Sklep jest jedynie pośrednikiem, sprzedaje towar którego nie posiada na stanie, produkt wysyłany do klienta z chińskiej strony ( czas oczekiwania ok 2 tygodni). Sukienka którą kupiłam kiepskiej jakośc... Vis mer
Se hva andre synes
Moje doświadczenie z było mieszane. Strona oferuje dobrą różnorodność produktów, a przedmioty, które otrzymałem, w większości odpowiadały temu, co było pokazane online, ale ogólnie rzecz biorąc, doświ... Vis mer
Katastrofa, przede wszystkim po wielu dniach od zamówienia i zapłacenia za towar, dowiedziałem się że przesyłka nie została odebrana i została zwrócona?!?! Nigdy nie otrzymałem ani tym samym nie odmó... Vis mer
OSZUSTWO!!!!Jedna gwiazdka to za dużo. Kompletne chińskie badziewie za cenę markowego produktu. Do wyboru niby różne opcje dostawy, a i tak przychodzi kurierem GLS. Zwrot możliwy tylko na adres w Chin... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nie polecam zakupów w tym sklepie…
Nie polecam zakupów w tym sklepie ponieważ kupiłam bluzkę z płatnością z góry a gdy paczka dotarła PO MIESIĄCU to okazało się że jest zły rozmiar i nie ten kolor. Po próbach kontaktu (kolejne 2 tygodnie) w końcu łaskawie się odezwali z informacją że można zwrócić towar lecz trzeba pokryć wszystkie koszty wysyłki do CHIN. Jeszcze raz NIE POLECAM i nie pozdrawiam.
Zakupiłem płaszcz zimowy
Zakupiłem płaszcz zimowy. Doszedł ale bardzo słabej jakości. Materiał bardzo cieniutki i wykonanie płaszcza bardzo słabe.
Gdyby mozna było dać 0 gwiazdek to…
Gdyby mozna było dać 0 gwiazdek to właśnie tyle otrzymałby ode mnie ten ,, sklep". Zamówiłam płaszcz, który miał być wełniany a przyszła szmatka, która nawet do umycia podlogi się nie nadaje. Nie ma możliwości zwrotu, bo Ci oszuści nie odpowiadają na maile-pójdzie zgloszenie do UOKiK.
Oszuści
Zły rozmiar kurtki, zły kolor, Okropny materiał, brak odpowiedzi zwrotu, brak potwierdzenia zakupu, miesiąc czekałem na to a dodatkowo oni nie wysyłają do paczkomatu InPost tylko przy paczkomatu InPost. Musisz przekierować na inny adres przesyłkę. Odradzam wszystkim kupowania z tej strony, każdy kto został oszukany niech ich zgłosi.
Oszustwo
zostałem oszukany. Nie otrzymałem zamówionego towaru. UWAGA OSZUŚCI!!!
Mój nowy płaszcz z Zarenfeld to strzał…
Mój nowy płaszcz z Zarenfeld to strzał w dziesiątkę! Modny, ciepły i wygląda bardzo elegancko. Wszyscy pytają, skąd go mam.
Masakra jednym słowem
Masakra jednym słowem, płaszcz męski nadaje się jedynie na szmatę do podłogi plus 3 tygodnie czekania
totalnie nie polecam
totalnie nie polecam. problemy od samego poczatku- paczka niby nadana, a w aplikacji kurierskiej sladu brak. nastepnie kurier rzekomo dostarczyl paczke (gdy nikogo nie bylo w domu) a podczas rozmowy z infolinia i przekierowaniu dopiero dostarczyl paczke. oczywiscie bluza jaka zamowilam to chinska podrobka i na dodatek za mala. nie polecam. polityka zwrotow tez jest dosc nieciekawa
Słaba jakość i problem ze zwrotem
Koszule słabej jakości jak za tą cenę. Zamówienie jest z Chin pomimo wybrania InPost. Zwrot można dokonać jedynie do Chin, samemu jesteśmy odpowiedzialni za wysyłkę, która jest tak droga że nie opłaca się w to bawić.
Produkt bardzo słabej jakości
Produkt bardzo słabej jakości. Brak odpowiedzi w sprawie zwrotu. Odradzam zakupów na tej stronie.
Oszuści
zamówiłem kurtkę typu softshell sprzedawaną jako zimowa w rozmiarze 5xl i dość że przyszła jakaś chińska podróbka to jeszcze mimo metki z podanym rozmiarem 5XL to rzeczywiście jest tylko L albo max XL
0 odzewu ze strony sprzedawcy w temacie zwrotu
nie polecam
OSZUŚCI!
OSZUŚCI!
Nie powinni dostać nawet jednej gwiazdki. Pisze dla innych żeby nie zamawiali u nich niczego bo okradają ludzi. Ja swojej przesyłki nie dostałam ..fikcyjny numer śledzenia fikcyjny kontakt z nimi. Straciłam pieniądze to pewne , ale nie zostawie tak tego dla zasady.
Uwaga oszustwo!!!
Uwaga oszustwo!!!
Zamówiłam bluzę materiał plastikowy, bez metek całkiem inny krój. Zwrot na swój koszt do Chin .Nie polecam😡😡😡
‼️Uwaga!!
‼️Uwaga!!! ‼️ oszuści‼️Jedna Gwiazdka tylko dlatego, żeby w ogóle napisać komentarz. Produkt na stronie, a produkt który przychodzi KOMPLETNA NIEZGODNOŚĆ! Zdjęcia nie należą do sklepu, skradzione z innych sklepów!! Zwrot tylko do chin na koszt klienta, albo 10% wartości produktu bez wysyłki towaru do nich. Nic nie kupować u nich przestrzegam jak reszta ludzi tutaj!
OSZUŚCI
To istni Oszuści.Kontakt utrudniony.Towar idzie z CHIN.Jak dopuszczony jest taki towar do sprzedaży na rynek Polski.Zgłosiłam do Rzecznika Praw Konsumenta i każdy oszukany powinien to zrobić.Pani po mojej interwencji chce mi oddać 10%wartości towaru i zapomnieć o sprawie!!!Szczyt chamstwa!!!Towar totalna tandeta...chińska,sztuczna,świecąca,niemiła w dotyku i bez żadnej metki!!!Zwrotu towaru można dokonać na swój koszt do CHIN.
ta firma to oszuści produkty…
ta firma to oszuści produkty nieoryginalne towaru nie da się zwrócić odpisują na jednego maila 1 tydzień jeśli nie chcesz stracić pieniędzy to nie kupuj na tej stronie!!!!!!!!
ta firma to oszuści
ta firma to oszuści, działają wbrew prawa konsumenta , rzekomo można u nich zwracać a jednak nie ma takiej opcji , co lepsze do mnie paczka w ogóle nie dotarła z przyczyny niby złego podania adresu a adres był kompletny i bez błędów . Po wysłaniu wiadomości z prośbą o zwrot kosztów iż paczka nie dotarła odpowiedzieli że nie zwrócą ,więc zostalam oszukana na 169,90 zł
Musiałam dać jedną gwiazdkę żeby…
Musiałam dać jedną gwiazdkę żeby otwarło się okienko do wpisania recenzji. Firma ta nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę, poprostu jest to Firma nie uczciwa przez nierzetelny opis polityki zwrotów. Krótko mówiąc zwrotów nie ma , to fikcja, czego doświadczyłam . Towary złej jakości, nie zgodne z opisem. Nie chcesz stracić pieniędzy NIE KUPUJ W TEJ FIRMIE.
Brak kontaktu z klientem
Tydzień nie odpisują, chcę zwrócić bluzę! Jestem nie zadowolona z zakupu i strony!
Oszustwo!!
Oszustwo!!! Sukienka całkowicie odbiega od tego co na zdjęciu!!! Zero kontaktu odnośnie zwrotu pomimo wykonywania wszystkich czynności ja w opisie zwrotu!!! Masakra, nawet na 1 gwiazdkę nie zasługują.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.