Zonnerij Anmeldelser 93

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Reparatie set tear-aid A gebruikt voor screendoek. Deze set wordt beschreven als sterke transparante tape voor herstel zonneschermdoek. De tape is echter niet transparant, op het grijze doek is he... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorige week een nieuwe 5kanaals zender voor mijn buurvrouw (84) besteld en ontvangen. De sreens die zij op het balkon heeft, drie stuks zijn ongeveer 15 jaar oud , dus ook de zender waar twee knopjes... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service! Track&Trace PostNL werkte niet, waardoor Zonnerij dacht dat pakket niet bezorgd was. Ze wilden meteen nieuw pakket sturen. Was niet nodig (want pakketje was wel degelijk bezorgd), maar... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Binnen 12 uren werden de RVS schroefdraadbouten, pluggen en revetten geleverd. Top kwaliteit. Mijn zonwering hangt steviger dan ooit weer aan de bakstenen muur. Ik ben heel tevreden, 6 sterren was nie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hage

Skrevet av virksomheten

Zonnerij.nl is een onderdeel van ZBV Trading BV. Wij bieden u een complete collectie van buitenzonweringen, raamdecoratie, rolluiken, verandadaken, pergola`s, garagedeuren, vlaggenmasten en onderdelen aan. De Zonnerij.nl is een online winkel met levering door heel Nederland, België en Duitsland, tevens beschikken wij over een ruime showroom, waar u op afsrpaak van harte welkom bent. Dit zorgt dat wij minimale kosten hebben aan een winkel, verkoop-personeel en organisatie en tevens door onze grootschalige inkoop kunnen wij u laten profiteren van de laagste prijzen. Prijzen welke normaal gesproken alleen gehanteerd worden voor de groothandel. Zo kunnen wij hoge kwaliteitszonwering van gerenommeerde fabrikanten leveren tevens een zeer scherpe prijs.

Kontaktopplysninger

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Heel tevreden

Snelle levertijd. Duurde alleen even dat we bevestigd kregen dat de bestelling in behandeling was genomen.
Nette materialen en goede prijs kwaliteit verhouding

15. juli 2023

goedkope dan concurent

Omdat wat ik zocht een stuk goedkoper was dan bij een concurent. Tevens was er goede uitleg op de site hoe oogwindwormwiel gemonteerd moest worden!

14. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Opgehaald, alles goed en prettig

Oogwindwerk van mijn oude scherm ging kapot, midden in een zeer zonnige periode. Omdat ik dit gelijk opgelost wilde hebben, per mail gecommuniceerd of dit dezelfde dag nog kon. Binnen 3 minuten bevestigend antwoord terug.
Bevestiging, factuur en routebeschrijving direct per mail.
Bij ophalen lag het keurig klaar en vriendelijk en snel geholpen.
Op de site stonden aanwijzingen waarop te letten, zoals het vastbinden van het scherm.
Conclusie, uitstekend en prettig.

23. juni 2023

Duidelijke website

Duidelijke website. Snelle en accurate afhandeling. Goed verpakt en binnen 2 dagen in huis. Prima! Dik tevreden met het product.

7. juni 2023

Perfect product

Perfect product. Snel geleverd. Paste perfect.
Alleen duurde het bij Post.nl 3 dagen alvoren ik het in de bus kreeg.

31. mai 2023

Goed (ongevraagd) advies en meedenken

Ik meende dat een gekocht onderdeel weer stuk was en dat ik daarom in aanmerking kwam voor garantie. Dankzij hun ongevraagd advies bleek dat het probleem ergens anders zat. Vervolgens dat onderdeel bij ze gekocht want ook de prijs was goed. De dag erna, keurig geleverd gekregen.

10. mai 2023

Prima bedrijf!

Prima bedrijf!

Ik had zelf te weinig afwerkdopjes besteld en die hebben ze nog extra bij de bestelling toegevoegd na contact met een medewerker. 😊

3. mars 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv