Ik ben zeer tevreden over het geheel. Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vas... Vis mer
Se hva andre synes
Fotograaf (Joris) belde of hij eerder kon komen. Heel enthousiast, professioneel en hij heeft geweldige foto’s gemaakt! De foto’s en plattegronden zijn vervolgens super snel naar de makelaar gegaan, e... Vis mer
De fotograaf was perfect op tijd, zoals afgesproken. Tevens heel vriendelijk met duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren in huis. Een prima keuze om voor Zibber te kiezen voor de huisfotografie kan n... Vis mer
Het meisje wat deze opdracht moest uitvoeren deed dat allemaal heel professioneel en netjes. De hele woning inmeten, video's maken, foto's maken etc.etc. Ze was heel gedreven om een goede presentati... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.
Kontaktopplysninger
Flight Forum 92, 5657 DC, Eindhoven, Nederland
- 085 040 21 31
- support@zibber.nl
- zibber.nl
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel geregeld en mooie foto’s
Snel geregeld en mooie foto’s
Ik ben zeer tevreden over het geheel.
Ik ben zeer tevreden over het geheel.
Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vast te leggen in een mooie presentatie welke ik na een dag al toegezonden kreeg.
Hoewel ik niet hoop nog een keer te verhuizen zou ik in dat geval zeker weer gebruik maken van Zibber!
Super!
Fotograaf (Joris) belde of hij eerder kon komen. Heel enthousiast, professioneel en hij heeft geweldige foto’s gemaakt! De foto’s en plattegronden zijn vervolgens super snel naar de makelaar gegaan, echt top!
punctueel.
is op de afgesproken tijd aanwezig.
is professioneel.
doet snel en nauwkeurig haar werk.
is behulpzaam met het verplaatsen van goederen, voor het beste resultaat.
Een mooie fotoshoot van onze woning
De afspraak was snel gemaakt, de fotograaf was netjes op tijd, was beleefd, heeft goede tips gegeven voor optimale foto's, heeft ruimschoots de tijd genomen om kwalitatief goede en mooie foto's te maken en heeft zelfs in de nabije omgeving foto's gemaakt die bijdragen aan het totale plaatje.
Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, zijn de foto's binnen een paar dagen beschikbaar.
Prima en keurig
Komt de afspraak netjes na.
Luistert goed en geeft goed advies.
Vriendelijk en beleefd.
Meedenkend en netjes
Fijn contact en Behulpzaam
Fijn contact. Eerlijk en keek mee als ze iets konden helpen.
Professionele fotograaf
Fotograaf kwam op tijd, werkt netjes en precies, vertelt wat gebeuren gaat. Top!
professioneel en gedreven voor een juiste presentatie
De hele woning inmeten, video's maken, foto's maken etc.etc.
Ze was heel gedreven om een goede presentatie te maken. Vriendelijk in de omgang.
heldere uitleg
heldere uitleg, zeer zorgvuldig en heel professioneel
Professioneel
Vriendelijk, duidelijk, professioneel, op tijd.
Foto’s en film zijn heel mooi geworden!
Voor je huisfotografie een perfecte keuze
Een prima keuze om voor Zibber te kiezen voor de huisfotografie kan niet anders zeggen. ZEER Tevreden !
Aanrader voor een professionele fotografie
Vriendelijke en professionele medewerkers!
Ze maakten voor ons een mooie fotoreportage ter voorbereiding van de verkoop van ons huis.
Fantastisch werk geleverd
Bij ons is Romie geweest een leuke spontane meid die haar vak goed verstaat.
Ze lag alles netjes uit wat ze ging doen waardoor dat gelijk een vertrouwd gevoel gaf.
We hebben de video en foto's binnen en ze zijn super mooi geworden en zijn dan ook dik tevreden.
Fotoreportage appartement.
Anthony, de fotograaf was mooi op tijd en we hadden ook telefonisch contact voor het openen van de slagboom voor ons gebouw. Gelukkig hoefde ik niet veel meer te verwijderen uit het appartement en kon Anthony rustig zelf zijn werk doen. Na ruim een half uur was het klaar en de beelden die ik gezien heb zagen er indrukwekkend uit. Ook de omgeving van het gebouw is mooi in beeld gebracht. Compliment Anthony.

Svar fra Zibber | Nederland
Snelle communicatie en vriendelijk…
Snelle communicatie en vriendelijk geholpen!

Svar fra Zibber | Nederland
Vriendelijke fotograaf, mooie foto’s en goede tips je huis netjes te presenteren.

Goeie ervaring en professioneel
Mooi op tijd, goeie ervaring. Het is fijn dat er iemand komt die je op je gemak stelt bij het proces.
De medewerkster was heel vriendelijk
De medewerkster was heel vriendelijk. Gaf duidelijk aan wat de bedoeling was. Luisterde ook naar wat wij te vertellen hadden. Heeft op een fijne rustige wijze haar werk gedaan.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.