Anmeldelse av Eniig

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ansvar?

Vi kan ikke undvære internetforbindelse i dag. Det er lige som en telefonforbindelse en integreret del af vores samfund og nødvendig for at kunne fungere i det.
Hvis en internetudbyder indgår en aftale om at levere tjenesten må det derfor være en absolut 1. prioritet for selskabet at sørge for at det også rent faktisk kan. Der kan selvfølgelig ske fejl men der skal derfor også være afsat ressourcer til afhjælpe dem med meget kort varsel.
For 7 dage siden skete der en fejl udenfor min matrikel som blev meldt både af af skadevolder og mig og bekræftiget af Eniig. Siden er der ikke sket noget og jeg er ikke engang blevet kontaktet med oplysninger om hvornår forbindelsen kan forventes genoprettet.

Det er efter min mening ikke godt nok. Jeg synes faktisk at de omgående skulle have tilbudt et mobilmodem eller lignende. Det her er et tegn på at de er faldet i søvn og ikke er deres ansvar bevist. Eller at de tjener for mange penge.

11. desember 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Eniig

Hej Mikael

Tak for din anmeldelse selvom det kun blev til én stjerne.

Jeg kan kun beklage din oplevelse med afbrydelse på nettet. Vi er ikke uenige i, at forløbet har varet for længe, og det er bestemt noget vi kan og skal blive bedre til. Jeg kommer til at bruge din sag som case for hvordan et forløb ikke skal være.

Vi har pt. ikke mulighed for, at låne modems til vores kunder. Det er noget vi arbejder på, at have som en del af vores beredskab.

De bedste hilsner
Stefano