Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Moest het gaan, dan zou ik 0 sterren geven. Voor 14:30 besteld zou volgende werkdag geleverd worden. Niet dus. Duurt 3 a 4 dagen. Gewone verzending en niet 24uur verzending. Ze steken het op "extre... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Was kind of hesitant ordering Bosch windscreen wipers for my i20, after reading the reviews on Trustpilot yesterday. But the service was great. Order came in today, hand delivered by a postal service... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av bilrekvisita

Skrevet av virksomheten

Wij streven ernaar dat jij je auto-onderdelen snel vindt, snel geholpen wordt bij vragen en hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs ontvangt. Ons verhaal begon in 2012, toen we startten als een webshop voor auto-onderdelen en accessoires. Ons doel was, en is, om het bestellen van onderdelen zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die je snel naar de juiste producten leidt. We zetten ons in voor heldere en directe communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Onze inspanningen zijn gericht op voortdurende vernieuwing en verbetering van de klantbeleving. Of het nu gaat om nieuwe functies op de website of snellere leveringstijden, we werken er constant aan om jouw ervaring te optimaliseren. Ons toegewijde team bestaat uit vriendelijke en deskundige medewerkers met een diepe passie voor auto's. Ze staan altijd klaar om je te helpen met advies op maat, of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel, technische ondersteuning of het oplossen van een probleem. Onze medewerkers delen graag hun kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jij altijd de juiste keuze kunt maken.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een ruitenwisser voor voorruit besteld…

Een ruitenwisser voor voorruit besteld 3 maand geleden, deze gemonteerd. Vorige week APK gehad en bleek ruitenwisser al kapot te zijn. Het rubber beschadigd en werd zelfs hierop afgekeurd. Contact met klantenservice erover gehad en moest een hoop bewijs opsturen zoals keurings rapport en foto’s die er van zijn gemaakt etc. Dit allemaal netjes gedaan, vervolgens krijg je een bericht terug dat je de kapotte ruitenwisser moet opsturen, op eigen kosten (!). Dan gaan ze pas bekijken of ze het geld terug gaan geven. Zoiets dergelijks nog nooit meegemaakt. Schandalige klantenservice. Uiteraard heb ik de ruitenwisser ook niet meer want deze heeft de monteur van de garage al bij het afval gegooid. Hier bestellen wij nooit meer wat!

23. mars 2026

Autospiegelglas op kenteken besteld

Autospiegelglas op kenteken besteld, alsnog de verkeerde binnengekregen. Kan deze retour sturen op eigen kosten terwijl zij gewoon de verkeerde spiegel hebben geleverd. Je belt ze en ze melden dat mijn kenteken bij een ander automerk hoort, ben toch niet achterlijk. Afzetters zijn het.NOOIT BIJ BESTELLEN!!!

12. mars 2026

Moest het gaan 0 sterren

Niet dus. Duurt 3 a 4 dagen. Gewone verzending en niet 24uur verzending. Ze steken het op "extreme drukte" bij de verzenddienst. Waardeloze uitvluchten. Pakket retour gestuurd en ergens anders besteld. Wil niets met hun temaken hebben.

26. februar 2026

Leugenachtige reclame.

Ondanks dat ze vriendelijke klantenservice hebben .

Hebben ze me op niet eerlijke wijze tot koop overgehaald.
Belofte voor 22.30 besteld volgende dag in huis.... ik kreeg het pas na 3 dagen en ze kunnen me niets bieden als vergoeding. Waardeloos bedrijf ik bestel hier niet meer.

23. januar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik lees hier veel slechte ervaringen, deze is positief

Ik lees hier veel slechte ervaringen.
Bij mij ging het echt super, donderdag een accu besteld en deze kreeg ik vrijdag laat in de middag binnen.
Welke koerier dienst snapte ik niet en de melding wanneer de accu kwam daar kwam ik ook niet uit. Hierdoor de hele dag thuis gebleven. Dat heeft niets met 123 autopards te maken. Misschien wel handig om er is naar te kijken.

16. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

lampen besteld en dat ging goed maar…

lampen besteld en dat ging goed maar jullie bezorgdienst nl logistics wat is dat voor een mafkees me moeder zit thuis te wachten op 2 hoog met een lift
man belt aan beneden en roept 1 lampen voor je staan in de lift de groeten ????? mama is slecht te been snel slippers aangedaan en snel naar de lift gegaan om de lampen op te vangen wat een achterlijke zooi zeg
zou lekker een andere vervoerder zoeken .,...

12. januar 2026

Verkeerde accu

Op 15 december heb ik een accu voor mijn auto besteld. Ik heb het kenteken op hun website ingevoerd, maar ik kreeg een verkeerde accu die niet in mijn auto paste. Op 19 december heb ik de klantenservice gebeld en kreeg ik instructies over hoe ik de accu kon omruilen voor de juiste. Dat lukte echter niet, omdat ik met Kerst moest reizen.

Op 9 januari heb ik opnieuw gebeld met het verzoek om langs de winkel te komen en de accu daar om te ruilen, maar dat was niet mogelijk vanwege het retourbeleid van 14 dagen.

Niet zo behulpzaam personeel. Ze hebben mij in eerste instantie het verkeerde product gestuurd.
Nu zit ik vast met een nutteloze accu.
Niet aanbevolen!

9. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

I have ordered an car accumalater

I have ordered an car accumalater. After installation, I did a battery check in an official service of my car brand. It showed the battery is in bad condition and has too low CCA and the service suggested to replace it. The 123autoparts.nl shop ignores my service resolution and doesn't provide a clear and easy way to return this battery and asks to make a bunch of battery tests which requires instruments, time and money.

18. november 2025

WAARDELOOS BEDRIJF

6-8-2025 wat besteld zal op 8-8-2025 bezorgt worden door ups.
ik wachten die dag maar niks kwam.
ups stuurde me op 8-8-2025 een bericht WE HEBBEN JE GEMIST,
op video camera kon ik zien dat er niemand aan de deur is geweest.

ik heb direct gebeld met
123autoparts die namen de moeite niet op ups te bellen.EEN GROTE MINPUNT.

ik zelf ups gebeld die zagen dat er iets niet klopte wat niet mijn schuld was wordt op 11-8-2025 opnieuw aangeboden is ook gebeurt KLAAR.

HET FEIT HOE 123AUTOPARTS OMGAAT MET EEN MELDING ECHT WAARDELOOS. ik wordt als leugenaar uitgemaakt dat ik die dag niet thuis was.

123autopart VAL DOOD NOOIT MEER ZAL IK WAT BESTELLEN BIJ DIT WAARDELOOS BEDRIJF.
P.s de Hoge verzendkosten die wij betalen als consument steekt dit bedrijf 30% in zijn eigen zak de rest gaat naar UPs.
En als je het pakket retour wil sturen moet weer verzendkosten betalen te gek voor woorden

8. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ze adverteren nadrukkelijk met "Vandaag…

Ze adverteren nadrukkelijk met "Vandaag besteld, de eerstvolgende werkdag geleverd".

Plaats je vervolgens een bestelling in het weekend, dan ontvangen je na de bestelling een bevestiging met de verwachte leverdatum dinsdag.

Dit gemeld bij de klantenservice. De reactie die je ontvangt is als volgt:

"Je bestelling is pas vandaag pas in behandeling genomen omdat wij gesloten waren toen je de bestelling plaatste.

Op zaterdagavond en zondag zijn wij gesloten.

Metin"

Pure misleiding! Geen service.

Op vervolg mails wordt niet gereageerd. Wel zo makkelijk.

Niet bestellen!

23. juni 2025

Onvriendelijk en niet behulpzaam

Ze verdienen 0 ster!!
Volgens de website moesten de remklauwreparatie set geschikt zijn voor mijn auto (via kenteken). Bij levering bleken de rubbertjes van andere formaat te zijn. Ik heb gelijk een retour aanvraag gedaan. De barcode op de pdf die ik van 123autoparts kreeg is niet leesbaar. De post medewerker kan hem niet scannen. 123autoparts wil niet verder helpen. Meerdere email uitgewisseld zonder succes. Ik ben er nu klaar mee en alles gaat de prullenbak in. OOK DE 123AUTOPARTS.NL!!!

2. juni 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Helaas was het een slechte ervaring…

Helaas was het een slechte ervaring omdat ik voor mijn auto een achterrem had besteld met hetzelfde kenteken als de auto, maar toch een groter formaat product ontving

27. oktober 2024

Goedendag,

Wat vervelend dat dit is overkomen, we willen je graag helpen.

Ik heb geprobeerd om je order er bij te zoeken, alleen kan ik deze niet vinden. We zouden dit graag voor je willen uitzoeken.

Zou je ons een mail willen sturen? Dan gaan we je helpen, en kijken naar een oplossing.

123 AutoParts

wrong part

heb onderdeel via kenteken besteld , kreeg verkeerde onderdeel ( van ander merk )

16. oktober 2024

Goedendag,

Wat vervelend dat dit is overkomen, we willen je graag helpen.

123 AutoParts

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen, snel afgeleverd maar mijn artikel was 8 euro en 7 euro verzendkosten voelt dan wel een beetje zonde. Zeker gezien de enorme doos die eromheen zat. Had misschien wel wat simpeler en goedkoper gekund. Maar al met al tevreden over het produkt.

17. oktober 2024

Beste klant,

Bedankt voor de geweldige recensie die je hebt achtergelaten. We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze service.

We zullen je feedback meenemen en hier aan werken.

We zien je graag terug bij je volgende bestelling!

123autoparts

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Oder friday 14:00 get parts teusday…

Oder friday 14:00 get parts teusday 15:30 for sure not next day delivery and its missing two parts what was on their site for money back must wait 14 days . Problem solved better than expected

11. oktober 2024

Beste klant,

Bedankt voor jouw recensie.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Graag willen wij je hierbij helpen en met een oplossing komen.

Zojuist heb ik je een mail gestuurd. Als je de tijd zou willen nemen om deze mail door te nemen. Kunnen wij je helpen en met een eventuele oplossing komen.

Ik hoop je hiermee naar tevredenheid te hebben geholpen.

123autoparts

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv