Recente ervaring met 'nieuwe helpdesk': Prima!
Ik had altijd goede ervaringen met Neostrada door de jaren heen.
Vanaf januari 2021 is Neostrada in handen van Versio. Dat vond ik even lastig, omdat ik altijd goede ervaringen had met de helpdesk van Neostrada.
Ik heb een hekel aan vage, niet echte of alleen maar negatieve reviews. Ik vind persoonlijk dat als iets juist wel goed gaat, je ook even de tijd moet nemen voor het schrijven van een review.
Onlangs dus hulp nodig gehad van de 'nieuwe helpdesk'. Je kunt deze niet bellen en ik kon niet chatten. Uit ervaring weet ik dat je dan echt jezelf even ertoe moet zetten om te e-mailen. Ondanks dat het voor je als klant voelt om niet direct geholpen te worden, toch even doen, want een helpdesk kan e-mails vaak beter verwerken dan telefonische vragen.
Ik had binnen enkele uren contact (wist dat het langer zou duren, staat aangegeven bovenaan de website van Neostrada). Daar werd ik heel vriendelijk en goed geholpen door Eduardo.
Mijn advies aan andere klanten is om een helpdesk vaak even de tijd te geven je te helpen bij een probleem. Probeer je vraag / probleem zo helder mogelijk te beschrijven en geef zo goed mogelijk aan waar je hulp bij nodig hebt. Dit scheelt ook voor zo'n helpdesk en die is dan sneller en beter instaat je te helpen.
Naar aanleiding van het meest recente contact met Neostrada en de bijbehorende dienstverlening ben ik heel tevreden.