Ik ben zeer tevreden over het geheel. Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vas... Vis mer
Se hva andre synes
Fotograaf (Joris) belde of hij eerder kon komen. Heel enthousiast, professioneel en hij heeft geweldige foto’s gemaakt! De foto’s en plattegronden zijn vervolgens super snel naar de makelaar gegaan, e... Vis mer
De fotograaf was perfect op tijd, zoals afgesproken. Tevens heel vriendelijk met duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren in huis. Een prima keuze om voor Zibber te kiezen voor de huisfotografie kan n... Vis mer
Het meisje wat deze opdracht moest uitvoeren deed dat allemaal heel professioneel en netjes. De hele woning inmeten, video's maken, foto's maken etc.etc. Ze was heel gedreven om een goede presentati... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.
Kontaktopplysninger
Flight Forum 92, 5657 DC, Eindhoven, Nederland
- 085 040 21 31
- support@zibber.nl
- zibber.nl
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Koen was mooi op tijd en vriendelijk in…
Koen was mooi op tijd en vriendelijk in omgang ,met professionele apparatuur maakte hij alles volgens afspraak en gaf ook nuttige tips .zeer netjes en professioneel
De medewerker was zeer duidelik
Vakkundige mensen die weten wat ze…
Vakkundige mensen die weten wat ze moeten doen Top
Goede foto's en positieve ervaring
Met de tips van de website hebben we de voorbereiding goed kunnen verzorgen. De foto's zien er prima uit en stonden al een dag na het maken van in mijn mailbox.
De fotograaf was vriendelijk en waar nodig behulpzaam.
Hele fijne ervaring met Zibber
Hele fijne ervaring met Zibber. Met de voorbereiding tips van de website hebben we het huis goed kunnen voorbereiden op de fotos. De fotograaf was precies op tijd, hij was heel vriendelijk en duidelijk. De foto's en video's zien er super uit. En stonden een dag na het maken van de foto's en video's al in mijn mailbox.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, vriendelijk.
Erg mooie professionele foto's voor een goede indruk van mijn huis!
Vakwerk van de bovenste plank.
Wij waren onder de indruk van de professionele aanpak van de fotograaf, daarnaast was hij een bijzonder aardige gozer.
Als het even niet over de woning ging had hij ook een luisterend oor, empathisch dus.
Toen we 2 dagen daarna het resultaat zagen, waren we dan ook dik tevreden.
Gewoon heel goed in hun werk
De fotograaf was vriendelijk maar bewerkte fotos lelijk.
De fotograaf was heel vriendelijk en behulpzaam.
Maar toen we de foto's later ontvingen schrokken we van de bewerkingen die er overheen waren gehaald.
Alles was heel flets en grijs, lage kleurverzadiging, planten leken wel dor, alle kleuren weg, heel zonde.
Uiteindelijk hebben we de originele foto's opgevraagd en deze zelf nog wat bewerkt.
Die zijn uiteindelijk wel gebruikt.

Svar fra Zibber | Nederland
Professionele en accurate aanpak
Professionele en accurate aanpak. Vriendelijke medewerkster / fotografe die goede uitleg gaf en alles zo als afgeproken uitvoerde.
De fotograaf was zeer kundig
De fotograaf was zeer kundig, vriendelijk en gaf heel duidelijk aan wat hij ging doen. Nam ook de tijd om goed uit te leggen wat belangrijk is in de woning fotografie. Zeer tevreden met het resultaat!
Klantvriendelijk
Komt op tijd, vriendelijk en duidelijke uitleg !
Niets op aan te merken
De fotograaf was stipt op tijd, zag er verzorgd uit en was heel vriendelijk.
Hele spontane man die zijn werk prachtig heeft gedaan, we hebben zojuist het eindresultaat mogen bekijken.
Top ervaring met Zibber!
Fijn om met fotograaf te werken
Duidelijke uitleg wat de afspraak inhield. Vriendelijke fotograaf. Nam ruimschoots de tijd voor alles. Fotograaf kwam keurig op tijd. En voordat hij wegging, heeft hij uitgelegd, hoe het nu verder ging met de gemaakte opnames.
Aardig, behulpzaam en professioneel
Aardig, behulpzaam en professioneel.
De medewerker was op tijd en nam ook de tijd om alles goed te documenteren. Wij zijn zeer tevreden.
Prettige ervaring !
Het was een hele fijne fotograaf, super beleefd, had humor en fijn in de omgang. Hij liep door ons huis heen maar het voelde niet als een ' indringer '. De foto's zijn heel mooi geworden en onwijs snel hadden wij ze binnen ( 24 uur ). Een prettige ervaring !
Het was buitengewoon zorgzaam
Het was buitengewoon zorgzaam, professioneel, met rust en overzicht. Hart voor het vak, het werk en heeft echt oprecht het allerbeste voor om de klant gerust te stellen en alles op en top te verzorgen en te verrichten! Hulpzasm en hartelijk!
Zeer behulpzaam en vriendelijk
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Mee denken en adviezen geven
Klantvriendelijk…
Er is sprake van een hoge mate aan klantvriendelijkheid. Een vriendelijke fotografe die oprechte belangstelling toont
Rustig, prettig, professioneel.
Natuurlijk hadden we alles goed opgeruimd en schoongemaakt. En hadden we zo veel mogelijk de adviezen van de makelaar en de instructies op jullie site gevolgd. Maar alles zo arrangeren dat het maximaal Fundageniek was, was toch nog wel een net iets ander verhaal. Waar flink wat dingen heen en weer dragen en verzetten aan te pas kwam. De fotograaf begeleidde ons daarbij rustig en professioneel, waardoor het allemaal heel prettig verliep.
De afspraak werd een uurtje vervroegd, en de fotograaf belde keurig of dat schikte.
Echt heel goed allemaal en we hebben alle vertrouwen in het resultaat.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.