Anmeldelse av nordvikbolig.no

Null samarbeid, kun personangrep og trusler

Dette gjelder Irina Bjørnhaug og Norvik Majostuen.

Mitt "samarbeid" med megleren (Irina Bjørnhaug) ble dessverre preget av en konstant kamp fremfor et konstruktivt samarbeid. Megleren viste en uvilje mot å ta imot konstruktive tilbakemeldinger og møtte ethvert forsøk på dialog med en defensiv holdning, der mine bekymringer ble invalidert og svaret var alltid at hun vet best og hun jobber veldig hardt, men uten konkret å besvare mine tilbakemeldinger. Måtte derfor rådføre meg med andre meglere underveis.

Etter salget eskalerte meglerens oppførsel. Først tilbød hun meg en pengesum for å avstå fra å publisere en negativ omtale. Da jeg takket nei til dette, sendte hun meg gjentagende ufine meldinger, selv etter jeg ba henne slutte å henvende seg til meg og satt henne i dialog med faren min for å skåne meg. Denne typen kommunikasjon er totalt uakseptabel og gjorde hele prosessen ekstremt påkjennende.

Jeg klager ikke på resultatet eller på meglerens evne til å jobbe handlekraftig (derfor 2 stjerner), for hun har bein i nesa og spisse albuer, men jeg tror megler har mye å hente på å lære om hvordan møte andre mennesker og samarbeide konstruktivt, og å ikke ta konstruktive tilbakemeldinger så personlig.

Det var også tydelig at megler ville vært tjent med å hatt en asistent eller at hun hadde tatt på seg mer enn kapasiteten tilsa, fordi hun var utilgjengelig og krevde at jeg gjorde en del av arbeidet en megler vanligvis gjør, som å avtale tid for fotograf osv. Hun tok seg også betalt for arbeid jeg takket nei til.

Jeg kan dessverre ikke anbefale denne megleren på grunn av hennes manglende tilgjengelighet og manglende oppdatering etter kontrakt er skrevet, samt truende og aggressiv kommunikasjon. Fikk for eksempel meget kort tid på gjennomlesning av salgsoppgaven og i stedet for å spørre pent om tilbakemeldinger ble jeg truet med utsettelse av salget. Jeg har også flere etiske bekymringer vedrørende prosessen, særlig i ettertid.

Mine alvorlige bekymringer ble ikke hørt eller tatt på alvor av Nordviks kontor, ansvarlig megler eller daglig leder. Dette indikerer en manglende vilje i organisasjonen til å håndtere alvorlige kundeklager. Salget var i mai, men jeg har kviet meg for å skrive dette, da jeg tidligere har fått meldinger fra megleren som gjorde det ubehagelig å gi uttrykk for misnøye, men jeg mener det er nødvendig å dele erfaringen min.

1. juni 2025