munten toegestuurd krijgen en als je ze terugstuurt dan kost je dat 8 euro! Te gek voor woorden dat dit kan, ongeacht of er iets in de kleine lettertjes staat of dat er ergens een vinkje aan- of uitgezet moet worden. Iedereen weet namelijk dat consumenten hier heel snel overheen kijken/lezen. En inderdaad, reacties op mails is bar slecht.

19. juli 2025

Svar fra Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de ontvangen zendingen, retourkosten en de communicatie.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

4 mei bestelling geplaatst en nog…

4 mei bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen geen reactie op mail geen telefoonnummer oplichters

15. juli 2025

Amsterdams Muntkantoor

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv