Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Advsersus every 2 months they call despite my request not to bother me anymore. Outside of that they use a Belgian mobile number, which is not allowed in the EU, even forwarded to their call center. S... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service, service og service! Ja, man bliver jo næsten flov over hvor mange gange man har benyttet supporten i Adversus, for selv de små deltaljer er vi blevet hjulpet igennem med. Super en... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har efterhånden brugt Adversus i et par måneder til min salgsafdeling og må erkende at jeg er imponeret. Programmet har endnu ikke svigtet os og interfacet er super intuitivt og lige til at bruge.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I've worked as a salesman for a bit over 5 years and have used 3-4 different dialers in my career and now I run a sales company with employees. We decided to go with Adversus about 6 mont... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Teleselskap

Skrevet av virksomheten

Adversus is a web-based dialer and practical CRM solution for telemarketing, fundraising, and appointment scheduling businesses. Adversus allows you to customize your dialing strategy with numerous features and makes sure that high-opportunity conversations are the only ones you will be having.

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En rigtig god og overskuelig dialer

En rigtig god og overskuelig dialer, med en rigtig god kundeservice, kun de varmeste anbefalinger herfra!

14. november 2018

Hej Jens Nichlas Petersen,

Vi sætter stor pris på de pæne ord, din anbefaling og de 5 stjerner!

På vegne af hele Adversus-holdet

Kan varmt anbefale Adversus

Kan varmt anbefale Adversus. Har tidligere brugt andre lignende løsninger, men Adversus er på mange måder mere brugervenligt og har flere "features".
Er stadig forholdsvis ny bruger, og har jeg spørgsmål reagerer supporten hver gang inden for få minutter. Alle er imødekommende, og velvillige ift. at hjælpe hvis der er spørgsmål til de forskellige funktioner.

9. oktober 2018

Hej Mette,

Vi er utroligt glade for at høre de flotte ord, og du føler dig godt taget imod som ny bruger.

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os!

På vegne af hele teamet

Adversus kan jeg kun give 5 stjerner

Adversus kan jeg kun give 5 stjerner, og det kan jeg fordi de altid er der når du har brug for dem. De er lynhurtige til at ordne evt fejl, og de hjælper gerne med teamviewer, hvis det du selv har lavet er gået i kage. Altid venlige og gode for et smil. Hvis jeg endelig skal sætte et enkelt minus er det ikke Adversus jeg vil sætte det hos, men systemet. Der mangler et par skønhedsfejl, som jeg tror de nok skal få skik med på et tidspunkt, og det er ikke noget som gør at du ikke kan bruge deres fantastiske system, for det kører upåklageligt. Jeg kan varmt anbefale Adversus som leverandør. De lever klart op til en god service.

1. oktober 2018

Hej Ulla,

Din flotte anmeldelse og rosende ord er virkelig værdsat!

Vi knokler hver dag, for at give vores brugere den bedste oplevelse med Adversus som helhed, og vi glæder os til at servicere dig laaang tid fremover!

På vegne af hele teamet

Fantastisk service af Jannich Rindom

Fantastisk service .

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at bruge Adversus.

17. mai 2018

Hej Jannich,

Velkommen til og mange tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på!
Jeg/vi forsøger altid at møde vores kunder i øjenhøjde og give en god helhedsoplevelse.

Jeg er sikker på, der ikke går længe, før du er super-bruger i Adversus ;-)

Vi glæder os til at servicere dig fremover!

På vegne af hele holdet tusind tak for anmeldelsen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Man kan sige meget om Adversus drengene…

Man kan sige meget om Adversus drengene og deres dailer system og ikke mindst om deres support. Det ses jo tydeligt her på TP :)
Men de har ramt en forståelse for og indlevelse i deres kunders daglige problematikker på alle planer. Den velvillighed man møder hos supporten til at få løst opgaverne, selv i stressede situationer, får hurtigt panikken hos vores hårdt arbejdende phonere til at forsvinde.
Nuvel.... Når man går helt ned i detaljen dukker der ting op som står på ønskelisten, men jeg har en tyrker tro på at dette trods alt jomfuelige dailer system vil markerer sig som en alt overskyggen spiller på markedet over det næste stykke tid, hvis ellers Adversus og folkene bag ikke begynder at hvile på lauerbærene som man har oplevet hos de fleste af deres konkurrenter gennem tiderne.
Man kan tydeligt fornemme at Adversus er udvilket af phonere til phonere :):)
Hos Luxusoplevelser.dk har vi gennem de 9 måneder vi nu har været på kun haft luksus oplevelser med Adversus.

21. februar 2018

Hej Carl,

Meget kan man sige om dig, men du kan i hvert fald skrive flotte anmeldelser på Trustpilot ;-)

Jeg taler på hele holdets vegne, når jeg siger, at vi er enormt glade og taknemmelige for de meget pæne og rosende ord!

Det betyder utroligt meget for os, at du oplever at blive mødt med smil, når du får brug for hjælp.

Vi glæder os til at leve op til dine høje tanker om vores fremtid! Vi er kommet for at blive, og knokler hver eneste dag for at være kundernes foretrukne system og platform.
Du kan være helt sikker på, vi vil fortsætte med udviklingen, så vi altid er i stand til at imødekomme de ønsker, krav og behov, der er i markedet!

Igen tusind tak for den utroligt fine anmeldelse!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Verdenklasse system hvis du arbejder…

Verdenklasse system hvis du arbejder med opsøgende salg!

Hos Flair Marketing benytter vi os af Adversus, og det er med stor tilfredshed.

Selve systemet har optimeret vores forretning med mindst 20%. Vi er yderst tilfredse med de muligheder systemet giver os. Vi har tidligere benyttede os af konkurrende systemer, som ikke når Adversus til sokkeholderne - Hverken på kvalitet, service, og pris.

Derudover er teamet bag virkelig nogle gode og dygtige mennesker. De er altid søde og hjælsomme til at afhjælpe os med eventuelle problemer vi måtte have - Altid med et smil på læben.

Vi vil varmt anbefale Adversus til andre, og ønsker jer held og lykke med jeres virksomhed.

16. februar 2018

Hej David,

Tusind tusind tak for den meget flotte anmeldelse og de pæne ord om jeres indtryk og oplevelse med Adversus som helhed.
Det glæder mig virkelig at høre, at vi har været med til at optimere din virksomhed, for det er jo i sidste ende, hvad det hele handler om for os; At hjælpe organisationer med at arbejde effektivt, strømlinet og struktureret, og få mest muligt ud af tid og ressourcer.

Vi gør utroligt meget ud af at være tilgængelige og nærværende, når vores kunder får brug for hjælp eller har spørgsmål der skal besvares, så dine rosende ord bekræfter mig i, at vi ikke er helt galt på den ;-)

Igen mange gange TAK for det - Jeg kan på hele holdets vegne sige, at vi er stolte af at modtage så flot en anmeldelse og anbefaling :-)

Vi glæder os til fortsat at servicere dig, og ønsker dig og Flair Marketing alt muligt held og lykke!

God og hurtig Service

Vi har været kunde ved Adversus i ca. 6 mdr. og vi kan kun anbefale dem. De har været meget behjælpelige og hurtige til at bevarer evt. spørgsmål.

16. februar 2018

Hej Mads,

På vegne af hele holdet tusind tak for de pæne ord!
Det glæder mig at høre om dine gode oplevelser, da vi gør os meget umage for at yde en hurtig og effektiv service for vores kunder.

God arbejdslyst!

Marketing-Partners

Utrolig brugervenligt og fantastisk service fra Adversus holdet!

6. februar 2018

Hej Arvin,

Tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på!

Brugervenlighed og god service er to ting, vi vægter utroligt højt, da det er med til at sikre en fantastisk kundeoplevelse med Adversus som helhed!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utrolig Professionel og kompetent …

Utrolig Professionel og kompetent medarbejder

12. desember 2017

Hej Steven,

Mange tak for de pæne ord, det er virkelig værdsat!

På vegne af hele Adversus teamet,

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!

Adversus kan varmt anbefales herfra. De formår virkelig at sætte kunde i første række - en sand fornøjelse!

4. desember 2017

Hej Bertin,

Mange tak for din pæne anbefaling!

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med Adversus — og vi ser frem til at servicere dig fremover :-)

På vegne af hele teamet,
Mads Jepsen

Super godt ringesystem!

Adversus leverer virkelig en lækker platform, og deres support er altid helt i top. Kan varmt anbefales.

27. oktober 2017

Hej Tim,

På vegne af hele teamet tak for din flotte anmeldelse af Adversus som helhed!
Du har jo været med på rejsen et langt stykke tid, og vi sætter altid pris på dine input og feedback.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kunden er i sandhed i første række!

Til trods for at Adversus ikke levede op til vores krav, hjalp vores account manager os med at finde et alternativ hos en af deres konkurrenter - det udløser altså to stjerner mere i min bog!

19. oktober 2017

Hej Jonathan,

Tak for anmeldelsen - vi sætter virkelig pris på din feedback.

Det ærgrer mig selvfølgelig, at vi i denne omgang ikke kunne imødekomme jeres krav og behov, men når dét er sagt, er jeg glad for, I fandt et alternativ, der alt i alt er et bedre match for jer.

Nu ved du, hvem vi er og hvad vi kan, og hvis du engang i fremtiden står og mangler et telemarketingsystem, ved du, hvor du skal henvende dig :)

Vi ønsker dig alt muligt held og lykke fremover.

Stabilt og super support

Vi oplever super stabilitet og meget responsiv support.

18. september 2017

Hej Nikolaj,

At kunne levere et stabilt og driftsikkert produkt og samtidig yde vores kunder en hurtig og kompetent kundeservice & support, er to ting vi vægter utroligt højt, så det glæder os at høre, det netop er hvad du oplever :)

På vegne af hele holdet hos Adversus vil jeg sige tusind tak for din anmeldelse, det er virkelig værdsat!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er glade for Adversus, og teamet bag.

Vi bruger i vores TS center adversus som redskab til at målstyre, og håndtere vores emner. Det fungerer fremragende, og det er muligt at opnå stor værdi af dette. Derudover vil jeg fremhæve deres support, som er super hurtig, og yderst kompetent. De bedste anbefalinger herfra.

Kent Stougaard
Supervisor
Jyllands-Posten

15. september 2017

Hej Kent,

På vegne af hele teamet vil jeg sige tusind tak for den super flotte anmeldelse af Adversus som helhed!

Det glæder os at høre, I har en positiv oplevelse med vores produkt, service og support :)

Igen mange tak!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk produkt, fantastisk service!

Adversus er nemt at bruge og vi som brugte det lærte meget hurtigt at bruge produktet. Når vi kontaktede Adversus fik vi altid hurtig og god service. Adversus har mine varmeste anbefalinger!

8. september 2017

Hej Emil,

Mange mange tak for en flot anmeldelse!
Vi gør os meget umage for at yde en god og personlig kundeservice, og vi synes da også selv, vores brugerflade er intuitiv og brugervenlig, så det glæder os at høre, du mener det samme :)

Vi ønsker dig alt muligt held og lykke fremover, og håber vi kan byde dig velkommen tilbage hos Adversus igen på et tidspunkt i fremtiden.

COLEGO

Vi Colego har nu anvendt Adversus dialer de sidste 9 måneder og har været yderst tilfredse med systemet.

Udviklingsprocessen siden opstart af systemet har været ekstrem. De udvikler på livets løs og kommer med løbende opdateringer ugentligt.

Vi anvender systemet til direkte salg af abonnementer og det er helt oplagt til dette grundet effektiviteten samt stabiliteten.

Ligeledes har agenterne aldrig været gladere for at ringe, grundet det intuitive system - som tillader enhvert individ kan arbejde i systemet uanset alder.

Thumbs up herfra!

Colego A/S

8. september 2017

Hej Mushtaba,

Det er virkelig en flot anmeldelse, tusind tak for det!

På vegne af hele Adversus teamet, kan jeg kun sige, at vi også er glade for samarbejdet og jeres gode feedback og inputs til os :)
Vi lægger meget tid og energi i konstant at udvikle hele vores platform, så alle og enhver kan få glæde og værdi af systemet uanset alder og baggrund.

Fungere upåklageligt

Jeg har i den senere tid brugt Adversus, og det fungere efter min mening helt perfekt, det kan hvad det skal kunne. Servicen har ikke været til at sætte en finger på, så jeg kan kun give varme anbefalinger herfra.

30. juni 2017

Hej Adam,

Tusind tak for din feedback og flotte anmeldelse, det er virkelig værdsat!

Vi gør alt hvad vi overhovedet kan for at yde den bedste service og stille det bedste produkt til rådighed for vores kunder, så det betyder alt for os, når vi får positiv respons på hvad vi render og laver :)

Vi glæder os til fortsat at hjælpe dig og give dig gode oplevelser med Adversus.

På vegne af hele teamet, tak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har haft fornøjelsen af adversus i …

Vi har haft fornøjelsen af adversus i et par måneder, og det har virket upåklageligt, og deres support afdeling har været meget behjælpelige.

Adversus kan anbefales som en god samarbejdspartner, samt en god dialer.

13. juni 2017

Hej

Tak for anmeldelsen, vi sætter pris på at du synes om systemet og supporten.

Vi ser frem til et godt og langt samarbejde!

På vegne af hele teamet skal der endnu engang lyde tak.

Tilfreds ny kunde

Vi har i REDCOM netop valgt at benytte Adversus, og har udelukkende haft gode oplevelser; alt fra salg, service og support på systemet er i top.
Vi har tidligere erfaringer med IvoCall og LeadDesk, hvor Adversus i sammenligning er let og overskueligt, ekstremt nemt at sætte op og generelt meget brugervenligt.
5 velfortjente stjerner herfra.

7. juni 2017

Hej Sune.

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for de rosende ord.

Vi er glade for i er begyndt at bruge systemet, og vi ser frem til et langt og godt samarbejde.

På vegne af hele teamet, endnu engang tak!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har i vores callcenter brugt …

Vi har i vores callcenter brugt adversus til alle vores opgaver helt tilbage fra august 2016, og vi har aldrig været mere tilfredse med et ringesystem. Vi har benyttet os både ar Actimizer, Ivocall, Leaddesk og jeg ville til hver en tid anbefale Adversus pga. deres fantastiske service, mest brugervenlige system og deres api'er til andre systemer. Jeg er helt solgt på at jeg får min Plecto licens med gratis til vores salgstavle. :)
5 store stjerner til Adversus fra Sales Spot Media! Super godt arbejde. Nytænkning og innovation er hvad vi har brug for i dialer verdenen. Fortsæt det gode arbejde.

30. mai 2017

Hej Oliver.

Tak for den fine anmeldelse, vi sætter stor pris på du tager dig tid til at skrive den.
Vi gør vores bedste for at levere det bedste produkt og den bedste service, og at du føler vi gør det, er meget dejligt.

Vi glæder os til et godt langt samarbejde!

På vegne af hele teamet endnu engang tak!
Jonas Møller

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv