Afgelopen vrijdag een hoverboard besteld, maar direct de verkeerde kleur ontvangen. Dat kan gebeuren, dus besloten we het product eerst te testen. Helaas bleek het hoverboard ook nog eens enorm te... Vis mer
Se hva andre synes
Een step aangeschaft voor mijn zoon om te gebruiken in de paddock. Al na een een week was de step defect, dit netjes aangegeven via hun zogenaamd "altijd bereikbare" WhatsApp. Na meerdere k... Vis mer
Op zoek naar een nieuw hoover board voor het kleinkind, maar door een heel vervelende ervaring met het vorige, nu defecte, board toch even op Thrustpilot gezocht en dat was redelijk negatief voor Ampe... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.
Kontaktopplysninger
Nederland
- ampes.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Uitstekend geholpen.
Voor onze kleine waren we op zoek naar een hoverboard en online kwamen we ontzettend veel verschillende varianten tegen. Daardoor zagen we door de bomen het bos niet meer.
Via WhatsApp contact opgenomen met Ampes en we werden echt super snel geholpen. We kregen duidelijke uitleg over alle verschillen tussen de modellen en waarom het hoverboard van Ampes zich onderscheidt van de rest. Dat gaf direct vertrouwen.
Om 18:00 besteld en de volgende dag al geleverd, echt topservice. Het hoverboard was makkelijk in elkaar te zetten en onze kleine had het binnen no-time door.
Ampes, enorm bedankt voor de snelle service, duidelijke communicatie en het geweldige product!
Eerst twijfelde ik of ik het moest doen…
Eerst twijfelde ik of ik het moest doen door de slechte reviews, maar uiteindelijk voor gekozen om het toch maar te doen omdat dit merk toch het meest naar voor kwam. Een gok gewaagd en uiteindelijk heel erg tevreden over hoe het is gegaan. In dit geval een tevreden klant!
Ik was op zoek naar een orgineel cadeau…
Ik was op zoek naar een orgineel cadeau voor onze dochter. Na wat zoek werk kwam ik uit bij Ampes. Het was de beste keuze qua prijs, echter ook nog eens de snelste levering. Iets wat ook erg belangrijk was (ook ik bestel meestal net te laat voor een verjaardag). Levering zoals snel en op de volgende dag zoals beloofd. Cadeau geslaagd. Dochter uren speel plezier. simpele en snele montage. Kids blij, Pappa gelukig
Prachtige elektrische step
Prachtige elektrische step! Snel en heel goed verzonden! Zelfs de accu zat helemaal vol ! Ze kon dus direct de hele middag steppen.
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, ik had een vraag en werd meteen beantwoord, super klantvriendelijk
Fabrieksfoutje wordt snel opgelost
Onze geleverd hoverboard was een onderdeel wat brak op de las van de bijgeleverde kart, foutje in de constructie. Hierdoor contact gezocht via WhatsApp. Bedrijf reageerde niet direct maar naar nogmaals een herinnering te sturen werd er direct telefonisch contact op genomen vanuit ampes! Heel fijn gesprek en goed geholpen met het opsturen van een nieuw onderdeel, wat de volgende dag al binnen was. Goede service!
Top service!
Ik heb onlangs een hoverboard besteld bij AMPES E-Mobility� en ben tevreden over de ervaring. De levering was sneller dan verwacht en het hoverboard kwam netjes verpakt binnen. Werkt direct goed en ik heb er inmiddels al veel plezier mee gehad. Bestellen verliep soepel en alles was duidelijk geregeld. Zeker een prima ervaring!
Laat besteld toch nog zelfde dag de deur uit
Ik bestelde laat op de dag via de app omdat ik iets afwijkende moest hebben wat niet los in de webshop kon krijgen. Toen heeft de verkoper het pakket dezelfde dag nog opgestuurd en ik was gered, helemaal super!
Heel erg blij met de service van Ampes
Heel erg blij met de service van Ampes, het Hoverboard werd binnen 1 dag geleverd en mijn vraag werd binnen 2 uurtjes beantwoord op whatsapp. Wij zijn zeer tevreden :)
Netjes gehandeld
Als eerste ging er wat mis bij bestellen.
Mollie had het geld niet naar hun overgemaakt, waardoor hun nergens iets van af wisten. Vrijdags contact opgenomen op andere manier betaald en zaterdags was het binnen.
Alleen met de post was stoeltje gebroken.
Gelijk foto's gestuurd.
Stoeltje was met paar dagen binnen. Met mollie contact gehad. Zeer slecht te bereiken. Toen de hulp van dit bedrijf ingeschakeld en hebben hun contact gehad met mollie. Volgende dag stond geld weer op mijn rekening.
Diit bedrijf is trouwens van het voorjaar overgenomen. En hun moeten de brokken van vorige eigenaar opruimen.
Ik ben zeer tevreden over het product. En over de SERVICE!!!!. DANK JULLIE WEL
Bestelling in de ochtend geplaatst, volgende dag geleverd
Bestelling in de ochtend geplaatst, de volgende dag reeds geleverd. De dochter enorm tevreden! Ik heb de klantendienst bedankt voor de snelle afhandeling en kreeg gelijk een antwoord!
Als het mogelijk was zouden ze 0…
Als het mogelijk was zouden ze 0 sterren krijgen…
In februari een board plus kart gekocht en betaald, tot op heden wel een board maar geen kart geleverd. Het telefoonnummer op de website is niet in gebruik, op mail wordt niet gereageerd en via Whattsapp enkele reacties ontvangen waarin is toegezegd dat hij nageleverd wordt. Helaas niks ontvangen en ook geen reactie meer. Geld kwijt en een verdrietig zoontje:(

Onprofessioneel negeren bij defect
1e keer hooverboard besteld was binnen een jaar kapot. 2de besteld oplader werkte niet na weken contact eindelijk een nieuwe gekregen. Blijkt het Hooverboard het zelf ook niet te doen. Nu negeren ze me al weken op Whatsapp. Lijkt wel een bedrijf dat wordt gerund door een stel kleine kinderen. Erg onprofessioneel.

Svar fra Ampes E-Mobility
Eigenlijk nog geen 1 ster waard...
Een vreselijk slecht bedrijf wat heel slecht in communicatie is. Erg onvriendelijk en het duurt lang voordat je antwoord krijgt (vaak pas nadat ze waarschijnlijk van bol een seintje hebben gekregen, omdat ik mijn bestelling via bol.com gedaan heb). Bestel niet bij dit vervelende bedrijf!!
Onze hoverboard is slechts 2 dagen gebruikt en laad niet meer op. Vervolgens willen ze repareren en moet ik dit zelf betalen om het op te sturen etc. Kortom erg slechte service en om veel narigheid te voorkomen, bestel hier niet!!

1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Bedrijf is ONbereikbaar!! Schandalig!!

Svar fra Ampes E-Mobility
De verkeerde kleur werd geleverd
De verkeerde kleur werd geleverd, na moeizaam contact bleek dat ze de juiste kleur niet eens meer hadden. Alles netjes retour gestuurd, daarna hoop gezeur gehad om ons geld terug te krijgen

Super service!
Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar.
Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring met de nieuwe eigenaren!:)
Er werd zelfs in de avonduren reactie gegeven en meegedacht voor de beste oplossing.
Daarna werd het onderdeel meteen dezelfde dag ingepakt en verzonden!!
Zo hoort een service te zijn!
Ga vooral zo verder:)💪
Ampes is bij deze weer aan te bevelen 👍
Antwoorden snel via wats app
Waren wat problemen met bezorging maar zeer snel opgelost
Een vlot en prettig bedrijf om mee te…
Een vlot en prettig bedrijf om mee te werken. Ze zijn goed bereikbaar via WhatsApp en reageren snel op vragen. Sinds kort zijn er nieuwe eigenaren en dat merk je aan de service en communicatie: professioneel en klantgericht.
Belangrijk om te weten is dat oudere, minder goede recensies nog betrekking hebben op de vorige eigenaren. De huidige eigenaren doen duidelijk hun best om het bedrijf op een goede manier voort te zetten. Mijn ervaring was in ieder geval erg positief.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.