123Apparatuur Anmeldelser 579

TrustScore 3 av 5

3,2

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Let op bij klachten of beschadigingen; zodra er iets mis is, sta je alleen! Wij ontvingen een wasdroger met duidelijke deuken en krassen. Dit is direct gemeld, maar een normale oplossing bleef ui... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na 15 jaar waren we toe aan nieuwe inbouwapparatuur en gingen we online shoppen. Na diverse sites te hebben bekeken, kregen we een offerte van 123 apparatuur. Bij andere sites was de combi goedk... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

2 x gehele nieuw keukenapparatuur gekocht beide keren zeer correct geholpen. Alleen retoer van 1 apparaat ging het mis. Verschillende keren moet bellen voor terug betaling. Uiteindelijk hee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Problemen met Siemens vacumeerlade. Meerdere keren gerepareerd. Blijkt productiefout in pomp. Gaat heel lang duren. ivm sous-vide koken kan/wil ik niet eindeloos wachten. In overleg met 123: zij belle... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenutstyr
  2. Hvitevareforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Nergens treft u meer merken keuken (inbouw)apparatuur dan bij ons. Kom kijken in onze showroom of kijk online voor apparaten tegen de beste prijs van Nederland. De redenen waarom u eens zou moeten komen kijken: - Vrijwel ieder merk inbouw apparatuur, vrijstaande apparatuur en witgoed - Groot assortiment spoelbakken en kranen - Voor elke prijs het juiste assortiment

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bijzonder prettig zaken gedaan

Bijzonder prettig zaken gedaan.
Voor onze nieuwe keuken waren wij voor vier van de zeven apparaten al bij 123apparatuur uitgekomen. In een telefonisch gesprek met Luca enthousiast en deskundig advies gekregen op de keuze voor een type oven. Dit voelde dusdanig professioneel aan dat ik hem ons hele wensenlijstje heb opgestuurd, waarop we op het totaal - bijna per ommegaande - een aanvullend advies, en een nog scherpere prijs kregen.

Enkele weken later, bij de voorbereiding van de keuken kwamen enkele technische vragen naar boven die we direct telefonisch konden stellen en die ook tijdens dat gesprek, via mail met afbeeldingen en verwijzingen naar informatie werden beantwoord. Snel en prettig effectief.

Ook logistiek heeft 123apparatuur haar zaken heel goed op orde. Rond de aflevering van de apparatuur werd steeds netjes contact opgenomen, waarbij het levermoment gezamenlijk kon worden vastgesteld. Herhaald uitstel naar een weekje later was geen enkel probleem.
Op de afgesproken dagen werden de spullen keurig afgeleverd en op de gewenste plaats neergezet.

Al met al blijft het beeld hangen van een organisatie die slim omgaat met de nieuwe ICT mogelijkheden, haar zaken intern goed op orde heeft, en met enthousiaste en betrokken medewerkers haar klanten maximaal tevreden wil krijgen.

18. juli 2019
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Probleem maar na contact zal het naar tevredenheid worden opgelost

Toen mijn vriezer bezorgd was en betaald bleek het de verkeerde te zijn. Na enkele telefoontjes met 123apparatuur kwam 1,5 uur later de chauffeur terug om zijn fout te herstellen. Bij het naar buiten brengen van de vriezer beschadigde de chauffeur op verschillende plekken de net gestuukte muur in de hal. Toen ik de chauffeur hier op wees was zijn reactie;” ik ben niet aan de muur geweest” en hij vertrok. Na dit te hebben gemeld heeft 123 apparatuur laten weten dit netjes op te lossen.

21. mars 2019

Vaatwasser

Om te beginnen, het is een hele prettig, overzichtelijk en duidelijke webshop om op te bestellen. We hebben verschillende site's bekeken maar 123 keukenapparatuur kwam er elke keer als goedkoopste uit! Ze maken waar wat ze beloven! We hadden donderdag besteld om 22:55uur en vrijdagmorgen om 11:45uur werd onze vaatwasser al geleverd, wat hier fijn aan was was dat we één uur van te voren een telefoontje kregen dat de chauffeur er aan kwam. De chauffeur verontschuldigde zich direct want hij zou volgens schema al één uur eerder bij ons zijn en wij vonden dit al enorm snel. Het was een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur die er ook nog eens keurig verzorgd uitzag, hij bracht de vaatwasser naar binnen, maakte tijd voor een praatje en gaf je niet het gevoel 'Ik kom iets afleveren en klaar ermee". Daarbij komt ook nog; toen de vaatwasser op de juiste plek stond en we heb goed bekeken, bleek deze nog mooier te zijn dan de foto's op internet. Wij zijn dik, dik tevreden over 123keuken apparatuur, bij een volgende aankoop zullen wij niet lang meer zoeken maar direct bestellen op 123keukenapparatuur. CHAPEAU blijf vooral zo doorgaan!

