Anmeldelse av Xtorm

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wanhopig

Ik ben een beetje wanhopig. Ik had vorig jaar een goed werkende Power Bank 20.000. Die stopte ermee in november 2025. Ik heb de Power Bank 20.000 op 25 november 2025 ingeleverd bij de ANWB (reseller). Die heeft de Powerbank 20.000 vervolgens in de vestiging Naaldwijk op de plank laten liggen. Afgelopen week hebben ze dat goed gemaakt door mij een nieuwe Power Bank 20.000 aan te bieden. Mooi opgelost zou je zeggen en waarschijnlijk zelfs door Xtorm hierbij niet te betrekken maar als ANWB zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Ik wil dus gisteren aan de slag met het opladen van mijn nieuwe Power Bank 20.000. Je houdt het niet voor mogelijk. Ik krijg hem niet opgeladen. Hij blijft hangen op 27%. Dat was ook het percentage dat werd aangegeven bij het uitpakken. Van alles geprobeerd. Reset. Andere stekkers. Ook nog andere kabels naast de eigen kabel. Maar niets hielp. ChatGPT geraadpleegd. Die geeft aan dat het een hardware fout is. En adviseert om weer terug te gaan naar de verkoper in dit geval de ANWB. Je begrijpt dat ik daar na de bovengenoemde ervaring niet zoveel vertrouwen in heb. Praktisch: Kan ik in dit geval direct contact hebben met Xtorm en/of kunnen jullie contact opnemen met de ANWB vestiging in Naaldwijk. Hellup.

7. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Xtorm

Beste heer Boshoven,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Voor deze vraag wil ik u vriendelijk verzoeken contact op te nemen met de klantenservice van Xtorm via info@xtorm.nl
Zij helpen u graag verder en kunnen u precies van de juiste informatie voorzien.

Alvast bedankt voor uw begrip, en we gaan er vanuit dat uw vraag snel wordt opgelost!

Team Xtorm 🔋