Zeer snelle verzending en goede service. Heb al vaker iets besteld via zaravfashion.nl en altijd zeer tevreden met aankopen.
Selskapet har svart
Geweldige service, communiceert heel fijn met haar klanten en is een hele lieve meid. Zeker heel blij met mijn aankoop bij Zaravfashion. Het bestellen waard!
Selskapet har svart
zaravfashion is een webshop voor vrouwen die graag mooie, trendy en betaalbare mode dragen. Je vindt er kleding, sieraden en accessoires die met zorg zijn uitgekozen om jouw outfit compleet te maken. Persoonlijke service vinden we belangrijk: je kunt rekenen op snelle levering, eerlijk advies en oog voor detail. Bestellen doe je makkelijk online en de collectie wordt regelmatig vernieuwd met de nieuwste trends. Jouw mening telt! Heb je iets besteld bij zaravfashion? Laat dan een review achter op Trustpilot. Je helpt ons én andere klanten met jouw ervaring. Bedankt voor je vertrouwen!
Scheidingstraat 104 , 5654AA, Eindhoven, Nederland
Zeer snelle verzending en goede service.

Svar fra zaravfashion
Ze is een hele aardige verkoopster met mooie kleding❤️ ik ben blij met de kleding!

Svar fra zaravfashion
Wat een fijne webshop! Zara is een super lieve en enthousiaste meid. Ik heb een topje bij haar besteld en alles was perfect. Ze is heel vriendelijk, helpt je graag en je merkt aan alles dat ze haar webshop echt met liefde runt. Dat maakt het extra leuk om bij haar te bestellen🩷

Svar fra zaravfashion
Het pakketje was super snel binnen en leuk ingepakt. Super goede kwaliteit ☺️

Svar fra zaravfashion
Leuke spullen en top service.
Zara is heel behulpzaam!

Svar fra zaravfashion
Super blij met het mooie jasje en onwijs goed geholpen!

Super leuke spulletjes!
Snelle levering en Zara is super aardig en denkt goed mee.
Een aanrader!

Svar fra zaravfashion
Snelle levering en fijne communicatie.

Svar fra zaravfashion
Mooi vestje ontvangen van goede kwaliteit incl wasinstructies. Snel ontvangen, contact was heel vriendelijk! Ga hier zeker nog een keer bestellen.

Svar fra zaravfashion
Mooi truitje in bordeauxrood met glitters besteld en snel ontvangen, perfect voor de feestdagen! ♥

Svar fra zaravfashion
Super blij met de trui, goeie kwaliteit. En het pakketje kwam heel snel aan

Svar fra zaravfashion
Ik zocht een goudkleurige ketting met een strikje en toen kwam ik op deze leuke site terecht. Leuke prijsjes, Zag ook nog een leuk telefoon koort. Snelle levering, leuk verpakt

Svar fra zaravfashion
Tijdens de VUE ladiesnight zag ik een suuuuper mooie hartjes trui hangen! Nog nooit heb ik zo zonder passen een trui gekocht. Hij was one size en even was ik bang maar dacht anders past mijn dochter de trui wel haha. Ik draag altijd L en hij zit echt prachtig! Zeker een aanrader! Lieve verkoopster!

Svar fra zaravfashion
Mooie warme zachte trui,voor een leuke prijs
Voelt heel fijn aan en kriebelt niet.

Svar fra zaravfashion
Ik ben zo blij met mijn aankopen bij deze jonge onderneemster! De sieraden en kleding zijn niet alleen super trendy, maar ook van goede kwaliteit. Het voelt alsof elk item met zorg en liefde is uitgekozen. De sieraden voegen echt iets bijzonders toe aan elke outfit, en de kleding zit heerlijk én ziet er fantastisch uit.
Daarnaast is de service echt top. Snelle levering, netjes verpakt en ze neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik vind het geweldig om te zien hoe zo'n jonge vrouw haar eigen business runt met zoveel passie en talent. Echt een aanrader!

Svar fra zaravfashion
Goede, snelle en vriendelijke service. Mooie oorbellen zien er echt zo uit als op de afbeelding.

Svar fra zaravfashion
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.