Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwam door een advertentie op de website terecht en ging niet snel daarna over op bestelling. Dit zijn de degelijke paracord-armbanden! Er kwam kort daarop een mail binnen ter controle vanwege mi... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De bracelet (army-onderdeel) ziet er professioneel uit en ook netjes verpakt, alleen was de maat veel te groot. Het schijnt dat jullie bij de maatvoering op de website alleen het gevlochten draad-gede... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voordat wij gingen bestellen per mail contact gehad. Dit omdat wij in Spanje wonen en een aantal dagen in Nederland waren en wij in de mogelijkheid waren om het daar te laten bezorgen. Vrij snel mail... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige armbanden van STOER! Ik bezit nu twee armbanden zelf, en een mooie roze voor mijn vrouw gekocht. Beroepsmatig jaren lang werkzaam geweest op de ambulance dus de star of life aangeschaft. En... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning

Om STOER BRACELETS

Skrevet av virksomheten

Wanneer ik ( Edwin) en mijn vrouw Citty van Sambeek in 2014 een bezoek aan Bali brengen, besluiten we om ons eigen bedrijf op te richten: STOER BRACELETS. Onze zilveren en leren armbanden worden daar speciaal voor u op maat gemaakt voor een zeer schappelijke prijs in onze zilverfabriek.

In 1997 werd ik als Marinier nog uitgezonden naar Bosnië. Tegenwoordig benut ik mijn werkzaamheden als Sociaal pedagogisch hulpverlener in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg. En hebben we door mijn defensie verleden ook een defensie-lijn armbanden uitgebracht.

Onze paracord en zeiltouw armbanden worden voor het grootste gedeelte gemaakt door mensen met een beperking, die in een dagbesteding hun werkzaamheden hebben. Ook hebben we mensen die vanuit huis op hun eigen tempo armbanden voor ons maken en versturen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen was vanaf dag één een topprioriteit voor ons. Om die reden speelt de doelgroep waarmee ik dagelijks werk als hulpverlener, een onmisbare rol bij het maken van het eindproduct. Onze paracord armbanden worden persoonlijk voor u maatschappelijk verantwoord handgemaakt geproduceerd door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze zijn werkzaam in een dagbesteding. Er word behandeling en begeleiding aangeboden aan (jong)volwassenen met bijkomende problematiek. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niets kopen!

LET OP MENSEN! Besteld, betaald, NIETS ontvangen. Absurde afhandeling en behandeling van deze klacht. Aan het lijntje gehouden en uiteindelijk niet eens een terugbetaling!

Geen zaken doen hier!

29. august 2025

Postitieve ervaring met StoerBracelets

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst ontving ik al snel een bericht waarin werd gevraagd werd of de opgegeven maat juist was. Dit stukje persoonlijke aandacht kan ik wel waarderen. Vervolgens snelle levering, al met al zeer postitief!

5. juni 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Heel vreemd actie code bestaat niet

Heel vreemd. Je krijgt een mail met blackfriday aanbieding met actiecode. Wanneer je de actie code gebruikt, krijg je de melding dat code niet bestaat.
Krijg vandaag reactie van stoerbracelet, dat actie vandaag actief is. Dus niet. Krijg weer melding dat codecniet bestaat.
STOERBF

25. november 2024
Logoen til STOER BRACELETS

Svar fra STOER BRACELETS

U heeft een wachtwoord gebruikt om in de nieuwsbrief te komen.
Hieronder staan alle codes. Ik hoop dat het nu duidelijk is
BF20 is 20% korting op alles
BF50 is 50% korting op 2e armband
BF33 is 3 halen 2 betalen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had met verkeerde maat doorgegeven

Vierdaagse Bracelets
Ik had zelf de verkeerde maat doorgegeven. Supersnel en zonder problemen dit kunnen oplossen voor de juiste maat.
Prachtige bracelet in oranje groen in een mooi opbergtasje
Snelle levering en goede service.
Ik kan het iedereen aanbevelen.

31. juli 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

waarom is t een goeie ervaring? lees review :)

waarom is t een goeie ervaring??
het is een STOERe armband en een ieder die gediend heeft en er 1 koop van zijn/haar eenheid zal m altijd met trots dragen
wat heeft die bedrijf goed gedaan??
1 t uitvinden van de armband
2 t bedrijf is maatschappelijk erg betrokken
3 de info over hoe en wat over een bestelling is goed
4 t bedrijf is goed met klanten service
ik ken wel ff door gaan zo
cijfer tussen 1 en 10 een dikke 10+

19. august 2024

4-daagse bracelet

Jammer genoeg moest ik even wachten op het door mij bestelde product. Dát vond ik echt wel héél jammer. Hierdoor kan ik het voorlopig niet persoonlijk aan degene geven voor wie het is.
Maar....,, het artikel ziet er wel ontzettend gaaf uit!!!
Ik denk wel dat er op de verzendkosten flink wordt verdiend.
Nu hopen dat degene die hem gaat krijgen (pas over meer dan 3 maanden) hem ook zo ontzettend gaaf vindt.

25. juli 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb de bestelling nog niet…

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen. Volgens jullie is deze 1 augustus verzonden volgens post nl hebben ze het pakket nog niet ontvangen

29. juli 2024
Logoen til STOER BRACELETS

Svar fra STOER BRACELETS

Hallo Ferry,
We hebben via de mail contact gehad over de maat en uitleg gegeven dat de sluitingen deze week weer binnen komen. Deze waren uitverkocht. Zit deze mail in uw spam? We gaan deze week de achterstand inhalen.
Excuus voor het ongemak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De medewerker van STOER twijfelde of ik…

De medewerker van STOER twijfelde of ik mijn polsmaat juist had opgemeten. Hij stuurde hierover een mailtje en toen bleek dat de maat te groot was.
Dit heeft hij snel voor me gecorrigeerd en ik ontving een pracht afgewerkt product. In een leuke verpakking met de bedrijfsnaam er op!!

Snel, klantvriendelijk en kwaliteit zijn de woorden die ik aan STOER wil verbinden!
Nogmaals dank!

20. juli 2024

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv