Heel netjes ingepakt met een seal en bubble plastic en een mooie doos. Superfijne acryl cases om mijn sealed producten in goede orde te houden. Ook is de acryl perfect om maat gemaakt dat de producten... Vis mer
Zoek je een mooie en goede slab guard, bestel dan zeker bij Aceacryl. Heel goed verpakt, top service en de volgende werkdag al in huis. Daarnaast zijn ze in heel veel verschillende kleuren te bestelle... Vis mer
Fantastische kwaliteit en snel geleverd! Had voorheen nog nooit van Aceacryl.nl gehoord dus was in het begin vrij sceptisch over kwaliteit en levering. Maar dat was nergens voor nodig. Super... Vis mer
Netjes verpakt, leuk berichtje erbij! Niet onbelangrijk, super kwaliteit acryl voor een leuke prijs! Ook de slabguards zijn zeker niet van mindere kwaliteit dan limited guards.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Perfecte webshop voor acrylics
Prima verpakt producten zoals omschreven en nog een leuke extra bij mogen ontvangen. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen
Superblij met mijn nieuwe slab covers
Superblij met mijn nieuwe slab covers! De kwaliteit is echt top. Ik liet hem per ongeluk vallen en zelfs toen bleven de magneten perfect vastzitten. Erg tevreden met het product! Ik heb inmiddels drie kleuren besteld en ga er zeker snel meer bestellen. Echt een aanrader!
Snel geleverd goed verpakt!
Snel geleverd goed verpakt!
Toploaders passen perfect en de sleefs doen wat ze moeten doen! Zeker een aanrader!
Fantastische kwaliteit en snel…
Fantastische kwaliteit en snel geleverd!
Maar dat was nergens voor nodig.
Super service en erg vriendelijk.
Ga hier zeker vaker bestellen!✌🏼
Betrouwbaar adres
Snel geleverd, goede kwaliteit de case heeft mooie afgeronde hoeken.