16. januar 2019

Uitstekende ervaring met 123Keukenapparatuur

Werkelijk uitstekende ervaring met 123Keukenapparatuur. Bestellingen opnemen en dozen verzenden is niet zo'n kunst. Wel is het een kunst om de zaak goed op te lossen als iets mis (dreigt) te gaan.
Bij mij werd door een menselijke fout in eerste instantie de verkeerde vaatwasser bezorgd, die met één cijfertje in de typeaanduiding afweek van de bestelde. Bij het constateren van het verschil direct gebeld met 123Keukenapparatuur. Zij hebben gezorgd dat de chauffeur onmiddellijk terugkwam en het geleverde apparaat omruilde voor het bestelde. Een normale menselijke fout die iedereen kan overkomen, werd op deze wijze meteen en perfect hersteld. Daarin lijkt 123Keukenapparatuur zich te onderscheiden van andere bedrijven, waar fouten niet altijd even soepel worden opgelost.
Daar komt nog bij dat zij een betrouwbare indruk maken voor wat betreft de voorraadindicatie op de website. Dezelfde vaatwasser had ik aanvankelijk besteld bij een ander bedrijf. Ondanks de melding 'op voorraad' bleek deze daar níét op voorraad te zijn en werd na betaling zonder enig contact met mij vervangen door een ander type. Die bestelling heb ik natuurlijk direct geannuleerd. 123Keukenapparatuur verzekerde mij dat 'op voorraad' bij hen ook werkelijk in huis hebben betekend. Na zo'n positieve ervaring ben ik zonder meer geneigd dit te geloven. Volgende keer zal ik zeker aan 123Keukenapparatuur denken als ik weer iets voor de keuken nodig heb.

29. desember 2018
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Retour klacht

2 x gehele nieuw keukenapparatuur gekocht beide keren zeer correct geholpen.
Alleen retoer van 1 apparaat ging het mis.
Verschillende keren moet bellen voor terug betaling.
Uiteindelijk heeft het plaatsgevonden.
Geen enkel excuus ontvangen,.
“Ik moet maar een mail sturen” raar toch!!!

Jammer dat het zo heeft gelopen.
Heb nu een negatief gevoel over het bedrijf.

6. desember 2018

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, je word aan het lijntje gehouden daar zijn ze goed in.

Uiteindelijk niks geleverd en de boel maar geannuleerd.

5. november 2018

Goede service geboden door 123apparatuur.nl
Vaatwasser besteld en geleverd gekregen, oude vaatwasser is gelijk meegenomen.
Met het meegeven van de oude vaatwasser was er vergeten om er een extra rek voor kopjes uit te halen.
Deze is later alsnog kosteloos naar ons opgestuurd.

21. september 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb op woensdagmiddag 5 september om…

Heb op woensdagmiddag 5 september om 15.00 uur een koelkast besteld.
Kreeg 5 minuten na de bestelling een zeer vakbekwame en uiterst vriendelijke meneer aan de lijn die me vertelde dat de koelkast die ik had uitgezocht/besteld uit de "collectie " ging en lastig te leveren zou zijn.
Meneer vertelde me tevens dat hij had gekeken naar de opvolger en dat deze dezelfde functies bezat en nóg meer én (niet geheel onbelangrijk:-) ) goedkoper was!!
Samen deze online bekeken, groen licht voor de bestelling gegeven deze de volgende ochtend (donderdagmorgen 6 september om 8.15 uur)is deze al geleverd!!!
Het verschil is netjes teruggestort dus ik/wij zijn méér dan tevreden over de service én het korte lijntje tussen koper en verkoper!!
Top!!!
Dank je wel!!

17. september 2018

123Apparatuur is service en klantvriendelijkheid

De combi van mooi zomerweer en een verjaardag deed ons besluiten ad hoc een koelkast te kopen. Helaas, de gevestigde namen bleken geen service te kunnen verlenen of snel te leveren.
We kwamen al snel bij 123Apparatuur uit. Resultaat, binnen 18 uur geleverd door een zeer vriendelijke bezorger. 123Apparatuur krijgt daarom ook een zeer goede waardering mee, een bedrijf die je kunt aanbevelen bij vrienden en kennissen. Top!

4. august 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

123apparatuur, een leverancier die zijn beloftes nakomt.

Bij 123apparatuur een Liebherr diepvriezer en koelkast besteld. Ten eerste een prima prijs/kwaliteit prestatie verhouding. Ten tweede je kan aangeven wanneer je de bestelde goederen wil ontvangen. Ten derde men kan de goederen afrekenen op moment van bezorging het kan kontant of via een pinopdracht. Ten vierde je wordt ruim van te voren op de hoogte gesteld doormiddel van een SMS en/of e-mail wanneer en hoelaat de medewerker van het bedrijf op de stoep staat om de goederen afteleveren. En ten vijfde het klopt ook allemaal. Kortom dit bedrijf is als leverancier een aanrader voor eenieder die kwalitatieve apparatuur, met goede service tegen een nette prijs wil aanschaffen. Voor ons verdient dit bedrijf en hun medewerkers een dikke 10.

23. juni 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede bereikbaarheid en deskundigheid.

Wij hebben voor verschillende woningen onze apparatuur aangekocht bij 123apperatuur, alle ervaringen zijn positief!
Goede bereikbaarheid, deskundige medewerkers(s), snel in handelen, zeer coulant, firma maakt beloften waar.
Kortom een goed bedrijf om uw keukenapparatuur in vertrouwen aan te schaffen. Een echte aanbeveling dus!

14. juni 2018

Inductie kookplaat.

Inductie kookplaat.
Wij hadden een aantal maanden terug de apparatuur voor de keuken bij 123 apparatuur gehaald.
En hebben dat laten plaatsen door de keuken zetter.
Wij hebben de apparatuur nu een tijdje in gebruik.
En zagen dat er een grijs stipje in de glasplaat van de inductie zat.
Wij hebben toen contact opgenomen met 123 apparatuur.
Die hebben de klacht gelijk in werking gezet.
En er is bij ons thuis een bedrijf geweest van aeg. die hebben er gratis een nieuwe glasplaat in gedaan.
Super te vreden over 123 apparatuur hoe ze met klachten om gaan.👍

9. mai 2018

Goede service door Luca Goudriaan en Jakob

Verkoper Luca Goudriaan heeft mij enorm goed op weg geholpen met het maken van een juiste keuze. De wijze waarop hij klanten te woord staat is erg vriendelijk en geduldig. Kortom een prettig persoon die 123 apparatuur voor mij een fijne onderneming maakt om zaken mee te doen. Mijn complimenten daarvoor.

Vandaag is de bestelde apparatuur bezorgd door chauffeur Jakob. Door een storing bij de bank bracht Jakob het geduld op te wachten op het alternatief. Tijdens het wachten, gaf hij ook nog bruikbare keukenadviezen omtrent een keukenblad. U begrijpt dat ik met deze ervaring mij ook een volgende keer beslist weer wend tot 123 keukenapparatuur.

22. mars 2018
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf: koelkast besteld inclusief plaatsing. Monteur plaatste koelkast niet op de juiste wijze; na meerdere meldingen hiervan bleef men aangeven dat de koelkast wel op de juiste wijze geplaatst was en bleef het hoofd van de klantenservice zelfs bot weigeren om ter plekke te komen kijken teneinde de situatie met eigen ogen te beoordelen. Ten einde raad hebben wij een klusjesman moeten vragen om het probleem op te lossen.
Conclusie: goed product tegen redelijke prijs, maar abominabele after-sales.

27. desember 2017
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, goede prijzen en komen afspraken na. Transport in eigen beheer en ook hier zeer vriendelijk en correct personeel.

30. november 2017
Vurdert til 1 av 5 stjerner

keuken bij brink keukens …

Wij Hebben een keuken bij brink keukens gekocht wat ook bij 123apparatuur hoort. zeer slechte ervaring mee!

Verkoper Arthur beloofd gouden bergen met zijn mooie verhalen dat alles netjes afgewerkt geleverd zou worden.
Toen de keuken opgebouwd was kwamen we er achter dat het werkblad van 90 cm breed (zodat we met krukken aan het blad kunnen zitten) aan de onderkant totaal niet afgewerkt is en je tegen de houten latten van de opvulling kijkt.
verkoper Arthur benaderd en die gaf aan dat het in de showroom ook zo was waarop wij antwoordde dat als je er met een panty aan zou zitten de kans groot is dat deze kapot gaat waarop we van de verkoper weer een zoals verwacht raar antwoord kregen dat we te hoge krukken hadden gekocht en we er maar zelf een dun MDF plaatje tegen aan moesten maken.
nu weken verder maar bij de rechtsbijstand neergelegd want brink keukens wil achteraf niks meer meer voor hun klanten betekenen.

Heb echt spijt van de keuze om bij dit bedrijf onze keuken te kopen!

12. november 2017
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv