Se hva andre synes
Risico van Fraude !!!!! Ik was uiterst teleurgesteld in de diensten van dit bedrijf. Ik merkte een verdacht gedrag op, omdat het bedrijf de indruk wekt om klanten hun geld te ontnemen, zonder dat het... Vis mer
levering 4 weken later dan beloofd, maar product in goede orde ontvangen. helaas geen bericht voor levering, dus pakket van 4,4 meter lag bij thuiskomst voor de deur in de voortuin langs een druk... Vis mer
Alles volgens afspraak
Na het lezen van de reviews was ik echt sceptisch om iets te bestellen. Maar wij hebben het toch maar gedaan. En ik moet echt zeggen dat het bij ons 100% goed is gegaan. Wij kregen de rolluiken op de afgesproken tijd (zelfs een dag eerder) en ze waren ontzettend goed ingepakt. Na het uitpakken en goed inspecteren moet ik zeggen dat ze er heel goed uitzagen. Geen beschadigingen, goed in de lak die wij hadden gekozen. Alles volgens afspraak. Echter had ik zelf een foutje gemaakt en de netto maat opgegeven voor 1 raam. Dan zijn dus de zijgeleiders te kort en kom je een paar lamellen te kort. Na contact te hebben opgenomen, kreeg ik een mooie aanbieding voor vervanging van de geleiders en de extra lamellen. Deze zijn nu onderweg. Goed en leuk contact via de mail en reacties binnen 24 uur. Vandaar ook mijn review, het kan echt gewoon goed gaan en mensen laten dat dan niet weten. Voor ons hebben ze het gewoon 100% goed gedaan dus 5 sterren
Risico van Fraude !!!!!
Risico van Fraude !!!!!
Ik was uiterst teleurgesteld in de diensten van dit bedrijf. Ik merkte een verdacht gedrag op, omdat het bedrijf de indruk wekt om klanten hun geld te ontnemen, zonder dat het terugbetaalt. Ze reageren niet op e-mails, en eventuele problemen worden niet tijdig gecommuniceerd. Dit niveau van onprofessionaliteit, gecombineerd met een zeer slechte reputatie op het gebied van fraude, maakt dat ik dit bedrijf onder geen beding aanbeveel. Vermijd elke samenwerking met hen!
slechte firma waar we ooit bestelden
slechte firma waar we ooit bestelden. We bestellen een rolluik deze komt toe met transportschade. na het sturen van een klacht 2 maand stilte. toen plots terug contact, we hadden intss zelf al een onderdeel laten maken. Plots wordt voor het beschadigde stuk een vervangstuk geleverd terwijl we duidelijk laten weten hadden dat we niets meer nodig hadden enkel een financiële compensatie. Mensen 1 tip bestel daar nooit, geen service
Zeer slechte kwaliteit
Ik heb 8 rolluiken besteld, wel geleverd maar de eerste 2 zijn al kapot. De motor afstellen is onmogelijk, en na 2 a 3 dagen doen de motoren helemaal niks meer.
Zeer tevreden over hun dienst na…
Zeer tevreden over hun dienst na verkoop.
Rolluik besteld op 25/12 nu bijna een…
Rolluik besteld op 25/12 nu bijna een maand verder nog niets ontvangen geen reactie, opgepast dit is een bedrijf/persoon die mensen oplicht dat gevoel heb ik .mocht ik toch iets ontvangen horen jullie het
levering 4 weken later dan beloofd
levering 4 weken later dan beloofd, maar product in goede orde ontvangen.
helaas geen bericht voor levering, dus pakket van 4,4 meter lag bij thuiskomst voor de deur in de voortuin langs een drukke weg...niet handig.
beschrijving in het pools, maar wel erg duidelijk.
iemand die geen letter kan lezen, kan deze deuren plaatsen.
kort door de bocht, geen enkele communicatie mogelijk, afspraken zijn uiteraard POOLSE slag, maar het product is super goed voor het betaalde bedrag.
Het rolluik was beschadigd, slechte service.
Het rolluik was beschadigd bij aankomst. De helft van de clipjes om de lamellen aan elkaar te houden was kapot of ontbraken of slingerden los in de doos. Ook de lamellen zelf waren verbogen. De verpakking voor transport bestond uit 1 velletje bubbeltjes plastic. Erg slecht verpakt.
Ik heb het probleem aangegeven en de reactie van hun is erg traag, soms meer dan een week... Ze boden aan om hem te repareren. Dan moest ik hem eerst terugsturen. Maar gezien hoe het rolluik was beschadigd had ik geen vertrouwen dat het goed zou komen. Ik wil mijn geld terug. Ik heb dit aangegeven maar sindsdien heb ik niks meer van ze vernomen.
Niets ontvangen
Zeer slecht, Bestelling geplaats nog steeds niks ontvangen. Contact opnemen onmogelijk. Was eigenlijk tevoorspellen met de lage prijzen wat zij aanbieden
08-01-2026 vorige weeg mail ontvangen dat het vandaag geleverd zou worden. En ja hoor ontvangen zoals besteld👍
12-01-2026
Rolluiken geplaats ziet er geweldig uit. Helaas dat er maar 3 kabels zitten in plaats van 4. Niet mogelijk met schakelar alleen met afstandsbediening. Het was wel een gedoe om het aan tekrijgen en gebruiken van alles geprobeerd inleren uit eindelijk na 4 uurtjes google is het gelukt en ben tevreden. Nog een besteld 😅
Jammer dat je geen contact met ze kan krijgen.
Het Komt uit Polen! Langere levertijd, Product is prima.
Het Product is prima, bewust gekozen voor een Somfy motor (stiller en waarschijnlijk een langere levensduur).
Maar de levering; Daar waar ze beloven 7-9 werkdagen heeft dit meer dan 20 werkdagen geduurd.
Verder; de bevestigingsmail kwam van Rolladeshop.de. Dus uit Duitsland, niet perse een probleem maar vermeld het dan ook.
Uiteindelijk bericht van de transporteur (uit Polen) dat de verzending klaargemaakt wordt, dit heeft nog zo'n 3 weken geduurd.
Verzending vanuit Polen goed, ook netjes gebeld door chauffeur zoals gevraagd, maar als ik het geweten had de rolluiken uit Polen kwamen had ik ze ergens anders besteld, Niets tegen het land, maar vooral niet milieu bewust! en zeker niet transparant.
Verder waren de eindcontacten niet ingeregeld, ik heb al veel rolluiken besteld, en altijd was dit al gedaan.
alles tip top in orde
we hebben een roldeur besteld en zagen dat er veel slechten review waren, des ondanks toch besteld .
de roldeur kwam erg snel aan en was van prima kwaliteit en juiste kleur en maat . ook de extra bestelde hand bedieningen werkten prima na het instellen er van Alles was goed verpakt en geen enkele schaden of wat dan ook . zeker een aanrader
Bestelling redelijk optijd geleverd
Bestelling redelijk optijd geleverd. Dat is ook het enigste postieve wat er te zeggen valt over dit bedrijf. Inhoud van pakket volledig beschadigd en onbruikbaar. Meerdere keren contact proberen te zoeken via meerdere sites die zij hebben. Tot op heden nog geen reactie. Zeer teleurgesteld
Prima pantser tegen lage prijs
Rolluikpantser werd binnen een week uit duitsland geleverdmet goede verzendinformatie, was perfect verpakt waardoor er geen beschadigingen waren. Maten kwamen nauwkeurig overeen, kleur was goed en er zaten nog 3 veren bij. Daarnaast was de prijs geweldig.
Geen service of garantie en geen contact mogelijk
Rolluik besteld bij een keurige website mooi en overzichtelijk. Kreeg mail terug met bestelbevestiging en later dat het pakket was overgedragen aan de transporteur.
Alles prima, pakket werd netjes afgeleverd maar bij het openen van de verpakking bleek dat er deuken in de kast zaten.
toch maar gemonteerd maar ook de motor/afstandsbediening bleken niet te werken!
Wederom mail gestuurd met de gebreken en de schade en ook weer dat men deze in goede orde ontvangen had......
Daarna niets meer!!! Geen mail! geen reactie! Geprobeerd te bellen maar tevergeefs geen contact mogelijk.
Dus heb ik een rolluik met schade en wat niet werkt!
Let dus op bij dit bedrijf
Geen levering noch communicatie
2 rolluikpantsers bestel op 22/09, nog steeds geen zicht op levering, noch enige communicatie, status "in verwerking". Hopelijk komt dit alsnog in orde. Tot nu toe kan ik enkel voorgaande negatieve review bevestigen, ik had deze beter gecheckt voor een bestelling te plaatsen!
Rolluik besteld
Rolluik besteld, weet niet wanneer deze geleverd word. Geen contact te krijgen, voel me opgelicht.
Totaal geen contact te krijgen met dit…
Totaal geen contact te krijgen met dit bedrijf,
Bellen, mailen, LinkedIn, geen gehoor....
Probeer al een week contact te krijgen, geen idee wat de status is van mijn bestelling, die ik op korte termijn nodig had.
Ga niet met ze in zee, bespaar jezelf de moeite!
Waardeloze service; doe er geen zaken mee!
Rolluik garage besteld, kwam ruim twee weken later dan beloofd, met flinke schade aan de bovenkast. Het leek wel een wasbord! En dat terwijl ze op hun website pochen met de geweldige verpakking van hun producten!
Klacht ingediend - ticket PHX-EUL-UAR-F - en op het formulier de optie 'Korting' als compensatie ingevuld. De oude garagedeur was al verwijderd en mede door de vertraging in de levering moesten we ervoor kiezen om het geleverde rolluik te monteren om de garage te kunnen afsluiten. Daarom gekozen voor korting.
Reactie Rolluikenplaneet: Ze konden een nieuwe kast sturen, maar dan wel zelf de hele zaak volledig demonteren en opnieuw installeren. Kortom: de klant moet het zelf maar oplossen!
Ik ben gekke Heintje niet en heb deze optie uiteraard afgewezen waarna het voorstel kwam dat ze het pakket wel wilde ophalen en repareren. Dus dat zou weer weken wachten worden (zonder deur in de garage).
Kennelijk lezen ze dat niet goed, dus nogmaals uitgelegd dat dat geen optie is en opnieuw aangedrongen op korting. Daarna bleef het stil.
Conclusie: de service van dit (Poolse?) bedrijf is volstrekt waardeloos en onbetrouwbaar. Misschien leveren ze dan wel tegen een concurrerende prijs, maar ik doe er geen zaken meer mee. Ik zal iedereen aanraden hetzelfde te doen en voor wat meer geld naar een Nederlands bedrijf te gaan. Het bespaart je veel tijd en frustratie.
Rolluik van mindere kwaliteit
Rolluik besteld en vrij vlug binnen.
Echter kwam het rolluik binnen met beschadigingen en onbrekende onderdelen.
Al verschillende keren contact gezocht maar helaas geen antwoord.
Ook het rolluik is van mindere kwaliteit.
Hier bestel ik nooit meer.
Ik zou het niet nog eens doen....
Voor de Nederlandsers onder ons, check vooral de trustpilot reviews voor RolladenPlanet.de, zelfde bedrijf, maar dan met +2k reviews...
This company operates under different names in several countries:
Netherlands: RolluikenPlaneet.nl
Germany: RolladenPlanet.de
Poland: RolladenPlanet.pl
France: PlaneteVolet.fr
eBay: RolladenPlanet (eBay store, active in DE & AT)
My Experience
Ordering and payment were straightforward. I chose PayPal for extra security and to avoid potential issues.
The promised delivery time of 8–10 business days was not met. After 3 weeks I tried to call, only to discover that the phone number does not exist. I then sent an email but never received a reply. Meanwhile, I checked the “delivery status,” which only changed to “shipped” after 5 weeks. Four days later, I finally received two shutters.
Given the way they were packaged, I completely understand the many complaints about damage: the packaging is minimal, especially for international shipping from the factory in Poland.
The package was complete, but there were small damages clearly from production, not transport. The pre-drilled holes were in the wrong place and poorly done. The shutter springs broke immediately after installation. Luckily, these parts are easy to find locally in an improved version, so a handy DIYer can still make it work.
All in all, the whole process felt messy, poorly organized, and customer support is practically unreachable. The quality is minimal but acceptable. Considering that other suppliers charge about twice the price, it’s not entirely unreasonable.
However, I would not order here again. Warranty, communication, or any kind of contact with the company is basically impossible. Based on many other reviews, I’m simply glad I received the order at all and now have it working on the wall.
Rating: ★★☆☆☆ (2 out of 5)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.