Se hva andre synes
Een step aangeschaft voor mijn zoon om te gebruiken in de paddock. Al na een een week was de step defect, dit netjes aangegeven via hun zogenaamd "altijd bereikbare" WhatsApp. Na meerdere k... Vis mer
Onze geleverd hoverboard was een onderdeel wat brak op de las van de bijgeleverde kart, foutje in de constructie. Hierdoor contact gezocht via WhatsApp. Bedrijf reageerde niet direct maar naar nogmaal... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.
Kontaktopplysninger
Nederland
- ampes.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Waardeloos
Afgelopen vrijdag een hoverboard besteld, maar direct de verkeerde kleur ontvangen. Dat kan gebeuren, dus besloten we het product eerst te testen. Helaas bleek het hoverboard ook nog eens enorm te trillen en daardoor niet normaal te gebruiken.
Vervolgens geprobeerd contact op te nemen. Een telefoonnummer is nergens te vinden. Zowel per e-mail als via WhatsApp meerdere keren contact gezocht, maar er komt totaal geen reactie.
Vandaag is het vrijdag 10 juli 2026 en het probleem is nog steeds niet opgelost. Slechte service, geen bereikbare klantenservice en een defect product. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier iets bestelt.
SLECHTE KLANTENSERVICE EN AFHANDELING
SLECHTE KLANTENSERVICE EN AFHANDELING
De levering van de elektrische step was snel, maar helaas heeft de step slechts ongeveer 3 weken goed gewerkt. Daarna ging de gashendel defect.
Vanaf dat moment begon de ellende. Het duurde ruim twee weken voordat ik überhaupt een reactie kreeg op mijn berichten via het contactformulier en WhatsApp. Uiteindelijk mocht de step retour voor garantie.
Volgens de verkoper was de reparatie op 18 juni bijna klaar en hoefde alleen de display nog gelijmd te worden omdat de lijm besteld was. Sindsdien ontvang ik, ondanks meerdere berichten, helemaal geen reactie meer.
De step is inmiddels al weken in hun bezit en ik heb nog steeds geen idee wanneer ik deze terugkrijg. Ik moet steeds zelf achter de status aan en word vervolgens genegeerd.
Een defect kan altijd gebeuren, maar de manier waarop dit wordt afgehandeld is voor mij zeer teleurstellend. Goede communicatie en het nakomen van afspraken ontbreken volledig. Daarom kan ik dit bedrijf op basis van mijn ervaring helaas niet aanbevelen.
Waardeloos product en waardeloos bedrijf
Op 9 juni ‘26 hebben wij een hooverboard met kart besteld welke op 11 juni’26 netjes bezorgd is. Over deze bestelling hebben wij met dit bedrijf via whatsapp netjes en vriendelijk contact gehad en werd er netjes en vlot gereageerd. Er werd (tot 2x toe) om een positieve review gevraagd. Zij gaven aan dat het bedrijf van eigenaren is gewisseld en dat ze nu aan de slag zijn om alles verder goed uit te bouwen, echter hadden ze helaas nog slechte reviews en wilden zij dit verbeteren.
De bestelling betrof een kado voor onze dochter, deze mocht ze op haar verjaardag uitpakken. Vervolgens de hooverboard vol opgeladen waarna ze ermee kon spelen. Helaas was het apparaat al binnen een klein kwartiertje leeg.
Daarnaast is de kwaliteit van het hooverboard ontzettend slecht en van goedkope kwaliteit ondanks dat hij nog best wat geld kost. Het apparaat beschadigd en krast ontzettend snel. Als je de kart erop maakt dan krast het zelfs al en springt de verf eraf.
De op de website vermelde kwaliteit en bereik haalt hij echt totaal niet.
Dit vervolgens diezelfde dag per whatsapp evenals per mail vermeld en daarbij gevraagd om een oplossing en hoe het terug gestuurd kan/moet worden. Tevens gevraagd om retourformulier. Op de website wordt je er namelijk totaal niet wijzer van ondanks dat je 30 dagen bedenktijd hebt en garantie hebt.
Het whatsapp bericht is vervolgens gelezen, maar 0,0 reactie op gehad ondanks meerdere keren op verschillende dagen vriendelijk door ons verzocht om een reactie. Ook op de mail totaal geen reactie gehad. We worden eigenlijk compleet genegeerd zoals zoveel andere gedupeerden. Echt schandalig eigenlijk hoe dit bedrijf over de rug van kinderen geld probeert te verdienen met rommel.
Beste mensen koop hier niet, je koopt voor veel geld een enorm slecht gemaakt product en als je aanspraak wilt maken op garantie dan laten ze je in de steek..
Zie de reviews van andere gedupeerden, al zouden ze echt van eigenaar zijn gewisseld dan is het nog net zo belabberd!
Werkelijk 1 ster is nog teveel.
Kan je ook minder dan 1 ster geven ?
Kan je ook minder dan 1 ster geven ?
Wat een droeftoeters van een slecht bedrijf..
Koop hier vooral niet want !!!!
E-Step gekocht, defect en bij garantie geeft het bedrijf niet thuis.
Een step aangeschaft voor mijn zoon om te gebruiken in de paddock.
Na meerdere keren proberen 0,0 reactie!
Het meest trieste vind ik misschien nog wel dat een gerenomeerd platform als Bol.com gewoon zaken doet met dit soort mensen/bedrijven.
Het gaat dan "slechts" om €200,-
maar vanwege de vele soortgelijke klachten op verschillende platformen toch maar gerechtelijke stappen overwegen.
★☆☆☆☆ waardeloos bedrijf oplichter, besteld niets ontvangen
★☆☆☆☆
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf. Op 12 juni een drift trike voor mijn dochter besteld omdat er op de website stond dat deze de volgende dag geleverd zou worden. Inmiddels zijn we veel verder en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Het ergste is nog de totale radiostilte. Meerdere mails gestuurd en niet één keer een reactie gekregen. Bellen kan blijkbaar ook niet. Je betaalt gewoon voor een product en daarna laten ze je volledig stikken. Geen update, geen uitleg, helemaal niks.
Dat een levering vertraging heeft kan gebeuren, maar je klanten compleet negeren is gewoon respectloos. Als je niet in staat bent om je afspraken na te komen, heb dan op zijn minst het fatsoen om klanten te informeren.
Voor mij komt dit bedrijf ontzettend onprofessioneel over. Slechte communicatie, onbereikbaar en loze beloftes op de website. Ik had mijn dochter blij gemaakt met een cadeau en mag nu telkens uitleggen waarom er nog steeds niets is binnengekomen.
Absoluut geen aanrader. Bespaar jezelf de frustratie en bestel ergens anders.
Slecht geen communicatie bij gevaarlijk defect
Slecht! Geen communicatie mogelijk! Reageren gewoon niet! Eerst over de levertijd wat echt veel langer duurde dan aangegeven was en het belangrijkste bij een defect! Hoverboard remt niet binnen 2 maanden gebruik, levensgevaarlijk, geen reactie!!
Fijne ervaring!
Nu het bedrijf is overgenomen heb ik een heel andere ervaring met deze webshop! Heel fijne communicatie, vlotte service en kwalitatief product.
Goeie service en goed contact via de…
Goeie service en goed contact via de app.
Gekozen om hier te bestellen ivm snelle levering en kwam inderdaad volgende dag binnen.
Zeker een aanrader.
Fantastische Hoverboard met kart…
Fantastische Hoverboard met kart besteld. Zoon is er super blij mee! Ondanks de vertraging in levering goed geholpen via whatsApp en gelukkig op tijd ontvangen. Succes Ampes!
Onlangs de 8.5 inch met offroad bandjes…
Onlangs de 8.5 inch met offroad bandjes gekocht inclusief kart. Mijn dochtertje vindt hem helemaal geweldig. Na de aankoop kreeg ik een berichtje of alles naar wens was. Ik had een vraag over het installeren en deze werd snel opgepakt en beantwoord. Ook bestellen ging makkelijk en hij was snel in huis. Fijne service mooi product!
Zeer tevreden
Ampes is onlangs gewisseld van eigenaar. Ik had een probleem met de hoverboard van mijn zoon en dit is keurig opgelost. Ook snelle reacties gehad vanuit Ampes.
tevreden
product snel geleverd, tevreden over de kwaliteit
Communicatie met Ampes
Op zoek naar een nieuw hoover board voor het kleinkind, maar door een heel vervelende ervaring met het vorige, nu defecte, board toch even op Thrustpilot gezocht en dat was redelijk negatief voor Ampes. Echter, de boards op de website zagen er goed uit en voldeden ook aan mijn eisen. Via Whatsapp contact gezocht en had binnen 1 minute al het eerste antwoord. Lang verhaal kort, heel prettig kunnen "praten" via Whatsapp en heel duidelijk antwoord en uitleg gekregen, ook wat betreft de vele negatieve reacties. Direct 's avonds het board van keuze besteld en wacht nu op de levering, die morgen zou moeten plaatsvinden. Wacht af, maar gebaseerd op het contact tot nu toe heb ik daar voldoende vertrouwen in.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, met goede service. Ik raad het enorm aan!
Zeer aangename ervaring
Zeer aangename ervaring! Super snelle reactie via Whatsapp en enorm behulpzaam!
Ik had 2 hoverboards besteld en is op…
Ik had 2 hoverboards besteld en is op tijd binnengekomen.
Ik zou zo weer iets bestellen. Goed bedrijf.
Snelle levering!
Heel goede communicatie
Door een miscommunicatie van bol was er maar 1 step geleverd van de 2. Via whatsapp contact gehad met klantenservice en heel goede service. Zeker voor herhaling vatbaar. Super product snel geleverd!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.