Zondeco heeft een heel ruim aanbod. Wij waren positief verrast dat er zelfs verschillende opties zijn om gekleurde banden toe te voegen aan de jaloezieen, waardoor je ze helemaal naar wens kan ontwerp... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn ervaring met Zondeco.nl was ontzettend positief! Het was heel fijn dat er iemand langskwam om de maten bij mij thuis op te nemen, zodat alles perfect zou passen. De houten jaloezieën zien er prac... Vis mer
Selskapet har svart
Ontzettend prettige koop ervaring beleefd met Zondeco. Na mijn online bestelling werd ik gebeld of mijn bestelling soepel was verlopen en of ik daar nog vragen over had. Gisteren onze raamdecoratie... Vis mer
Selskapet har svart
De benadering van Zondeco is persoonlijk (via telefoon). Onze contactpersoon was erg behulpzaam en duidelijk in zijn communicatie. Erg prettig. Product ziet er prima uit precies wat je ervan kan verwa... Vis mer
Selskapet har svart
Zondeco - Raamdecoratie op maat. De online winkel voor raamdecoratie. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardig op maat gemaakte raamdecoratie. Onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, dus je koopt direct bij de fabrikant. Dat betekent voordelige prijzen en snelle leveringen! Je kan bij ons gratis kleurstalen aanvragen en bieden handige inmeet- en montageinstructies voor degene die het in eigen hand willen hebben. Voor klanten die dit liever uitbesteden bieden wij een inmeet- en montageservice aan. Dat weet je zeker dat alles goed wordt opgemeten en geinstalleerd! Kies voor Zondeco en ga voor kwaliteit.
Huizen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer goede, klantvriendelijke en servicegerichtte ervaren bij het aanschaffen van mijn bamboejaloeziën. Gebruik gemaakt van inmeetservice die uitstekend is gebleken. Meerdere malen telefonisch contact gehad met Marc, voor en na de aankoop, die nog heerlijk ouderwets meedenkt en klantvriendelijk is. Het bestel en productieproces kun je online volgen, bezorging in tijdvak dat helemaal klopt. Product is prachtig en manier van verpakken voor transport ook helemaal top! Zou Zondeco bij iedereen aan bevelen!!!!
Op tijd geleverd. Precies passend. Goed telefonisch bereikbaar als we in het keuzeproces vragen hadden.
Mooie luxaflex, loopt soepel. Er hadden wel instructies en schroeven bij mogen zitten voor die prijs.
Eerlijke voorlichting en vriendelijke & geduldige hulp bij het bestellen, wat resulteerde in prachtige jaloezieën in de juiste maat😉 Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding. Helemaal top!
Vriendelijke, behulpzame mensen en hele snelle service. Er was een onderdeeltje verkeerd geleverd en dat werd meteen opgelost, een dag later had ik al het juiste in huis.
Jaloezieën zien er top uit!
Goede en vriendelijke communicatie en mooi product wat eenvoudig te monteren is.
Op 3 april bestelling gedaan (wat overigens gemakkelijk gaat). Ná 19 dagen nog niets geleverd. Ná contact opnemen, bleek er toch wat fout gegaan zijn. Lijkt net alsof bestelling vergeten was. Als levertijd langer duurt, zou contact initiatief niet van klant hoeven te komen. Daarna was contact overigens prima waardoor alsnog een tevreden klant. Lamellen en materiaal is prima, en ophangen is heel makkelijk. Zal dus Zondeco zeker adviseren bij kennissen die ook lamellen of jaloezieën nodig hebben. Wel met bovenstaand aandachtpunt...
In 1 woord Top!
Zowel de grote stalen die je thuis gestuurd krijgt het inmeten, levering en montage.
Ik raad iedereen Zondeco aan.
Ook telefonisch en via mail goed bereikbaar.

Svar fra Zondeco
Bestellen ging redelijk simpel via de site, misschien wel iets teveel keus/ mogelijkheden. Nadat ik 3 weken na bestelling eens mailde hoe t ervoor stond ging een dag later de bestelling de deur uit. Lijkt net alsof je me vergeten was. Als je spreekt over 9 tot 12 dagen laat dan even wat weten als t langer duurt. Dat berichtje moet niet van de klant komen over hoe of wat. De lamellen zijn me qua kleur uitstekend bevallen,ophangen was zo gepiept dus al met al een tevreden klant.
Ben gebeld door Zondeco ivm mijn opmerking en ze waren t er over eens dat t leveren iets te lang had geduurd. Netjes om je fout toe te geven en een kleine financiële compensatie toe te kennen. Petje af voor de aftersales, zo hou je een klant tevreden. Zal dus Zondeco zeker adviseren bij kennissen die ook lamellen of jaloezieën nodig hebben . En een extra ster erbij !!!

Svar fra Zondeco
Komen hún prijsafspraken niet na.
Er wordt nu geschuild achter de huidige prijzen. Nooit kenbaar gemaakt.
Fijne webshop, zeer duidelijk. Bestellen ging gemakkelijk, en binnen twee weken heb je kwalitatief goede op maat gemaakte jaloezieën in huis. Heel fijn! Enige puntje: je weet dat het even duurt omdat het maatwerk is, maar 9 dagen radiostilte over je bestelling voelt een beetje oncomfortabel. Zeker als het de eerste keer is dat je er bestelt

Svar fra Zondeco
Alles goed aangekomen goed verpakt en goed op maat besteld volgens de opgegeven maten top👍🏾

Svar fra Zondeco
Snelle levering, vriendelijk en accuraat. Tevens een scherpe prijs - kwaliteit verhouding. Makkelijk te monteren ….laat tevens opmeten door Zondeco.
Aanrader.

Svar fra Zondeco
Prachtig kwaliteit materiaal, en afspraken nagekomen . Snelle levering.

Svar fra Zondeco
Perfect geleverd en heel netjes verpakt.
Professioneel bedrijf.

Svar fra Zondeco
Eerste bestelling was niet helemaal goed gegaan maar is uitstekend opgelost. Zeer tevreden, wij bestellen zeker opnieuw!

Svar fra Zondeco
Prettige ervaring vanwege persoonlijke benadering en correcte levering.

Svar fra Zondeco
Ruime keuze. Duidelijke communicatie. Goede prijs. Snelle opvolging. Vriendelijke inmeters/ monteur….

Svar fra Zondeco
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.