A pleasant experience with my first order to this company ! Prompt delivery , well package , but the most impirtant the quality and aspect of the items ordered ( exactly as on the site ) ! Thanks, I l... Vis mer
Se hva andre synes
Jak Wam nie wstyd sprzedawać taki szajs?! Kupiłam u Was maszynkę do strzyżenia psów nie dość że nie działała. Zgłosiłam reklamację i przysłaliście mi drugą maszynkę, która niby działa bo się włącza i... Vis mer
Selskapet har svart
Ogólnie w tym sklepie sprzedają tani chiński plastikowy szajs. Nie radzę sugerować się opiniami przy przedmiotach w tym sklepie. Opinie są sfabrykowane. Chciałem dodać opinie z 1 gwiazdką za szmelc,... Vis mer
Selskapet har svart
Moje zamówienie zostało zrealizowane bezbłędnie; błyskawiczna dostawa, słuchawki bezpiecznie opakowane, instrukcja na wskazanej stronie w języku polskim, merytoryczna i zrozumiała, mam nadzieję że bę... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
We make online shopping easier! International distributor of impulse goods.
Kontaktopplysninger
1 Maja 54, 82-300, Elblag, Polen
- +48556151032
- trustpilot@z-promo.com
- z-promo.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zamówiłam towar
Zamówiłam towar, kurier niedostarczył,Pani na infolinii była bardzo niemiła dnia 22.01.2026 o godzinie 8.19. Traktują kupujących jak śmieci, powiedziała czy ma wysyłkę zrobić na przyszły tydzień czy "wcale" ! Masakra, dno, zero kultury!!!! Nie polecam absolutnie!!!!
Witam nie polecam zamówień od tej firmy…
Witam nie polecam zamówień od tej firmy są nie poważni nie wysyłają zamówień w odpowiednim terminie zamawiałam 9.12 .2025 do tej pory nie ma zamówienia nie ma szans się dodzwonić do nich nie odbierają i nie odpisują na maila

Svar fra z-promo.com
Wzmacniacz sygnału wi-fi zepsuty i…
Wzmacniacz sygnału wi-fi zepsuty i problemy ze zwrotem bo biurokracja aby TYLKO UTRUDNIĆ ZWROT 18.12.2025.

Svar fra z-promo.com
Kupiłem podświetlane serduszko z dedykacją której wogule nie da się odczytać do tego przy próbie wyczyszczenia serduszko pękło jak szybciej niż zapalka

Svar fra z-promo.com
Dlaczego nie jest wprost napisane-…
Dlaczego nie jest wprost napisane- chodzi o opis produktu,że jest to obrus ceratowy?Na zdjęciach w internecie wyglada to jak obrus z poliestru,ale z materiału.Jestem rozczarowana.Nic więcej u Was nie zamówię.

Jestem bardzo zawiedziony
Zamówiłem dla Żony na imieniny statuetkę z dedykacją na drewnianej podstawce z podświetleniem koszt 112,99 i po otrzymaniu przesyłki się rozczarowałem jak można taki bubel sprzedawać za takie pieniądze, po pierwsze serce z pleksy wycięte z uszkodzeniem ,porysane ,brudne, chcąc wyczyścić nadruk dedykacji i te serduszka się zmywają, Ledy raz świecą raz nie i nic nie gra tak jak było opisane .Podarunek dla Żony serce ramka led z grą. Tak dokładnie brzmi nazwa
To jakiś żart. Czy ktoś za to odpowie ?Ja wydałem 112,99 i się ośmieszyłem przed żoną .
Nawilżacz powietrza
Kupiłem w tej firmie nawilżacz powietrza freshair.
Świetne urządzenie które używam do nawilżania powietrza w samochodzie dzięki przyłączu USB.
Odrębny temat to profesjonalna i fachowa obsługa przez P. Piotra.
Polecam produkt i firmę
Nie polecam!!!
Nie polecam!!!
Podczas zakupu podawany termin jest prawie natychmiastowy, natomiast po opłaceniu, termin jest przesuwany z przyczyn problemów z przewoźnikiem, a po tygodniu od terminu dostawy, termin zostaje ponownie wydłużony.....
zrezygnowałam, nie wiem czy odzyskam pieniądze...

Produkt zgodny z opisem
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa
Szybką i sprawna obsługa a przy tym…
Szybką i sprawna obsługa a przy tym produkt nie uszkodzony działający beż zarzutu
Jeśli chodzi o tą firme to jest godna polecenia ,szybko sprawnie i zgodne z opisem polecam
Paczka przyszła szybciej niz sie spodziewałam dziekuje
DORADZTWO
DORADZTWO, KULTURA OBSŁUGI I SZYBKOŚĆ REALIZACJI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE POLECAM
Cea mai mare prostie din viata
Cea mai mare prostie din viata.
Îmi pare rău că am cumpărat acest lucru. NU CUMPARATI DE LA EI!
Este teapa

Profesjonalna obsługa klienta
Profesjonalna obsługa klienta. Towar zgodny z opisem. Szczerze polecam 👍
To jest już mój drugi zakup w tym sklepie .Półeczki super
Przede wszystkim super pomyślane mocowanie . Jest i nad umywalkę i do kabiny . Super
Jsem naprosto spokojena
Jsem naprosto spokojena , dokonalé
Produkt zgodny z opisem Szybka…
Produkt zgodny z opisem Szybka realizacja zamówienia. wysyłka produktu była dobrze zabezpieczona na czas dostawy. Polecam
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.