Selskapet har svart
Service, service og service! Ja, man bliver jo næsten flov over hvor mange gange man har benyttet supporten i Adversus, for selv de små deltaljer er vi blevet hjulpet igennem med. Super en... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har efterhånden brugt Adversus i et par måneder til min salgsafdeling og må erkende at jeg er imponeret. Programmet har endnu ikke svigtet os og interfacet er super intuitivt og lige til at bruge.... Vis mer
I've worked as a salesman for a bit over 5 years and have used 3-4 different dialers in my career and now I run a sales company with employees. We decided to go with Adversus about 6 mont... Vis mer
Adversus is a web-based dialer and practical CRM solution for telemarketing, fundraising, and appointment scheduling businesses. Adversus allows you to customize your dialing strategy with numerous features and makes sure that high-opportunity conversations are the only ones you will be having.
Karupvej 2D, 8000, Aarhus, Danmark
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Adversus er en god dialer software, der gør det let at overholde regler for udringning, og som samtidig har gode værktøjer til databehandling, og giver god indsigt I hvordan man performer. :)
Særligt bemærkning til Supportteamet som jeg ofte er i kontakt med. De har som regel meget hurtig svartid, og er altid venlige og villige til at hjælpe, selv med de mindste requests.

Svar fra Adversus
Best Dailer software supplier in europe!
They will seamlessly integrate into your existing operations
They promise and deliver!
Superb support

Svar fra Adversus
Min oplevelse med Adversus er nået et nyt lavpunkt, og jeg er nødt til at advare ALLE om at vælge en anden leverandør, hvis de er afhængige af et fungerende ringesystem. Her er, hvad der er sket:
Nummerfunktionen virker stadig ikke! Det er nu sket to gange indenfor de sidste to måneder, at det simpelthen ikke er muligt at skifte nummer. Dette er fuldstændig uacceptabelt for en virksomhed, der sælger deres ringesystem som en professionel løsning.
Vilkårlige prisstigninger på over 20%! Uden nogen form for ansvar eller ordentlig kommunikation har Adversus hævet prisen med over 20%. For at gøre det værre, har de sendt varslet til en fiktiv mailadresse, de selv har oprettet, så jeg har aldrig modtaget beskeden! Da jeg forsøgte at få det korrigeret, ville de tvinge mig til at binde mig i 12 måneder til et produkt, der ikke engang fungerer som lovet.
Det er nu mere end 6 måneder siden min første anmeldelse, og der er stadig ikke rettet op på problemerne. Det er under AL KRITIK, at en virksomhed, der opkræver over 600.000 kr. årligt for deres produkt, ikke kan tage ansvar, når deres support og produkt gang på gang fejler.
Jeg har siden prisstigningen på regningen forsøgt at få fat i en salgschef, men det er nu to måneder siden, jeg fik at vide, han ville kontakte mig, når han kom tilbage fra ferie. Jeg har stadig INTET hørt.
Hvis du er afhængig af et ringesystem, der skal fungere, så kig efter en anden leverandør! Adversus har gang på gang vist sig at være upålidelige, inkompetente og ligeglade med deres kunder.
Jeg håber virkelig at komme i dialog med salgschefen denne gang, for sidste gang jeg skrev en anmeldelse, var det pludselig meget nemmere at få et opkald fra Adversus.
UPDATE:
Adversus er en kæmpe skuffelse – helt uacceptabelt på alle måder!
Vi har prøvet at afslutte samarbejdet med Adversus, og det har været en uendelig lang, frustrerende og uprofessionel proces. Vi har overført de fleste af vores brugere til en ny udbyder (Danmarks største og bedste – find selv ud af hvem), og det var klart det bedste valg.
Første katastrofe: de fakturerer os for næsten 70.000 kr. for meget. Jeg rykker dem, og har nu brugt over 3 timer på at få styr på det rod, de kalder fakturering. Og hvad får jeg som svar? At det er min egen fejl, fordi jeg åbenbart ikke har været inde og opdatere antallet af brugere. Mærkeligt nok opdager jeg gennem supporten, at jeg aldrig har haft den funktion i systemet.
Men hold nu fast, det bliver værre. Jeg får en mail fra deres chef, hvor han ber mig om at lægge en kalenderaftale hver måned for at sikre, at jeg ikke bliver overfaktureret! Seriøst, er det virkelig sådan, de driver forretning? Skal jeg virkelig bruge ekstra tid på at undgå at blive snydt?
Og så kom den ultimative ødelæggelse:
Efter min første anmeldelse på Trustpilot fik jeg endelig fat i salgschefen. Jeg tænkte: "Nu sker der måske noget!" Men nej. Han fortæller mig, at jeg kan få en lavere pris (som jeg troede, jeg allerede var på), MEN at jeg skal fjerne min Trustpilot-anmeldelse for at få den pris. Er det virkelig Adversus' politik? At man kun kan få en fair pris, hvis man holder mund og fjerner kritik? Hvad er det for noget!? Det er simpelthen det laveste og mest uprofessionelle, jeg har oplevet i min karriere.
For at opsummere:
Ubrugeligt program – Hvis du har et team større end 10 personer, så glem alt om Adversus. Systemet kan ikke håndtere noget som helst, og det går konstant ned.
Umuligt at få fat i en voksen – Salgschefen lover at vende tilbage, men det sker aldrig. Ingen tager ansvar. Hvis du har brug for hjælp, er du på egen hånd.
Prisstigninger uden varsel – De ændrer priserne, som de vil, og du får ikke engang lov at sige fra.
Overfakturering – De opkræver penge, de ikke har ret til, og når man påpeger det, får man skylden.
Manglende ansvar for fejl – Når der er problemer, er det altid kundens skyld. Jeg skal åbenbart have trykket på knapper, der ikke eksisterer!
Konstant fejl – Systemet er fyldt med fejl, der får projekter til at blive blandet sammen, og nummerskift har kostet os et hav af ressourcer. Vi har brugt næsten 200 mandetimer på at få deres software til at spille – og det virker stadig ikke!
Korruption og utroværdighed – Salgschefen forsøger at bestikke mig til at fjerne min ærlige anmeldelse for at få en "god pris". Er det virkelig Adversus' politik at tvinge kunder til at lyve for dem?
Adversus er simpelthen en katastrofe af et firma. Der er intet i deres service, der virker, og deres support er en joke. Det har kostet os tid, penge og ressourcer, og vi er bare glade for at være ude af det. Jeg kan ikke på nogen måde anbefale dem – med mindre du elsker at spilde penge og tid på noget, der aldrig virker.

