Op 27 mrt schoenen besteld en betaald. Nu bijna 2 weken later nog geen pakket ontvangen. Meerdere keren via mail en chat contact opgenomen met klantenservice (Is een computer), reactie: ik moet geduld... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Ik was opzoek naar andere sketchers, ben ik de winkel geweest om ze te passen en uit te zoeken. Ik twijfelde tussen twee paar en de vriendelijke dame vertelde me dat omdat ik nog geen keus kon maken,... Vis mer
De schoenen van Ziengs ,merk Feyn, passen mij altijd. Ziengs heeft een uitgebreide collectie, ook in grotere damesmaten. De online bestellingen lopen altijd soepel, zijn snel geleverd en ook retouren... Vis mer
Omdat ik jullie eigenmerk feyn als heel fijn ervaar. Ik heb dan ook last van neuropathie en hele pijnlijke voeten. Daardoor beter uit de voeten kan🤭 Altijd veel keuze gabor en jack and jones ook f... Vis mer
Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van 79 jaar. Op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs. De 65 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Ziengs Schoenen biedt je dus altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kun je dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Ziengs Schoenen. Ziengs heeft een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid, van o.a. de volgende merken: Cellini, s.Oliver, Linea Zeta, Gabor, Ecco en Tamaris. Ook herenschoenen vindt u bij Ziengs: zowel sportieve als geklede schoenen, van o.a. Ecco, Panama Jack, Floris van Bommel, Vertice, Van Lier en Timberland. Op het gebied van kinderschoenen vind je bij Ziengs onderscheidende merken voor de leeftijd vanaf 1 jaar. Een aantal exclusieve kinderschoenenmerken heeft zich al aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals het hippe kwaliteitsmerk Muyters, maar ook Giga en Shoesme.
Industrieweg 34, 9403 AB, Assen, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Duidelijke webshop, ruime keuze en goede prijs.
Schoenen zijn vaak scherp geprijsd. Goede aanbiedingen zeker voor vaste klanten. Ik ben altijd tevreden over de snelheid van bezorgen, de mogelijkheden om te betalen en het retourbeleid.
Kortom, ik ben en blijf een zeer tevreden klant van Ziengs!!!
Zoals altijd precies geleverd wat er besteld is. En lekker snel
Ik zocht een paar schoenen voor mijn geregistreerd partnerschap. Ik vond bij Ziengs een paar Sling backs. Goudkleurig. Goede pasvorm. Leuke prijs. Dit maakte mijn outfit helemaal af!
Ben dol op Ziengs en hun leuke collectie schoenen 😍
Ik koop geregeld bij Ziengs en wordt altijd prima geholpen. Ruime keus
Werd volgende dag al bezorgd, keurig op tijd.
Schoenen passen perfect, ben er erg blij mee.
Veel soorten en maten. En super snelle bestelling. Had binnen een dag de nieuwe schoenen binnen die echt nodig waren. Zo blij dat dat kon.
Grote keuze en veel merken. Goede service
ruime keuze, leuke prijzen en snelle levering
Snelle levering en de schoenen waren juist omschreven. Erg blij met deze aankoop.
Heel makkelijk te bestellen en erg snel geleverd.
Luka is blij.
Mooie winkels met een mooie up to date uitstraling en altijd netjes in tegenstelling tot veel concurrenten.
Een mooie brede selectie van goede kwalitatieve merken met voor ieder wat wils.
Het personeel is àltijd vriendelijk, beschaafd, kundig en behulpzaam.
Top!
Eigenlijk niets op aan te merken, maar helaas voor jullie geef ik persoonlijk nooit 5 sterren of een 10, uit de (rare) overtuiging dat er altijd iets te wensen moet zijn, al weet ik in dit geval niet wat ik meer zou kunnen wensen.
Excuses hiervoor beste Ziengs, maar ga alsjeblieft zo verder en anderen en zeker ikzelf zullen zeker blijven terugkomen.
Leuke schoencollectie. Schoenen waren niet op voorraad in de winkel, makkelijk bestellen via internet en afhalen en passen in de winkel.
Mooie Adidas sneakers besteld. Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Behulpzaam personeel een fijne en goede collectie schoenen
Duidelijke website, goede kwaliteit schoenen, laarzen en pantoffels. Snelle levering met track en trace
Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.