Anmeldelse av HUUS

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Uitstellen van leveren zonder informeren van klant

20 okt. 2025 Kast Lotte besteld. Levertijd 12-14 week… krijg je order gestuurd > aankomst magazijn w.2. Krijg je eind week 2 een mail. Het word week 6. Prima, dankjewel voor de informatie die 4 week kunnen we nog wel wachten was onze gedachte. Week 8 nog geen reactie / mail over inplannen leveren. Ma. 16-2 klantenservice gebeld met de vraag waar de kast blijft. Kreeg ik als reactie. “ oh die komt in week 17 in ons magazijn. “ dan hadden jullie dat wel mogen communiceren. “ ik zal u even een mail sturen.” Zegt de dame van de klantenservice. Dus met andere woorden was ik er niet achteraan gegaan had ik ook niet geweten wanneer hij VERMOEDELIJK komt. Maar serieus… na bellen nog mail sturen en ja sorry kan er niks aan doen.. wel erg makkelijk. Stop dan met aanbiedingen de lucht in gooien. En zorg eerst dat je je shit op orde hebt.

Aanvulling: ze hebben gemaild met een compensatie… nu maar afwachten of dat daadwerkelijk gebeurt.

17. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra HUUS

Beste Chantal,

Wat vervelend dat de levering van de kast niet volgens plan verloopt. We begrijpen uw frustratie over de communicatie en de vertraging. We vinden het spijtig dat u zelf contact moest opnemen voor een update. Uw feedback nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren. We hopen dat de compensatie naar tevredenheid is.

Team HUUS