Alecto Anmeldelser 268

2,4

Op 10 maart j.l. (het is nu begin juni!!!) heb ik het product "Alecto BTT2 - Compacte universele batterijtester voor AA, AAA, C, D en 9V batterijen - Zwart × 1" besteld. Ik hoorde niets meer. Geen ma... Vis mer

Weerstation 3 jaar oud geeft buitentemperatuur niet meer weer. Kontakt met klantenservice. Uw buitenunit moet vervangen worden want reparatie is te duur. Welke versie heeft u? v1.1 staat op binnenu... Vis mer

Zo'n 2 jaar geleden een weerstation WS 1700 gekocht ,maar wat een bagger apparaat,heb alle batterijen geprobeerd van lithium( wat de fabrikant aanbeveelt tot oplaadbare batterijen...............hij... Vis mer

onderdelen 7 jaar oud professioneel weerstation door storm defect. Model niet meer leverbaar? Alecto gebeld, zeer prettige en snelle hulp van hun klantenservice: onderdelen toch nog leverbaar :--... Vis mer

1. Elektronikkbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Ons assortiment is inmiddels zo breed, dat we met recht kunnen zeggen: in elk huishouden in Nederland vind je minstens één Alecto product.

2,4

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

weerstation nog steeds niet geleverd

nu twee weken geleden een weerstation besteld, maar nog steeds geen product geleverd. Geen chat-mogelijkheid en ook de telefoon wordt niet opgenomen. Op de website staat duidelijk, dat het product de volgende dag geleverd wordt. helaas......

25. mars 2020

Super service

Super service. Na 6 maanden werkte het weerstation niet correct. Ik kreeg het advies om enkele dingen te proberen zonder succes.
Verder geen gezeur binnen 2 dagen was er een nieuw weerstation.
Bedankt.

22. mars 2020

goede en zeer snelle service bij defect

goede en zeer snelle service bij defect weerstation, via website contact opgenomen met vraag hoe te handelen, hierop vrij snel antwoord terug met vraag om 1 ding te testen, dit werkte niet, dit terug geantwoord en reparatie aanvraag ingediend, binnen een dag reactie terug dat er een nieuwe unit toegestuurd zou worden, welke de volgende dag bezorgd werd. super service dus

23. februar 2020

defect weerstation

Ik had een storing in het weerstation en ik kreeg heel via mail antwoord en binnen een week als een nieuw weerstation.
alecto jullie geven top servies

18. februar 2020

Ben in bezit van verschillende Alecto…

Ben in bezit van verschillende Alecto producten waaronder de Alecto draadloze deurbel ADI-250 waar ik zeer tevreden over ben.
Toen na bijna 2 jaar de batterij van deze deurbel abnormaal snel leeg raakte heb ik contact opgenomen met Hesdo service center.
Binnen 2 dagen heb ik geheel kosteloos een nieuwe batterij ontvangen.
Uitstekende service!!!!!!

17. januar 2020

Heel erg goede service

Heel erg goede service! Bij een probleem met de rookmelders hebben ze onmiddellijk gereageerd en een passende oplossing geboden. Zeer vriendelijke en snelle respons per email. Geen negatief punt te bedenken

14. januar 2020

Warranty case handling

The All-in-one outdoor sensor of the WS-5300 was faulty. Contacted Hesdo Service Center. Within two hours, the handling was arranged via E-mail and a new sensor was prepared for shipment. The next day, the sensor was delivered to us. We are very satisfied with the handling, this deserves a big plume.

13. januar 2020

In May 2019 I was very pleased about…

In May 2019 I was very pleased about Alecto and I wrote a very good review with 5 stars.
But now I am very disappointed. What happened in the mean time? In May 2019 I had a problem with the outdoor unit of a weatherstation. Alecto send me a new outdoor unit.
But this unit is also causing problems now. After only 7 months this unit is also dead.
So, I can only make the following conclusion. This product is far from professional. It is not working the way you should expect.

6. januar 2020

Buitensensor weerstation

Buitensensor van de WS-1100 werkte na 2 maanden niet meer naar behoren. Mail naar de service desk verstuurd, direct antwoord én een nieuwe sensor mogen ontvangen. Super service dus!

27. desember 2019

Quick

Quick, no back and forth, resolution to correct a faulty device.

23. desember 2019

Vervanging weerstation

De buiten-unit van ons weerstation (WS-5500) was defect. Onder coulance heeft Alecto ons een geheel nieuw weerstation gestuurd. Super service!

23. desember 2019