Ampes E-Mobility Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afgelopen vrijdag een hoverboard besteld, maar direct de verkeerde kleur ontvangen. Dat kan gebeuren, dus besloten we het product eerst te testen. Helaas bleek het hoverboard ook nog eens enorm te... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een step aangeschaft voor mijn zoon om te gebruiken in de paddock. Al na een een week was de step defect, dit netjes aangegeven via hun zogenaamd "altijd bereikbare" WhatsApp. Na meerdere k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar. Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze geleverd hoverboard was een onderdeel wat brak op de las van de bijgeleverde kart, foutje in de constructie. Hierdoor contact gezocht via WhatsApp. Bedrijf reageerde niet direct maar naar nogmaal... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Landhandel

Skrevet av virksomheten

Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

71 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

LEVERT NIET!!!!

NOG STEEDS NIETS GELEVERD. Een hoverboard en kart besteld t.w.v. Eur 289, Onbereikbaar en er wordt nergens op gereageerd. NIET BESTELLEN!!!!

18. august 2025

Beste Lenneke Veldhuizen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling destijds niet geleverd werd en dat u daarbij geen duidelijke reactie of update heeft ontvangen. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en zorgelijk dit moet zijn geweest, zeker bij een bestelling van deze waarde.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, communicatie en leverprocessen. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Wij begrijpen dat het gebrek aan communicatie en duidelijkheid destijds absoluut niet de ervaring was die u mocht verwachten, en bieden daarvoor onze excuses aan. Feedback zoals deze nemen wij serieus om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Mocht er destijds nog iets niet correct zijn opgelost of wilt u alsnog contact met ons opnemen, dan kunt u ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp op +31 6 34714017. Wij kijken graag persoonlijk met u mee.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verkeerde levering, geen contact te krijgen!

De hoverboard trilt tijdens het rijden.
Ik zou hier graag contact over hebben.

De hoverkart is de verkeerde kart en het lukt mij NIET om hier contact over te krijgen. Op geen enkele manier. Via de website niet, bellen lukt niet, sms'en niet en mailen niet. En ik heb het al heel vaak geprobeerd, maar er wordt nuet gereageerd.
Maar ik krijg vandaag in eens wel een mail om een review te geven!

Ik zou deze kart kunnen houden, maar ik heb nu €20 te veel betaald voor een kart die ik niet heb besteld en wil graag de juiste kart. Dus gebruik ik de verkeerd geleverde kart niet.

Graag heb ik contact!!!

8. august 2025

Beste Thecl,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u problemen heeft ervaren met zowel het hoverboard als de levering van de verkeerde hoverkart, en dat u vervolgens geen duidelijke reactie of contact heeft kunnen krijgen. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat een verkeerd product geleverd wordt of dat klanten daarna zoveel moeite moeten doen om hulp of een oplossing te krijgen. Daarnaast begrijpen wij goed dat het extra frustrerend voelt wanneer u wel een verzoek ontvangt om een review achter te laten, maar nog geen passende oplossing heeft gekregen.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, communicatie en aftersales. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Wij vinden het erg jammer dat uw ervaring destijds zo is verlopen en bieden daarvoor onze excuses aan. Mocht uw situatie destijds nog niet correct zijn opgelost, dan kijken wij graag alsnog persoonlijk met u mee om tot een nette oplossing te komen. U kunt ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp op +31 6 34714017.

Niet bestellen

Niet bestellen!
Bedrijf reageert nergens op, geen contact mee te krijgen.
Houden zich niet aan levertijd.

15. august 2025

Beste D v H,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling destijds niet binnen de aangegeven levertijd is geleverd en dat u daarnaast geen duidelijke reactie of contact heeft kunnen krijgen. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest.

Wij begrijpen dat duidelijke communicatie en betrouwbare levertijden erg belangrijk zijn, en vinden het erg jammer dat uw ervaring destijds niet aan die verwachtingen voldeed. Daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Oplichters

Reageren niet, en als er contact is wordt je aan het lijntje gehouden. Nog altijd geen geld terug van niet ontvangen product het zijn oplichters.

12. august 2025

Beste Astrid,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u destijds geen duidelijke reactie heeft ontvangen en nog steeds wachtte op een terugbetaling voor een niet ontvangen bestelling. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en zorgelijk dit moet zijn geweest.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, communicatie en orderafhandeling. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Wij vinden het erg jammer dat uw ervaring destijds zo is verlopen en begrijpen dat dit uw vertrouwen ernstig heeft geschaad. Dat is absoluut niet het niveau waar wij als vernieuwd Ampes voor willen staan.

Mocht uw situatie destijds nog niet correct zijn opgelost, dan kijken wij graag alsnog persoonlijk met u mee. U kunt ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp op +31 6 34714017.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Klantendienst die niet antwoordt. Product retour gestuurd en niets in de plaats gekregen, ik raad niemand aan hier te bestellen.

3. juli 2025

Beste Heleen Caymax,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u uw product heeft retour gestuurd maar vervolgens geen duidelijke reactie of oplossing heeft ontvangen. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en teleurstellend dit moet zijn geweest.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, communicatie en retour- en garantieafhandeling. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Wij vinden het erg jammer dat uw ervaring destijds zo is verlopen en begrijpen dat dit absoluut niet de service was die u mocht verwachten. Daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Verkeerde product ontvangen

Verkeerde product ontvangen. Meerdere mails gestuurd, gebeld en whatsapp berichten verstuurd. Geen reactie, helemaal niets. Onbegrijpelijk

28. juli 2025

Beste Paul Lambrechts,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u een verkeerd product heeft ontvangen en daarna geen reactie heeft gekregen via mail, telefoon of WhatsApp. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en onbegrijpelijk dit voor u moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten zoveel moeite moeten doen om contact te krijgen, zeker niet wanneer er sprake is van een foutieve levering. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen! 280 euro! En dan whats app je en krijg je eerste keer een antwoord dat het niet hun schuld is en nadien nooit geen antwoord meer! Op mijn mails hebben ze nooit geantwoord!

25. juli 2025

Beste Annelies Mermans,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling destijds niet heeft ontvangen en daarna geen duidelijke reactie meer kreeg op uw berichten en e-mails. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en zorgelijk dit moet zijn geweest, zeker bij een bestelling van deze waarde.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Prijzen goed, contact slecht.

De prijzen bij Ampes zijn goed denk ik. Keuze voor Ampes gemaakt omdat de bestelling de volgende dag in huis zou zijn, Helaas was dat niet zo, na een email kreeg ik opeens een melding dat de bestelling verstuurd werd. Helaas maar 1 van de 2 hoverboards binnengekregen (zonder melding oid). Verschillende pogingen gedaan via telefoon, chat en email om contact te krijgen. Dat is niet gelukt. De hoverboard heeft een erg slechte accu, piept constant en gaf bijna meteen foutcodes. (met mijn zoontje van 40kg erop). Ik krijg geen reactie op mijn verzoek om hoverboard terug te sturen.

31. juli 2025

Beste Wj Van Der Togt,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling destijds niet compleet geleverd werd en dat u daarnaast problemen heeft ervaren met één van de hoverboards zonder daar vervolgens duidelijke hulp of reactie op te krijgen. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest, zeker wanneer het om een product voor uw zoon gaat.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten moeite moeten doen om contact te krijgen of met een defect product blijven zitten zonder passende ondersteuning. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, communicatie, kwaliteitscontrole en garantieafhandeling. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Helaas niets ontvangen.

Op 14 juli een hoverboard met kart besteld. Er stond direct leverbaar echter na 4 dagen werd er een zending aangemeld die op heden 6 augustus nog niet geleverd is. Ik heb in de tussen tijd meerdere apps en mails gestuurd maar geen reactie gehad.

Aanvankelijk leek het alsof Ampes mijn probleem serieus wilde oplossen nadat zij reageerden op mijn Trustpilot-review. Helaas blijkt nu dat ik opnieuw moet betalen om het hoverboard alsnog geleverd te krijgen, terwijl ik vorig jaar al voor deze bestelling heb betaald.

Ik heb nooit mijn product ontvangen en vind het onacceptabel dat er extra geld gevraagd wordt voor een fout die niet aan mijn kant ligt.

Jammer, want eerst leek het alsof er eindelijk een oplossing zou komen.

14. juli 2025

Beste Bikereckless,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling destijds niet geleverd werd terwijl deze als direct leverbaar stond aangegeven, en dat u daarnaast geen reactie heeft ontvangen op uw berichten en e-mails. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en teleurstellend dit moet zijn geweest.

Wij begrijpen dat duidelijke communicatie en betrouwbare levertijden ontzettend belangrijk zijn, en vinden het erg jammer dat uw ervaring destijds niet aan die verwachtingen voldeed. Daarvoor bieden wij onze excuses aan.

BESTEL HIER NIET!!!!

BESTEL HIER NIET!!!!! Wat een slechte services. Nergens op reageren. Niet op mails, app's. Uiteindelijk via via een nummer gevonden waar men 2x reageerde en daar niks meer gehoord. Beschadigd product ontvangen en gewoon niet reageren. Te schandalig voor woorden. Trap niet in alle zogenaamde geweldige reviews. Als er iets is zijn ze in geen velden of wegen te bekennen.

28. juli 2025

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u destijds zoveel moeite heeft moeten doen om contact te krijgen en dat u zich niet geholpen voelde nadat u een beschadigd product had ontvangen. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en teleurstellend dit moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten zonder duidelijke reactie of oplossing blijven zitten wanneer er problemen zijn met een bestelling. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, communicatie, kwaliteitscontrole en aftersales. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

WAARDELOOS ! Accu is binnen paar minuten leeg en…

Accu is binnen paar minuten leeg en defect. Direct mail gestuurd en whatsapp na aankoop, maar taal noch teken noch reactie ! Waardeloos bedrijfje !

06-08-2025 Update
Ook nu nog onbereikbaar en geen enkele reactie!

22. april 2025

Beste Saskia,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de accu van uw hoverboard al zo snel problemen gaf en dat u daarna geen duidelijke reactie of hulp heeft ontvangen. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat een product direct defect raakt of dat klanten vervolgens zonder passende communicatie of oplossing blijven zitten. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrijf is niet te bereiken

Bedrijf is niet te bereiken, weigeren retouren. Kan er wel een heel verhaal aan hangen maar aub bestel niks bij dit bedrijf. Je word gescammed, ik trek de positieve reviews erg in twijfel of dit niet gewoon nep reviews zijn.

23. juli 2025

Beste amy,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u destijds het gevoel heeft gekregen dat u niet gehoord werd en geen duidelijke hulp kreeg rondom uw retouraanvraag. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en teleurstellend dit moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten moeite moeten doen om contact te krijgen of het gevoel krijgen niet serieus genomen te worden. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, communicatie, retourprocessen en aftersales. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Loop hier met een grote boog omheen

Geen bevestiging mail. Defect, gebruikt en beschadigd product ontvangen. Geen reactie per telefoon, whatsapp of email.
Retour procedure van de website gevolgd maar het pakket is geweigerd. Al met al 0 sterren en wij zijk bezig met een claim via de creditcard maatschappij. Bespaar jezelf ajb de ellende en koop hier niets. Twijfel je aan mijn review? Voeg het telefoonnummer van de website toe aan je contacten en zie alleen al de profielfoto van deze stumper.

30. juli 2025

Beste jeroen van der Rest,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u destijds een beschadigd product heeft ontvangen en vervolgens geen duidelijke reactie kreeg via telefoon, WhatsApp of e-mail. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en teleurstellend dit moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten met een defect of beschadigd product blijven zitten zonder passende communicatie of oplossing. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, communicatie, kwaliteitscontrole en retourprocessen. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Totaal geen contact mee te krijgen…

Totaal geen contact mee te krijgen appen mailen bellen heeft totaal geen effect.

29. juli 2025

Beste Sandra,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u destijds geen contact met ons heeft kunnen krijgen ondanks meerdere pogingen via app, mail en telefoon. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest.

Sinds deze periode is Ampes overgenomen door nieuwe eigenaren en zijn wij actief bezig met het verbeteren van onze klantenservice, bereikbaarheid en communicatie. Het herstellen van vertrouwen en het opnieuw opbouwen van de naam van Ampes heeft voor ons hoge prioriteit.

Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen, er is geen contact met het bedrijf te krijgen, niet telefonisch/mail of WhatsApp

7. juli 2025

Beste Mirjam,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u destijds uw bestelling niet heeft ontvangen en daarnaast geen contact met ons heeft kunnen krijgen via telefoon, mail of WhatsApp. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend en zorgelijk dit moet zijn geweest.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De hoverboard werd niet tijdig…

De hoverboard werd niet tijdig geleverd. Daarnaast niet volledig. Na 2 weken en 10+ app berichtjes hebben we nog steeds niet de schroeven voor de kart. Zeer onprofessioneel.

2. juli 2025

Beste CA,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de hoverboard niet op tijd én incompleet geleverd werd en dat u daarna ondanks meerdere berichten nog steeds niet de juiste onderdelen heeft ontvangen. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten zolang moeten wachten op ontbrekende onderdelen of meerdere keren contact moeten opnemen zonder duidelijke oplossing. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Wij vinden het erg jammer dat uw ervaring destijds zo is verlopen en bieden daarvoor onze excuses aan. Dat is absoluut niet het niveau waar wij als vernieuwd Ampes voor willen staan.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ze hebben de verkeerde gestuurd

Ze hebben de verkeerde gestuurd we appen en bellen ze en krijgen geen Reactie

15. juli 2025

Beste Stan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u een verkeerd product heeft ontvangen en vervolgens geen reactie kreeg op uw berichten en telefoontjes. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten een verkeerde levering ontvangen zonder daarna passende ondersteuning of communicatie te krijgen. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Geen bestelbevestiging gehad

Geen bestelbevestiging gehad, geen contact met de webshop mogelijk….. ook na 14 juli besteld. Niet bestellen, wees gewaarschuwd want ik ben bang dat ik opgelicht ben!

14. juli 2025

Beste Alexandra S.,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u destijds geen bestelbevestiging heeft ontvangen en daarnaast geen contact kon krijgen met de webshop, zelfs niet na langere tijd wachten. Wij begrijpen volledig hoe zorgelijk en frustrerend dit moet zijn geweest.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten in onzekerheid blijven zitten zonder duidelijke communicatie of updates over hun bestelling. Wij begrijpen goed dat dit uw vertrouwen in Ampes ernstig heeft geschaad.

Scam, avoid them

Regarding to order number 1578, I received wrong hoverboard color then I ignored this mistake. The second day overboard cannot be charged anymore. I contacted them many times and finally someone answered and told me to send videos and photos. I did that then I asked for return label since then he doesn't respond to my calls or WhatsApp!!!
It is very obvious that this shop is a fraud. I sent him notice time to send me return label and start refunding my money back. I will also contact local authorities as per Dutch law.

2. juli 2025

Beste Ramez Saber,

Thank you for sharing your experience. We are very sorry to read that you received the wrong hoverboard color and later experienced charging issues with the product, followed by poor communication regarding your return request. We completely understand how frustrating and disappointing this must have been for you.

It is absolutely not our intention for customers to feel ignored after reporting a product issue or requesting support. We understand that this seriously damaged your trust in Ampes.

Since this period, Ampes has been taken over by new owners and we are actively working on improving our customer service, communication, quality control and return handling. Rebuilding trust and improving the reputation of Ampes is currently one of our highest priorities.

We sincerely apologize for the experience you had at that time. This is absolutely not the level of service we want to represent as the renewed Ampes.

If your situation was never properly resolved, we would still like to personally look into this for you and help where possible. You can contact us directly via WhatsApp at +31 6 34714017.

Kind regards,
Team Ampes

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv