Let op bij klachten of beschadigingen; zodra er iets mis is, sta je alleen! Wij ontvingen een wasdroger met duidelijke deuken en krassen. Dit is direct gemeld, maar een normale oplossing bleef ui... Vis mer
Se hva andre synes
Na 15 jaar waren we toe aan nieuwe inbouwapparatuur en gingen we online shoppen. Na diverse sites te hebben bekeken, kregen we een offerte van 123 apparatuur. Bij andere sites was de combi goedk... Vis mer
2 x gehele nieuw keukenapparatuur gekocht beide keren zeer correct geholpen. Alleen retoer van 1 apparaat ging het mis. Verschillende keren moet bellen voor terug betaling. Uiteindelijk hee... Vis mer
Problemen met Siemens vacumeerlade. Meerdere keren gerepareerd. Blijkt productiefout in pomp. Gaat heel lang duren. ivm sous-vide koken kan/wil ik niet eindeloos wachten. In overleg met 123: zij belle... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Nergens treft u meer merken keuken (inbouw)apparatuur dan bij ons. Kom kijken in onze showroom of kijk online voor apparaten tegen de beste prijs van Nederland. De redenen waarom u eens zou moeten komen kijken: - Vrijwel ieder merk inbouw apparatuur, vrijstaande apparatuur en witgoed - Groot assortiment spoelbakken en kranen - Voor elke prijs het juiste assortiment
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Slechte communicatie en service
Wat een slecht service heeft deze bedrijf.
8 april hebben wij een Siemens afzuigkap besteld en betaald. Het zou volgende dag binnen zijn. Na 2 dagen kreeg ik een bericht dat het onderweg was. Van post nl kregen wij te horen dat wij het konden afhalen bij het afhaalpunt, daar lag het niet dus hebben wij gebeld naar 123 en wij moesten een mail sturen. Na 3 dagen niks van ze vernomen, dus belde wij hun op en kreeg te horen dat dat ze een onderzoek gaan opstarten en het 5 dagen zou duren. Elke keer werd en belooft dat ze mij terug zouden bellen en dat gebeurde niet. Na 2 weken kregen wij te horen dat post nl het pakket kwijt is. Het is nu 13 mei en nu pas heeft 123Apparatuur ons geld terug gestort.
Koopt nooit meer iets bij deze slechte bedrijf.
Wat een verschrikkelijke service!
Wat een verschrikkelijke service! Een van het slechste ervaringen ooit gehad.
Na 3 weken wachten (hier was niks mis mee, onze keus) kwam onze bestelde koelkast binnen. Spannend!
Na uitpakken bleek er schade op te zitten op de koelkast! Nieuw bestelde ding, 1.3k euro waard!!!
Foto's gemaakt, melding gedaan per email. Kreeg te horen dat doen ze niks meer met de koper en service gaat verder door gehele andere bedrijf. Wat is dat nou? Ik koop het van je en regelt je alles voor mij. Voor mij maakt het niet uit waar moet je heen met de beschadigde koelkast.
Dus weer een mail schrijven naar de andere partij, geen antwoord 4 dagen lang! Abnormaal. Na tweede mail naar de verkoper en naar de service zaak met een waarschuwing dat dit gaat absoluut slecht eindelijk antwoord gekregen.
Nog een week!!! later kwam iemand de vervangende product binnengekregen, OOK BESCHADIGD!!!! What the heavens, controleer je apparaat voor dat hij in de vrachtwagen gaat!!!
Deze hebben wij niet geaccepteerd en gelijk retour gestuurd. Weer een dikke mail naar alle twee partijen getoetst - geen antwoord van de verkoper dus 123apparatuur en paar dagen later weer en standaard bericht van de service zaak voor nog een vervangende koelkast.
Nog paar dagen later de ding was weer aangeleverd en eindelijk in een goede conditie.
Na vergelijken van alle foto's van alle 3 koelkasten bleek dat de eerste twee waren oude voorraad, met oxidatie op de pijpjes achterin, zonder boeken en inpakmateriaal van binnen.
Na verdere onderzoek bleek dat deze webpagina is niet een aparte verkoper maar een deel van keukenmagazijn groep. Ik heb geen onnodige tussenpartijen nodig tijdens mij aankoop!
Absoluut onacceptabel!!!
Geen bel met excuses terug naar ons, geen voorstel met wat gaan ze aanbieden - korting, vervangende product, andere model, wat zijn de opties, niks.
Jij heb betaald - jouw probleem.
Nooit meer van deze kopen, nooit!!!
keuken zonder apparatuur
In december ben ik geweldig geholpen en heb ik een zeer scherpe offerte gekregen, gelijk alles besteld voor begin maart (lekker op tijd dachten wij...) en alles afgestemd zodat de apparatuur met de verhuislift mee kon naar de 1e verdieping.
Eind februari begon ik mails te krijgen dat alles later geleverd ging worden door corona, en dit schoof steeds meer op.
De kraan en kookplaat waren slechts een week te laat binnen, ik heb hier dagelijks achteraan moeten bellen en het de avond voor de keukeninstallatie toch kunnen ontvangen. Onze keuken is inmiddels geïnstalleerd, maar de vaatwasser, oven en koelkast ontbreken dus nog, wat echt een ramp is met 2 kleine kinderen thuis.
De apparaten worden nu over 3-5 weken geleverd (...), maar ik ben dagelijks bang voor een mail dat het nog langer zal duren... Pas als alles binnen is komt de keukenmonteur weer langs, maar de def leverdatum is nog niet zeker waardoor ik hem ook nog niet kan boeken.
Alle communicatie over vertraagde leveringen gaat via automatische mails.
Al met al zijn wij dus erg teleurgesteld in deze 123 ervaring.
Zeer tevreden!!
De levering heeft even geduurd door de corona omstandigheden maar steeds keurig op de hoogte gebracht telefonisch en per mail. Uiteindelijk werd mijn geweldige koelvriescombinatie toch nog eerder bezorgd dan verwacht: zeer tevreden over 123apparatuur en kom hier zeker weer terug!!
Uitstekend bedrijf.
Uitstekend bedrijf.
Quooker combi met rvs kraan gekocht. Binnen 2 dagen al geleverd voor een goede prijs.
Denken goed mee, een 10 voor de service!
Een offerte aangevraagd en vervolgens werd er goed meegedacht over de aangevraagde artikelen. Toch wat wijzigingen doorgevoerd en vervolgens volgens afspraak geleverd.
Er was echter toch iets verkeerd gegaan, van beide kanten. (Ik had de offerte beter moeten controleren) Dit werd erg netjes en snel opgelost. Een dikke 10 voor 123 apparatuur!
Koel vries combinatie inbouw besteld
Koel vries combinatie inbouw besteld. De koelkast werd binnen een dag geleverd en de installatie werd de volgende dag uitgevoerd. Zeer snelle en goede service
123apparatuur te DUUR
Jarenlang hier gekocht, maar tegenwoordig is het ook niet meer wat het was. Prijsoffertes zijn een farce. Producten die worden aangeboden zijn soms 220 euro duurder dan elders en er kan niets met de prijs gedaan worden???
De elders goedkoper is alleen een lokkertje. Helaas maar waar. Met nieuwe keuken apparaten al 500 euro bespaard door hier NIET meer te kopen.
Zelfs mediamarkt is soms goedkoper.
Laatst ontvangen offerte van een liebherr koelkast 4 euro korting maar dat doen ze meer vanuit frustratie.
Een bestelling volgens het boekje
Een bestelling volgens het boekje. Goede prijs, mensen die je bellen over het verloop van je bestelling ivm niet op voorraad, belletje over levering, sms en email over de levering, een telefoontje half uur voor aflevering, aflevering correct, produkt goed. Chapeau!
Goede winkel
Goede winkel, hele nette prijzen (waardoor je even op je product moet wachten maar dat is het zeker waard), behulpzame en vriendelijke klantenservice en correcte aflevering! Ik zal er zeker weer bestellen.
Vaatwasser
Na één telefoontje werd de vaatwasser, Inventum, de volgende dag geleverd. Het apparaat werd door Kevin en Michael geïnstalleerd.Zeer beleefde mensen en vakkundig. Zij weten van aanpakken. De hele gang van zaken is zeker een aanrader.
Veel succes in zaken gewenst.
Ed van Steenwijk
Gemiddeld
Nadat ik mijn order voor een inbouw koelkast geplaatst had en tevens ook gelijk betaald hoorde ik steeds maar niks. Na een week heb ik dan zelf maar contact opgenomen en hoorde toen dat de koelkast niet op voorraad was (stond niks van op website bij plaatsing van order). Na denk zo'n twee weken was die dan eindelijk binnen en werd die bezorgd. Dat ging wel goed en de bezorger bood me uit zich zelf aan om de koelkast naar boven te brengen want hij had toch wat tijd over. Vanaf levering gaat de 14 dagen bedenktijd in. Omdat er steeds ijs op de achterwand van de koelkast ontstond, besloot ik om de koelkast te retourneren. Heb op tijd het retour formulier ingevuld en hoorde wederom tijdje niks. Uiteindelijk kreeg ik mail terug dat ik contact met de fabrikant moest opnemen. Dat is niet juist. Binnen 14 dagen moeten ze altijd de koelkast gewoon terug nemen. Werd dus gewoon van kastje naar de muur gestuurd. Heb er verder maar geen energie meer ingestopt en het zo gelaten. Maar de A++ zuinigheid waarvoor ik de koelkast heb aangeschaft, die zal naar alle waarschijnlijkheid door de ijsvorming wat niet behoord te zijn wel niet kloppen.
Helemaal blij mee
Helemaal blij mee. Ik ben altijd voorzichtig met prijsstuntende webshops, want wat gebeurt er als er iets niet klopt ofzo?
Bij mij was er een afvoerslang vergeten vast te zetten. Kan gebeuren, maar ik kon het niet zelf oplossen. Gebeld en ze hadden geen tijd want feestdagen. Oei.
'Dan bel ik iemand hier in de buurt' zei ik.
'Prima, en stuur de rekening maar gewoon aan ons'
En jawel, een paar dagen nadat ik de factuur stuurde hebben ze betaald.
Prima de luxe en bedankt!
Michiel Cobben - Hilversum
Perfecte service
Helaas door omstandigheden op laatste moment order moeten annuleren. Daar deed men niet moeilijk over. Super goed geregeld.
Uitstekend bedrijf
Uitstekend bedrijf, vriendelijke mensen, flexibel (wij hadden wat moeite met het kiezen van de juiste oven, en konden alles nog wijzigen, zonder enig gemor). Levering aangekondigd en precies op tijd gehaald. Top
Supervriendelijke en meedenkende…
Supervriendelijke en meedenkende klantenservice. Goed bereikbaar, snelle reacties en zeer goede prijzen!
Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf! Ik had een volledig geïntegreerde vaatwasser besteld. Deze werd de eerst volgende werkdag geleverd. Bijzonder snel!
Helaas bleek dat ik zelf iets niet goed gedaan had, ik moest een SX model hebben ipv een SN model. Daardoor paste ons keukenpaneel niet op de deur. (dit word niet aangegeven in het keuzemenu qua optie (misschien wel een tip om dat nog ergens tegen te komen).
Na telefonisch contact werd de vaatwasser omgeruild. Althans. De nieuwe werd gebracht, die wij weer moesten afrekenen. Nu had ik voor 2 vaatwassers betaald. Dat hadden we niet verwacht. De andere werd meegenomen. We hadden niet alle verpakkingsmateriaal meer (piepschuim). Voor de zekerheid wel het piepschuim van de 2e vaatwasser bewaard.
Ik had gedacht iets te moeten betalen voor de verzendkosten of het ontbreken van enig materiaal maar binnen 3-5 dagen werd het volledige bedrag retour gestort!
Echt een compliment waard, deze fout heeft me 0 euro gekost. Hoop dat op de verschillende modellen wel iets op de site komt te staan, want ik had er geen idee van.
Bedankt!! en de volgende keer weer 123apparatuur.
Levering idd 2x uitgesteld
Levering idd 2x uitgesteld. Verder prima apparaat
Levering laat te wensen over
Op zich is er met 123 niks mis; je zoekt de apparatuur uit die je wenst en bestelt. Wij hebben op zondag een koelkast gekocht, daarbij aangegeven dat die op woensdag geleverd kan worden of vrijdagmiddag. Op de bevestiging stond niet wanneer de levering zou plaatsvinden. Een mail gestuurd en als antwoord gekregen dat 'het waarschijnlijk vrijdag wordt'. Prima, we hebben geen haast, maar we zijn pas na 12 uur thuis. Vrijdagmorgen om 07:00 uur krijgen we een sms en een mail, dat de koelkast tussen 8:30 en 12:30 uur geleverd wordt. Dan is het lastig om nog iets te regelen. 123 denkt dan niet (meer) met de klant mee. Jammer.
tevreden klant!
5 jaar geleden mijn inbouw apparatuur voor in de keuken hier gekocht. Toen al onder de indruk van de provisionele site en fijne manier van communiceren.
Twee weken terug mijn 3 in 1 close-in boiler kapot, uiteraard buiten de garantie, maar zeer netjes opgepakt door 123Apparatuur.nl en vanmorgen de nieuwe boiler alweer in huis. Bedankt en complimenten.
Vrgr. F. van Voskuilen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.