Advsersus every 2 months they call despite my request not to bother me anymore. Outside of that they use a Belgian mobile number, which is not allowed in the EU, even forwarded to their call center. S... Vis mer
Selskapet har svart
Service, service og service! Ja, man bliver jo næsten flov over hvor mange gange man har benyttet supporten i Adversus, for selv de små deltaljer er vi blevet hjulpet igennem med. Super en... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har efterhånden brugt Adversus i et par måneder til min salgsafdeling og må erkende at jeg er imponeret. Programmet har endnu ikke svigtet os og interfacet er super intuitivt og lige til at bruge.... Vis mer
I've worked as a salesman for a bit over 5 years and have used 3-4 different dialers in my career and now I run a sales company with employees. We decided to go with Adversus about 6 mont... Vis mer
Adversus is a web-based dialer and practical CRM solution for telemarketing, fundraising, and appointment scheduling businesses. Adversus allows you to customize your dialing strategy with numerous features and makes sure that high-opportunity conversations are the only ones you will be having.
Karupvej 2D, 8000, Aarhus, Danmark
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi har igennem mange år i flere omgange samarbejdet med Adversus, fra den spæde start til nu og oplevet den imponerende udvikling firmaet og systemet har gennemgået. Servicen har i alle årene været sublim (tak Jimmy) og systemets funktioner i dag, så fremragende, at vi ikke kan finde et bedre outbound dialer system på markedet, og vi tester løbende. 5-fulde og velfortjente stjerner herfra med ønske om et fortsat fremragende samarbejde.
Jeg har tidligere skrevet en negativ anmeldelse af Adversus tilbage i december 2024.
Efter den anmeldelse blev jeg kontaktet og inviteret til et møde med Brian Pedersen (CSO) og Christoffer Lindhard Holm (CXO), så vi kunne tale tingene igennem og finde løsninger på de mange problemer, vi oplevede.
Mødet blev afholdt, og vi fik en god snak. Brian og Christoffer lovede store forbedringer og forsikrede mig om, at de arbejdede hårdt på at løse problemerne. De pointerede dog, at intet IT-system kan køre 100% fejlfrit, hvilket jeg er helt enig i.
Min forventning er dog, at man forsøger at løse problemerne, når de opstår, og det har desværre ikke været tilfældet.
Siden mødet har jeg ikke oplevet nogen reelle forbedringer. Tværtimod har Adversus’ fokus primært været at få mig til at slette eller ændre min tidligere negative anmeldelse, hvilket jeg kun ville gøre, hvis problemerne blev løst. Det er de stadig ikke blevet.
Supporten er fortsat helt håbløs, og ansvaret bliver altid skubbet væk. Hver gang der opstår fejl, får vi standardbeskeden:
“Det er jeres internet, der ikke er stabilt nok.”
Et konkret eksempel:
En af mine medarbejdere kunne i sidste uge ikke arbejde på en kampagne, fordi systemet lavede fejl ved hver eneste opringning, der blev ringet op til flere numre samtidig, ét gik på telefonsvarer, mens et andet stadig ringede. Fuldstændigt kaos.
Supporten mente igen, at problemet skyldtes vores internet. Jeg bad derfor om at få at vide, hvilke minimumskrav Adversus anbefaler til upload/download og ping.
De svarede kun, at forbindelsen bør være mindst 20 Mbps op og ned, men nægtede at svare på, hvad ping maks bør være, selvom de ofte selv påpeger, at ping er årsagen.
Det gør det umuligt for mig at teste, om forbindelsen faktisk lever op til deres krav.
Jeg sendte derfor en faktura på 5.913 kr. til Brian Pedersen som kompensation for mistet omsætning, fordi vi ikke kunne ringe på kampagnen og dermed ikke kunne levere til vores kunde.
Samme dag modtog jeg svar fra Jacob Rasmussen (CISO), som henviste til deres betingelser, hvor Adversus fraskriver sig ethvert ansvar for fejl i deres system.
Han afsluttede sin mail med en trussel om erstatningskrav, hvis jeg ikke trak min faktura tilbage senest 19/10-2025:
“Fortsat inddrivelse af et bestridt og udokumenteret krav vil blive mødt med krav om erstatning for dokumenteret spildtid og eksterne omkostninger.”
Det siger desværre alt om Adversus’ tilgang til deres kunder.
Hvis du overvejer en dialer-løsning, kan jeg klart anbefale at holde dig langt væk fra Adversus.
Find et andet system, du sparer både penge, tid og frustrationer.
Deres sælgere lover meget mere, end systemet kan levere, og stabiliteten er langt fra, hvad de giver indtryk af.
Derudover reklamerer de med “Excellent support free of charge – 24/7” på deres hjemmeside.
Det er direkte forkert. Hvis du vil have bare nogenlunde brugbar support, skal du betale 3.500 kr. ekstra om måneden, og efter kl. 18 bliver du henvist til Anna, der slet ikke kan hjælpe, hun "eskalerer" alt til udviklingsteamet...
Som sidste bemærkning:
Jeg kender personligt seks personer, der har skrevet positive anmeldelser siden min første i december 2024. De har alle fortalt mig, at de fik 25–45% rabat på deres licenser, hvis de lavede en positiv anmeldelse.
Det siger desværre alt om, hvor lidt man kan stole på mange af de positive anmeldelser her på Trustpilot.
Very speedy and efficient help!
Got my issue resolved effortlessly
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Jimmy og Stephany. De er utrolig hjælpsomme hver gang jeg har brug for noget.
Jag brukar sällan lämna recensioner men vilken tålmodig och hjälpsam support jag fick utav Stephany. Väldigt tålmodig och pedagogisk i hur hon stöttade mig och mitt problem. Jag har en säljorganisation och ansvarar för x antal säljare. Med Stephanys hjälp har vi nu en större överblick och enklare vy för varje säljare, uppdrag och offerter etc. Stort super tack! Rekomenderar verkligen Stephany som support!
Great dialer and always good help when you need it!
De service is erg goed, als ik vragen heb, krijg ik altijd hele goede uitleg en ze helpen me altijd tot in detail om de resultaten te krijgen die ik zoek.
Good service, helpful and fast answers, we solved a problem thats been going on for a bit!
I mit tidligere job hos Strømlinet A/S arbejdede jeg dagligt med Adversus som en integreret del af vores salgs- og kundeservicearbejde.
Platformen fungerede både som CRM- og dialersystem, og det gjorde en kæmpe forskel i den daglige arbejdsgang. Det var nemt at holde styr på kundeoplysninger, opfølgninger og diverse aktiviteter alt samlet ét sted og med en overskuelig og intuitiv brugerflade. Den gode mulighed for automatisering af emails i forhold til kommunikationsprocessen skal også nævnes som en yderst positiv feature i dette system.
Dialer-funktionen gjorde det muligt at optimere opkaldseffektiviteten og spare værdifuld tid og ressourcer uden at det gik ud over kvaliteten i kundekontakten. Systemet var nogenlunde stabilt, hurtigt og let at tilpasse i forhold til forskellige behov om dette var et salgsfokus eller nogle kundeserviceopgaver der skulle udføres. Ligeledes havde jeg med Adversus gode muligheder for at importere, sortere og prioriterer mine leads om jeg ønskede.
Derudover oplevede jeg altid en professionel og hurtig support, når der opstod spørgsmål. Det gjorde det trygt og nemt at arbejde med platformen både som ny og erfaren bruger.
Alt i alt en virkelig solid løsning, som kan anbefale til virksomheder, der ønsker et pålideligt og moderne system til salg og kundeservice.
Det seneste stykke tid har vi haft brug for hjælp med nogle interne udfordringer, og hver gang har Adversus altid været hurtig og effektiv på deres chat og det blevet løst med det samme. Både Simon og Philip har været en stor for os. De to alene fortjener de 5 stjerner :)
Their system is excellent, scalable, easy to manage and very adaptable to our needs. The support team, sales team and onboarding team are all superb. Would highly recommend this for inbound and outbound calling
While it is not one of the most intuitive software, and is lacking some inbound features, the chat support is really good :) Relatively fast handling, and knowledgeable regarding random interface questions, service down, and even API question.
Adversus fungere bare!
Det spiller upåklageligt.
Vi har brugt Adversus i et stykke tid nu, og det har virkelig gjort en forskel i vores daglige arbejde. Systemet er brugervenligt, intuitivt og fyldt med smarte funktioner, der optimerer vores salgs- og mødebookingsprocesser.
Supportteamet er også i en klasse for sig – altid hurtige til at svare og klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Adversus til alle, der ønsker et effektivt og skalerbart dialer-system!
Altid 5 stjerner.
Hvis ikke svaret kommer prompte, så finder de det ila. 24 timer.
Gigantisk skud ud til Alicia og Simon.
Adversus er et super godt system. Det er nemt at bruge og der er mange muligheder for selv at sætte journeys op, som kan understøtte dine agenters arbejdsgang.
Altid hurtigt på Supportchatten.
Vil fremhæve Dennis, som altid leverer fabelagtig support, når det er mere teknisk.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.