Anmeldelse av Mijn Knuffel

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Pas op! Neppe producten

Allereerst het positieve, ik ben gelukkig gedeeltelijk tegemoet gekomen door het bedrijf na mijn mail, het mail verkeer was wel vriendelijk. Vandaar 2 sterren. Maar meer geef ik ook niet omdat ik anderen wil behoeden op teleurstelling, vandaar ook mijn recensie.
Dan het volgende, zoals de recensies hieronder al beschrijven lijkt het op de website allemaal heel mooi. Dat las ik helaas te laat.
Ten eerste duurt de levering heeel lang voor een 'Nederlandse site' en als je het dan eindelijk hebt is het goedkope namaak. Uiteindelijk blijkt het een Franse webshop te zijn die goedkope 'rommel' uit een ander land haalt.
Het is gewoon niet netjes om op je website mooie producten te verkopen die daadwerkelijk namaak blijken zijn, dat hoort niet en is oplichting! En dan ook nog beweren dat het aan de belichting ligt... ha-ha.

6. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Mijn Knuffel

Hallo,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u zo teleurgesteld bent geraakt in zowel het product als de manier waarop onze website en communicatie op u zijn overgekomen. Wij begrijpen heel goed dat dit een frustrerend gevoel geeft, zeker wanneer verwachtingen niet worden waargemaakt.

Wij betreuren het dat de levertijd langer is geweest dan u had verwacht en dat de kwaliteit van het ontvangen product niet overeenkwam met uw indruk op basis van de website. Ook vinden wij het vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft gekregen dat bepaalde informatie niet duidelijk of niet transparant genoeg werd weergegeven. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij nemen deze feedback serieus.

Hoewel uw review inmiddels van enige tijd geleden is, willen wij benadrukken dat elke klacht of retouraanvraag individueel wordt bekeken. Als de situatie voor u nog niet volledig is afgerond, nodigen wij u uit om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij uw dossier kunnen herbekijken en kunnen nagaan welke oplossing mogelijk is.

U kunt ons bereiken via e-mail op het volgende adres:
contact@mijn-knuffel.nl

Wij staan open voor verdere toelichting en hopen dit alsnog met u te kunnen verduidelijken.

De klantenservice van Mijn-knuffel.nl