Zarenfeld Anmeldelser 53

TrustScore 1.5 av 5

1,4

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sklep jest jedynie pośrednikiem, sprzedaje towar którego nie posiada na stanie, produkt wysyłany do klienta z chińskiej strony ( czas oczekiwania ok 2 tygodni). Sukienka którą kupiłam kiepskiej jakośc... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Moje doświadczenie z było mieszane. Strona oferuje dobrą różnorodność produktów, a przedmioty, które otrzymałem, w większości odpowiadały temu, co było pokazane online, ale ogólnie rzecz biorąc, doświ... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Katastrofa, przede wszystkim po wielu dniach od zamówienia i zapłacenia za towar, dowiedziałem się że przesyłka nie została odebrana i została zwrócona?!?! Nigdy nie otrzymałem ani tym samym nie odmó... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

OSZUSTWO!!!!Jedna gwiazdka to za dużo. Kompletne chińskie badziewie za cenę markowego produktu. Do wyboru niby różne opcje dostawy, a i tak przychodzi kurierem GLS. Zwrot możliwy tylko na adres w Chin... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jestem bardzo niezadowolony z obsługi…

Jestem bardzo niezadowolony z obsługi tego sklepu. Pomimo wielokrotnego kontaktu i wysyłania wszystkich wymaganych informacji, mój zwrot wciąż nie został zaakceptowany. Cały proces trwa zdecydowanie za długo, a kontakt ze sklepem jest utrudniony – odpowiedzi są rzadkie i nie rozwiązują problemu. Dodatkowo sam produkt okazał się być słabej jakości i zupełnie nie spełnił moich oczekiwań. Z taką obsługą i jakością nie spotkałem się jeszcze nigdzie indziej. Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie

3. oktober 2025

Nie kupujcie tam nic

Nie kupujcie tam nic! Kontakt z obsługą bardzo utrudniony! Ciężko było doprosić się o adres do zwrotu. Zwrot na własny koszt za ok 200 zł, jest to celowe zagranie, bo większości klientom nie opłaca się tego zwracać. Paczkę jutro odbiera ode mnie kurier, zobaczymy czy w ogóle pieniądze wrócą na moje konto…

2. oktober 2025

Sklep wprowadza w błąd

Sklep wprowadza w błąd. Wysyłają produkt przez GLS z zagranicy, a podają że paczkomat InPost. Brak możliwości anulowania zamówienia, przepychanki na mailu że nie można zwrócić itd. To się nadaje pod zbiorowy pozew i zgłoszenie do UOKiK

23. september 2025

Zamówienie to totalne rozczarowanie

Zamówienie to totalne rozczarowanie! Produkt kompletnie niezgodny z opisem, wykonany z najtańszych materiałów – nie wart nawet ułamka ceny, którą zapłaciłam. Obsługa klienta proponuje śmieszne 20% zwrotu albo kosztowny zwrot do Chin za kilkaset złotych! Bardzo nieuczciwe podejście do klienta. Zdecydowanie odradzam zakupy w Zarenfeld.”

19. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

To jakaś kpina nad kupującym

To jakaś kpina nad kupującym. Sukienka okropnej jakości , trudny kontakt , dostałam adres do przesyłki zwrotnej.. i wiecie co ? Musisz zwrócić artykuł do Chin 😂 na stronie 0 info w tym temacie.Nie polecam.

16. september 2025

Nie polecam zakupów.

Nie polecam zakupów.
Produkt inny niż oferowany a w dodatku bardzo żmudny i trudny kontakt ze sklepem. Non stop wysyłane te same wiadomości w tygodniowych odstępach.
Minął miesiąc a ja nie doprosilam się o adres do zwrotu.. oferują oddanie 10% kosztów, żenada..

12. august 2025

Długi czas oczekiwania

Długi czas oczekiwania. Kiedy nareszcie paczka dotarła po wyjęciu ubrania z paczki wielkie rozczarowanie! Towar różni się od tych, które reklamujecie na swojej stronie! Dramat! Nigdy więcej nie skorzystam.

23. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamówienie przyszło po 10 dniach

Zamówienie przyszło po 10 dniach, ale naprawdę warto było czekać. Jakość ubrań na duży plus, a kontakt z obsługą bardzo uprzejmy i pomocny. Miałam mały problem z wyborem rozmiaru, ale doradzili idealnie!

6. april 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv