Mimo tego, że zwróciłam produkt i nie z winy sprzedawcy, jestem bardzo zadowolona z obsługi bardzo szybko odpowiadają na wiadomości, żetelnie podchodzą do sprawy. Szybki zwrot pieniążków naprawdę pole... Vis mer
Se hva andre synes
Zakup telefonu przez portal allegro. Bałam się że może nie byc taki jak w opisie (stan powystawowy), ale mój iPhone 12 mini był w stanie jak nowy. Moja obawa i strach że kondycja baterii może być mnie... Vis mer
Zakupilam u państwa Iphona 13mini powystawowy klasa A+ Telefon wizualnie bardzo dobry stan, mniej idealnie naklejone szklo hartowane. Bateria 86% (szkoda ze nie zamieszczaja państwo stanu baterii w o... Vis mer
Telefon sprawuje sie super. Stan idealny zadnych rysek. To juz moj drugi zakup. Serdecxnue polecam. Nie jest to fejk opinia. Pani z obslugi zadzwonila i poprosila o napisanie szczerej opini. Zazwyczaj... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Szukasz odnowionego iPhone'a, a może sprzedajesz swój stary model? Jesteś w dobrym miejscu!
Kontaktopplysninger
PLAC BANKOWY 2, 00-095, Warsaw, Polen
- +48500488000
- info@zandama.com
- zandama.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
IPhone 13 A+
Zakup udany. Wszystko się zgadzała z opisem aukcji. Telefon 100% sprawny.
Zwróciłem uwagę na obszerny opis
Pierwsze co zwróciło moją uwagę, to doskonały opis produktu ( telefonu) który wyczerpywał do końca wszelakie pytania, przesyłka dotarła bardzo szybko, i co najważniejsze tel jest dokładnie jak w opisie, i bateria faktycznie jest 100% sprawna, polecam 👌
Good product
Good product, all accordingly to the description
Zakup dotyczy smartfona Apple iPhone 12…
Zakup dotyczy smartfona Apple iPhone 12 mini 256 GB A+ powystawowy. Stan techniczny i wizualny bez zarzutów. Z telefonu korzysta córka i jest mega zadowolona. Towar został dostarczony bardzo szybko. Obsługa bardzo miła - szczerze POLECAM !
Zakupiony telefon dotarł bardzo szybko…
Zakupiony telefon dotarł bardzo szybko a jego stan był doskonały. Praktycznie nie było żadnych oznak, że nie był nowy. Użytkownik jest zadowolony a o to chodzi.
Sprawnie i szybko
Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam.
Super telefon.Wszystko działa.polecam
Super telefon.Wszystko działa.polecam
Telefon iphone 13
Iphone 13 to w dobrym stanie telefon nie sprawia problemu,
Dobrze się użytkuje. Bez zastrzeżeń
Jestem bardzo zadowolona z zakupu…
Jestem bardzo zadowolona z zakupu iphone 12 dual sim. Działa bez zarzutu. Mogę śmiało polecić tego sprzedawcę. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Paczka przyszła nienaruszona w bardzo szybkim terminie. Obsługa rzetelna i miła.
Wszystko profesjonalnie sprawnie i…
Wszystko profesjonalnie sprawnie i szybko.
Wszystko w porządku, telefon sprawny, jak w opisie. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam
Godni polecenia
Szybka dostawa, a zamówienie dokładnie takie jak w opisie
Wszystko zgodne z opisem polecam w 100%
Przystępna cena
Zadowolony
iPhone jest bardzo dobry. Bateria 100%. Miła obsługa. Polecam sprzedawcę.
Zakupy zrobione w tym sklepie.
Zakupy zrobione w tym sklepie przebiegły bez żadnych problemów a produkt był zgodny z opisem i nie posiadał żadnych wad.
Szybka dostawa
Szybka dostawa ; zgodna z opisem jestem zadowolona z zakupu
Super obsługa telefonik stan idealny…
Super obsługa telefonik stan idealny szczerze polecam Robert
Telefony w dobrej cenie i świetnej…
Telefony w dobrej cenie i świetnej jakości
Produkt sprawny zgodnie z opisem i…
Produkt sprawny zgodnie z opisem i wszystko działa
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.