Se hva andre synes
Les hotesses sont tres reactives, reponse au mail tres rapide. Probleme resolu aussitot bravo Je suis ravie de leurs acceuils.
Mooie shirtjes ontvangen. Twee shirtjes met print waren niet helemaal mijn smaak dus die gingen retour. Vanmorgen heb ik via de chat contact gezocht om te vragen of mijn retourzending goed was aange... Vis mer
Klantvriendelijkheid voorop
Snelle reactie, klantvriendelijkheid, zou willen dat meer websites zo handelen. Niets aan veranderen.
Les hotesses sont tres reactives
Je suis ravie de leurs acceuils.
Love Zizzi!
Mijn persoonlijke ervaring met Zizzi is dat klanttevredenheid ALTIJD op de eerste plaats komt wat ik als klant enorm waardeer. Ik heb de afgelopen 2 jaar mijn hele garderobe vernieuwd met de trendy kleding van Zizzi mede dankzij de sale producten. Ik maak meestal gebruik van een korting die mij persoonlijk wordt toegezonden via de mail. Bovendien worden er ook kortingen achteraf toegepast waardoor je de producten nog goedkoper krijgt zonder dat je ze terug moet sturen wat het shoppen bij Zizzi voor mij zeer aantrekkelijk maakt. Ik weet zeker dat ik dan niet wordt benadeeld als klant en daarom blijf ik kopen bij Zizzi. Medewerkers die je te woord staan helpen je ook met je probleem. Zizzi never disappoints. Love Zizzi!
Retourbetaling
Er was iets misgegaan in de terugbetaling. Binnen 5 minuten werd mijn chat beantwoord en het probleem opgelost. Zeer snel én klantvriendelijk.
Super zowel de kleding als de service
Er was iets mis gegaan met de korting maar werd na een mailtje direct gecorrigeerd en het teveel betaalde bedrag stond dezelfde dag nog op mijn rekening. Super service en mooie betaalbare kleding voor een maatje meer.
Super ik kocht met korting maar de maat…
Super ik kocht met korting maar de maat was niet goed ik wilde graag een andere maat maar de korting stond niet meer op de site! Via mail contact gehad en €10 op mn rekening gehad super
DHL verzaakt, Zizzi lost het meer dan prima op!
Pakket was onterecht door DHL geretourneerd naar Zizzi en DHL wilde mij niet meer op de hoogte houden of het pakket was aangekomen of niet. Zizzi op de hoogte gebracht en binnen een dag was er contact gelegd met DHL, geconstateerd dat DHL het pakket zoek had gemaakt en ik zonder problemen mijn geld terugkreeg met het aanbod dat als er sprake was van een aanbieding die nu niet meer zou gelden, ik bij een nieuwe bestelling het verschil terug zou krijgen. Dat is nou service!
Fijne webwinkel waar ik kleding kan…
Fijne webwinkel waar ik kleding kan kopen die past bij mijn postuur!
Zelfs contact met de klantenservice is prettig en wordt er met je meegedacht en op een prettige manier gecommuniceerd
commande sur le site zizzi
livraison très rapide, par contre lors d'une commande j'avais choisi un point relais et ils m'ont créer un bordereau dans un autre relais, qui était près de la maison mais le colis n'a pas été livré car ils s'étaient trompé sur l'adresse, du coup retour à l'expéditeur (j'ai été remboursé) le service client m'a offert les frais de port sur une autre commande, mais sur 3 articles plus qu'un article de disponible( je l'ai quand même prise avec les frais de port gratuit) mais l'a encore j'allais encore avoir le soucis de livraison donc j'ai pu vite modifier sur le site de bpost car c'est dhl et travail avec bpost, j'ai mis livraison à mon domicile mais sur l'application j'avais sélectionné directement au point relais et mon colis y est enfin arrivé. Le service client très réactif et j'ai eu mon remboursement pour mes 3 tuniques assez rapidement.
ne pas sélectionner le point relais car ils choisisses eux même l'endroit du coup sur mon application bpost j'ai mis mes préférences,
Goede & snelle reactie
Snelle & goede reactie, diverse mogelijkheden aangeboden , waaronder je juiste oplossing.
Blij mee
Heel tevreden
Ik nam contact op via de website met en vraag. Er werd zeer snel en vriendelijk op gereageerd.
Ik bestel vaker kleding hier en dat bevalt prima, een echte aanrader.
Goed geholpen door klanten service.
Goed geholpen door klanten service.
Had vraag over bestelling en kreeg gelijk antwoord.
Bestelling was binnen 3 werkdagen geleverd,
Een fout gemaakt in huisnummer bij de…
Een fout gemaakt in huisnummer bij de bestelling. De klantenservice geappt waarna de bestelling werd geannuleerd, waarna ik een nieuwe bestelling kon plaatsen.
Ik stuurde een mail over mijn retourzending …
Ik stuurde een mail over mijn retourzending. Kreeg direct bericht van ontvangst mail en de volgende dag al antwoord op mijn vraag: retourzending was ontvangen en geld terug gestort. Allemaal in het Nederlands.
Heel jammer dat de winkel niet meer in mijn woonplaats zit, maar op deze manier de moeite waard om on line te bestellen en te passen.
Zeer tevreden!
Jeanet de Vries
Geweldig
Geweldig goed geholpen door de klantenservice van zizi over mijn retourzending.
Het contact en de hulp bleef totdat mijn retour gevonden was.
Zeer goede en vriendelijke service, daar kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.
Hartelijk dank voor alles zizi.
bestel al jaren bij Zizzi
bestel al jaren bij Zizzi, sinds de winkel is gesloten. Echter kwam deze keer de bestelling niet aan. Contact opgenomen met de vervoerder maar dat bood geen oplossing. Toen via de klantenservice van Zizzi melding gemaakt. Nadat zij ook geen duidelijk antwoord van de vervoerder kregen de melding officieel gemaakt en binnen enkele uren had ik het geld terug. Super snelle aardige reacties van de behulpzame medewerkers die ik via de chat heb gesproken.
Klantenservice
Mooi assortiment. Altijd tevreden over de producten. Nu voor het eerst dat er iets was met een reeds gedragen product. Zeer fijne klantenservice, goed meedenkend, gewoon handelen, goed oplossend gericht. Snelle reactie. Dus na het mooie assortiment, nu ook ervaring met een super klantenservice!
Goede en snelle service
Mijn pakket is nooit aangekomen in de winkel. Na een mail gestuurd te ĥebben bleek het pakket zoek te zijn. Mijn geld werd direct teruggestort.
Klantenservice Zizzi is super
Klantenservice Zizzi is super. Ikreeg snel reactie. Er werd met mij mee gedacht in makkelijke oplossingen. Er werd ook snel gehandeld en binnen 2 dgn was mijn probleem opgelost!
Daarnaast vind ik de kleding mooi,leuk en betaalbaar!
Fijn en snelle reactie op mijn mail
Fijn en snelle reactie op mijn mail . Had een prettig mail contact met contactpersoon.meerdere keren heen en weer gemailed en goed geholpen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.