Se hva andre synes
Fantastische kwaliteit en snel geleverd! Had voorheen nog nooit van Aceacryl.nl gehoord dus was in het begin vrij sceptisch over kwaliteit en levering. Maar dat was nergens voor nodig. Super... Vis mer
Netjes verpakt, leuk berichtje erbij! Niet onbelangrijk, super kwaliteit acryl voor een leuke prijs! Ook de slabguards zijn zeker niet van mindere kwaliteit dan limited guards.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel netjes ingepakt met een seal en…
Heel netjes ingepakt met een seal en bubble plastic en een mooie doos. Superfijne acryl cases om mijn sealed producten in goede orde te houden. Ook is de acryl perfect om maat gemaakt dat de producten er niet te strak ingaan met kans op schade. Dit is zeker een aanrader!
Super mooie slab guard
Zoek je een mooie en goede slab guard, bestel dan zeker bij Aceacryl. Heel goed verpakt, top service en de volgende werkdag al in huis. Daarnaast zijn ze in heel veel verschillende kleuren te bestellen, zodat ze mooi aansluiten bij de kleuren van de kaart!
Top kwaliteit acryl en zat zeer goed…
Top kwaliteit acryl en zat zeer goed verpakt een echte aanrader voor iemand die zijn sealed collectie wil beschermen
Enorme aanrader!
Ik heb onlangs 11 slab guards besteld bij AceAcryl en ben ontzettend tevreden. De bestelling was zeer goed verpakt, waardoor alles in perfecte staat is aangekomen. De kwaliteit van de slab guards is uitstekend en doet zeker niet onder voor de graded guards die je elders kunt kopen.
Daarnaast was de klantenservice echt top. Vriendelijk, snel in de communicatie en erg behulpzaam bij mijn vragen. Al met al een uitstekende ervaring. Ik bestel hier zeker weer en kan AceAcryl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve slab guards en goede service!
super kwaliteit
Netjes verpakt, leuk berichtje erbij!
Top producten
Top producten, goeie kwaliteit en top service. Zeker een aanrader!
Wat een fijn / professioneel bedrijf
Wat een fijn / professioneel bedrijf , producten top!
Zeker aan te raden
Top producten
Enorm mooie producten! Goede service en snelle verzending. Acryl cases passen goed en zorgen ervoor dat mijn product beschermd is! 👌🏼
Deze sleeves laten je kaarten shinen
Erg fijne communicatie. Strakke prijzen en snelle levering. Deze Ace Acryl-sleeves zijn erg fijn om mee te werken en hebben een hele mooie contrastwerking op je kaarten. Ook op beurzen te vinden & 100% aan te bevelen.
Perfecte kwaliteit 10/10
Echt goede kwaliteit producten. Zeker nog een keer bestellen.
Prachtige spullen!
Prachtige spullen!
Kwaliteit, verpakking en prijs zijn allemaal top notch! Zeker weer bestellen 👌🏽
Snelle service!
Producten zijn goed in gepakt en goede…
Producten zijn goed in gepakt en goede kwaliteit acryl zeker aanrader om tekopen
Top Acryl
Prima service, persoonlijk en enthousiast over het product. Mooie cases met goede pasvorm en snelle levering! Wacht nu al op aankomende cases voor m’n boxen!
Goede kwaliteit producten en aangename persoonlijke service!
Goede en persoonlijke service! De ETB acryls en PSA Slab Cases die ik besteld heb zijn van top kwaliteit en zeer snel geleverd!
Goede service, Ben blij met producten en winnen van de prijs, ga hier zeker nog een keer bestellen, 1 tip wel: de kaart met toploader niet los versturen, hij was deels uit de toploader geschoven, maar voor de rest 5 steren!
Aanrader!
Producten netjes verpakt en snelle levering. De acryl cases zijn super mooi en heel clean. Goede kwaliteit, ik ben er zeer blij mee! Er zat ook een prachtig kaartje als verrassing in, wat ontzettend aardig en fijn was! Communicatie ging ook vlekkeloos en zeer prettig. In de toekomst ga ik hier zeker nog kopen!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.