Svar fra Adversus
Advsersus every 2 months they call despite my request not to bother me anymore. Outside of that they use a Belgian mobile number, which is not allowed in the EU, even forwarded to their call center. Something a call center in the EU is not allowed to do at all. Because of these cowboys we legal companies in the EU are increasingly bullied by stricter regulations. In the end these cowboys do not care about that anyway

Svar fra Adversus
Vil fraråde folk at handle med Adversus. de sætter prisen ned, så vi kun betaler for en licens. For at holde på os som kunde. Men da vi så opsiger systemet, så de prisen op til 3 licenser pr.mdr. Tydeligt i lige prøve at malke det sidste ud af os. Har prøvet flere gange at få en forklaring, men intet sker der.
Vil klart anbefale mindre telemarketing virksomheder, at holde sig langt væk fra dette firma. De er super uærlige og truer os med inkasso, stedet for at sætter priserne til det der er aftalt....

Svar fra Adversus
I've been a customer with two different companies. Literally the most customer-centric support team I've ever experienced - All their solutions are based on their client needs which I think is amazing - Top tier customer experience!!

Very slow dailer nothing but issues since day 1 now looking for an alternative

Svar fra Adversus
Spam opkald, flere gange om måneden - vi beder hver gang om ikke at blive kontaktet igen, men det ser ikke ud til at Adversus tager det seriøst.

Svar fra Adversus
Vi har nu brugt Adversus i en del år og må sige jeg er imponeret over deres support niveau. Deres UI og UX er måske ikke det bedste, men du kan ALTID får hjælp til at løse alt og de er særdeles kompetente. De kan godt anbefales.
Vi har brugt Adversus i et par måneder efterhånden. Lidt ærgeligt at deres software går ud en gang imellem, men deres support er suveræn! Vi har haft Simon som kontaktperson, og han står altid klar til at hjælpe, uanset hvor træls opgaven er.
5 Stjerner, udelukkende pga. supporten!
Vi har brugt Adversus i sammenlagt 5 år. Selvfølgelig har der været små ting som vi sammen har skullet løse, og det har vi altid fundet ud af. Supporten er også altid nem at få fat på, både på chat og telefon. Jeg føler de altid er klar til at hjælpe, og gør hvad de kan for at lette vores hverdag. Så fem stjerner her fra:-)
Dennis Thorø Plougmann Neesgaard, is the kindest and best supporter you've ever hired. He made my day!
I did a huge mistake by deleting all our leads but he undo my mistakes and made my day!
Vi bruger idag Adversus for at ringe til kunder og produktet afdækker vores behov.
Vi er ret glade for at gøre brug af deres ringesystem og varmeste anbefalinger til virksomheden.
Kan ikke andet end at sige rosende ord om Adversus, de har altid været villig til at tage en udfordring op.
Man føler sig taget godt om, selvom jeg godt ved jeg ikke er en stor kunde for dem, så sørger de for at behandle en som hvis man var.
Især stort tak til Kristian og Jonas.
Vi bruger Adversus, og har kun positivt at fortælle.
Især Sarah R og Jonas J er sublime på support - svarer hurtigt og leverer som aftalt.
Ikke en finger, at sætte på Adversus.
Hvorfor jeg nogensinde har benyttet andre dialere forstår jeg ikke.
Det virker altid
Det er effektivt
Det er nemt
Og hvis noget alligevel skulle drille er supporten 2. to none
Adversus er uden sammenligning det bedste dialer-system jeg har benyttet.
* Enkel opsætning, hurtigt klar
* Stabilt system uden nedetid (i vores tid)
* Gode og nyttige funktioner, herunder Import, Emnekonfiguration, Kampagneopsætning, Optagelse)
* Supporten er hurtig og effektiv
Kan klart anbefale systemet, uanset størrelsen på virksomheden.

Svar fra Adversus
Adversus is the smart way to outbound calls. ✨
With a great product, both visually and functionally, great pricing, and a blog full of information, Adversus delivers gold for its customers. 🎯
It helps call centers boost KPIs and make smart decisions that are data-driven based on insights and therefore contact-management is wiser. 🎓🦉
If you want to put your outbound calls on autopilot, I suggest Adversus. ✔️
Let's stop wasting time on repetitive tasks and just automate it with different software. 🤖
Super brugervenligt og inviduel kundeservice.
Jeg har igennem tiden brugt flere dialer systemer, som desværre har været meget skuffende. Men Adversus har formået at lave et simpelt, effektivt og flot system som bare virker.
Kundeservicen er i top, de svare super hurtigt og finder den rette løsning. De har virkelig også forstået hvordan man laver personlig rådgivning og tilpasser produktet efter ens behov. Blandt andet ringer de løbende og høre hvordan det går generelt med ens virksomhed men også om alt fungere som det skal. Det gør helt klart at man føler sig "værdsat" og man ikke bare er endnu en kunde.
Kan varmt anbefales her fra.

Svar fra Adversus
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.