Snel verzonden, netjes verpakt en de klok doet zijn werk. We hebben een grote cirkel op de muur en daar wilde ik zwarte wijzers op. Dit staat heel mooi, alleen bij het aftekenen van het midden van de... Vis mer
Se hva andre synes
Veel webshops hebben een retourbeleid. Als je aankoop niet blijkt te voldoen kun je je product (binnen x dagen) terugsturen. Terugsturen is bij Zaak-shops niet mogelijk. Het beleid is: gekocht = gekoc... Vis mer
Heb al jaren ervaring met het merk Eurom en nog nooit een probleem gehad. In onze kelder van 100m2 staan 2 Eurom ontvochtigers. Deze apparaten heb ik al meerdere jaren en functioneren nog steeds prima... Vis mer
Fantastische klanten service, met medewerker meermaals contact gehad om specifieke order te krijgen. Lukte steeds niet door schaarste. Ze hielpen met annuleren na het uitzoeken voor mogelijke levering... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Momenteel hebben we 32 specialistische webwinkels met één overkoepelende website: zaak.shop.
Kontaktopplysninger
Koldingweg 21, 9723 HL, Groningen, Nederland
- service@zaak-shops.nl
- zaak-shops.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 6 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Betrouwbare webshop
Het sfeerhaardje wat we besteld hebben is snel en probleemloos bij ons bezorgd en was zelfs stuk goedkoper als bij de concurrent dus we zijn vol lof voor deze webshop.
Goed product, nette en snelle levering
Het bestelde product bevalt goed. Het product was goed verpakt en de levering was de volgende dag al via PostNL.
Heldere info en snelle levering
Heldere informatie en eenvoudig te bestellen. Snelle levering, zelfs rond de eerste dag van het nieuwe jaar!
Produkt prima verpakt en functioneert probleemloos.
Een welverdiende 5 sterren voor zaak.shop!
Een welverdiende 5 sterren voor zaak.shop! Tijdens mijn oriëntatie bij de aanschaf van een plafondventilator heb ik uitgebreid en vakkundig advies gekregen per e-mail. Op basis daarvan heb ik een ventilator besteld. Door mijn vergissing een andere kleur. Maar geen probleem, deze mocht (ook al was de termijn reeds verstreken) geruild. Er werd kosteloos een gewenst artikel nagestuurd. Wat fijn toch om snel, vriendelijk en behulpzaam geholpen te worden! Vooral de persoonlijke aandacht vind ik een pluspunt voor deze webwinkel. Bedankt daarvoor!
Verdamper voor mijn Qlima vervangen
Verdamper voor mijn Qlima vervangen. Paste perfect en alles werkt weer. Snelle levering en mooi prijs. Hadden alle onderdel. Fijn.
Super
Super, ben er heel blij mee.. snelle verzending, erg mooi en stevig
De zaak reageert niet op mails !
Ik had mijn product besteld dat bedoeld is om als geschenk te geven. De levering werd stipt uitgevoerd. Echter was het product geopend en uit de verpakking gehaald geweest. Dat was duidelijk te zien daar het karton scheurtjes vertoonde en de doos ook niet meer dicht was met het klevertje dat los ging. Er werd 2 maal een mail gestuurd naar de service maar zonder antwoord. Bellen kun je niet want ze geven geen telefoonnummer vrij. We hopen nu dat het product wel in orde is maar het moet nog geïnstalleerd worden.

Svar fra zaak.shop
Helaas was het product defect
Helaas was het product defect, na wat mails heeft de Zaak het keurig opgelost en de betaling ongedaan gemaakt. Ik zou zeker weer een bestelling bij hun plaatsen.
Eurom Alutherm
Ik had een convector Eurom Alutherm 1000W wifi besteld. Ik had echter geen track and trace ontvangen van de koerier. Via mail aan zaak.shop om extra informatie gevraagd en binnen het uur kreeg ik feedback. De convector is nog dezelfde dag geleverd.
Vlotte service , gezellige haard. Eenvoudige bediening, voldoet aan onze verwachting!
Fantastische haatd!
Ik heb 2x bij hun het uurwerk gekocht.
Ik heb 2x bij hun het uurwerk gekocht.
Die werken prima.
Product kwam na veel omzwervingen…
Product kwam na veel omzwervingen beschadigd binnen.
Oorzaak lomp gedrag van Post nl.
Prima opgelost door Adri van zaakshop. NL
Het bedrijf als zodanig treft geen blaam. Dus zeer aanbevelingswaardig. Nico
Zeer klant gericht
Zeer klant gericht, perfecte service
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam toen bleek dat er iets aan de hand was met mijn bestelde CASO PerfectCup 1000 Pro heetwaterdispenser 4 liter. Ik kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd.
Dit gaf mij zeer veel vertrouwen in dit bedrijf.
Reageren zeer snel als er een probleem…
Reageren zeer snel als er een probleem is en lossen het ook direct op
Infraroodpaneel doet wat het belooft.
Heb het infraroodpaneel aangekocht voor de badkamer en dit paneel doet volledig wat ik van de infraroodverwarming verwacht. Top produkt.
Fijn flexibel bedrijf
Fijn flexibel bedrijf. We kochten er een kachel, heel snel geleverd zoals aangegeven, helaas was er iets mis maar de oplossing werd zeer snel en flexibel geboden, volgende dag opgelost en de kachel staat heerlijk in de kamer te shinen
Kapot weerstation
Wij hadden een weerstation van bijna 2 jaar oud. Toen de buitentemperatuur niet goed meer werd weergegeven hebben we contact opgenomen met Zaak shop. Zonder gezeur of moeite hadden we de volgende dag al een heel nieuw weerstation in huis. Top bedrijf, staat voor de klant.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.