Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel verzonden, netjes verpakt en de klok doet zijn werk. We hebben een grote cirkel op de muur en daar wilde ik zwarte wijzers op. Dit staat heel mooi, alleen bij het aftekenen van het midden van de... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische klanten service, met medewerker meermaals contact gehad om specifieke order te krijgen. Lukte steeds niet door schaarste. Ze hielpen met annuleren na het uitzoeken voor mogelijke levering... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av rengjøringsprodukter

Skrevet av virksomheten

zaak-shops.nl is gestart in 2010 in een klein kantoortje aan de Donderslaan te Groningen. In die tijd begon de webwinkelbranche aan zijn opmars en er kwamen toen al dagelijks een handje vol webwinkels bij. Uniek zijn was erg moeilijk tussen de wildgroei van alle (zolderkamer) webshops. zaak-shops.nl begon met een horlogewinkel, ikwileenhorloge.nl, die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Door de focus op specialisme op deze productgroep behoort ikwileenhorloge.nl tot één van de grootste online horlogewinkels van Nederland en België. We zitten nog steeds in Groningen, wel een aantal keer verhuisd, maar nu aan de Koldingweg. We hebben een groter kantoorpand met 600m² eigen magazijn, zodat we 95% van de producten uit eigen voorraad kunnen leveren. Momenteel hebben we 32 specialistische webwinkels met één overkoepelende website: zaak.shop.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 6 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,5

Alle anmeldelser

(1 031)

168 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tevreden met verzending en product (wijzers)

Snel verzonden, netjes verpakt en de klok doet zijn werk.
We hebben een grote cirkel op de muur en daar wilde ik zwarte wijzers op. Dit staat heel mooi, alleen bij het aftekenen van het midden van de cirkel kwam de klok niet overeen met waar er geboord moet worden, gelukkig hebben we het goed op kunnen lossen maar dit was wel een nadeel ervan. Wellicht als verbeterpunt voor de fabrikant?

28. september 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Terugsturen product (met terugbetaling) is niet mogelijk

Veel webshops hebben een retourbeleid. Als je aankoop niet blijkt te voldoen kun je je product (binnen x dagen) terugsturen. Terugsturen is bij Zaak-shops niet mogelijk. Het beleid is: gekocht = gekocht. Voldoet 't niet, om welke reden dan ook, jammer, maar Zaak-shops neemt je product niet terug.

3. september 2026

Eurom, een betrouwbaar merk

Heb al jaren ervaring met het merk Eurom en nog nooit een probleem gehad. In onze kelder van 100m2 staan 2 Eurom ontvochtigers. Deze apparaten heb ik al meerdere jaren en functioneren nog steeds prima. Daarom ook gekozen voor een hogedrukreiniger van hetzelfde merk.

28. juli 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

De deurbel repeater geinstalleerd

De deurbel repeater geinstalleerd, ingeleerd en de molodie ingesteld werkt prima ongeveer 3 weken. Na wat proberen bleek de batterij al leeg. Batterij vervangen en alles functioneerd weer.

5. august 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Defect apparaat, geen service

Defect apparaat ontvangen, er word gezegd per email dat ik het kan retour sturen en mijn geld terug kan krijgen, inmiddels al geruime tijd verstreken en ik hoor niks meer van meneer. Slechte, onbetrouwbare manier van zaken doen.

28. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Overzichtelijk en uitgebreid assortiment - keurig geholpen

Overzichtelijk en uitgebreid assortiment in diverse prijsklassen en mogelijkheden.
Een thermometer waar zowel de binnen- als buitentemperatuur zichtbaar is. Makkelijk in gebruik.
Keurige levering van het begin tot het einde. Reageren ook netjes op vragen. In het doosje zat ook een retourformulier. Kortom zeer tevreden.

15. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv