Jeg har akkurat sendt inn en anmeldelse,forrige dagen. Men ok Jeg var veldig fornøyd med en ut av to perfymer,So elexir purple..best den andre var helt anderledes men ok til litt mer fint bruk..so e... Vis mer
Jeg føler meg helt trygg på at når jeg bestiller noe fra Yves Rocher, får jeg det jeg har bestilt, til den prisen jeg har bestilt og rask levering til å være gratis. Og noen produkter er jeg helt avhe... Vis mer
Strandbadsvägen 13B, 252 29, Helsingborg, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
For lang leveringstid, bestilte 11.10 og mottok først varene 25.10. Produktene er fine

Svar fra Yves Rocher Norge
Jeg liker veldig godt produktene dine. jeg bruker alltid vanilje leppebalm, det er noe av det beste jeg har brukt. Grunnen til at jeg ikke gav 5 stjerner er fordi dere setter opp prisen for å så ta det ned og si at det er tilbud. Jeg husker jeg betalte 19kr pr stk, så ble det 29 for så å sette til 19 på tilbud. Nå står det til 39 kr men på tilbud for 29. Jeg har aldri betalt mer en 29. Ønsker dere bare holdt prisen og virkelig satt det ned når det er tilbud.

Svar fra Yves Rocher Norge
Har brukt Yves Rocher i flere år, og er fornøyd med deres natur produkter !

Svar fra Yves Rocher Norge
Alt er bra men, Det tar lang tid innen bestillingen kommer. bestilte 12/10 har forsatt ikke mottatt noe.

Svar fra Yves Rocher Norge
Enkel bestilling, rask levering og gode produkter med kvalitet.

Svar fra Yves Rocher Norge
Rask behandling samt god informasjon om levering.

Svar fra Yves Rocher Norge
Jeg er fornøyd med varene jeg bestiller og fraktkostnader

Svar fra Yves Rocher Norge
De beste produkter for følsom hud. Uunnværlig for oss som trenger produkter UTEN benzylalkohol, benzylbenzoat, eller benzoater overhodet. I tillegg, rask og god service samt en ryddig og brukervennlig internettside.

Bestilt vare for 14 dager siden og har ikke fått ennå . Dårlig 👎👎

Svar fra Yves Rocher Norge
Har fremdeles ikke mottatt varene en uke etter at Yves R hevder det er sendt og har sendt til Klarna at varen er sendt og jeg har dermed mottatt krav fra Klarna. I Posten-appen står det bare at «varen er forsinket fra leverandøren».
Ingen forklaring, ingen epost fra kundeservice, ingen oppfølging overhodet bortsett fra at kravet er sendt.
Eller… det er ikke helt korrekt, jeg har mottatt to e-poster med spørsmål om jeg kan gi en vurdering av min opplevelse, så nå har jeg gjort det…

Svar fra Yves Rocher Norge
Har ikke mottatt pakken enda. På nettsiden står det at det er rask levering. Gått en hel uke. Får heller ingen svar fra kundeservice. Siste gang jeg handlet her.

Svar fra Yves Rocher Norge
Har ikke mottatt varen, men bestillingen og nettsiden er bra.
Posten tar som kjent lang tid, det kalles "effektivisering", dvs, høyere lønn til sjefer..........Folk trenger visst ikke post lengre. Synd men sant, det var bedre før!

Svar fra Yves Rocher Norge
Fikk en rabattkode som ikke virket. Ringte og mailet med dere om saken. Fikk beskjed om å legge inn bestilling så skulle dere legge ved koden/gaven. Når dette var gjort fikk jeg til svar at koder i fra post ikke virket på netthandel. Dette til tross for at koden var gitt pr. mail. Til toss for at jeg gjorde alt jeg ble bedt om fikk jeg et svar som ikke var i hht. avtale. At dere kun gjorde dette denne gangen fordi koden var gitt pr. post, noe den IKKE var. Mye styr, mange telefoner og venting samt en haug med mailer om saken.

Svar fra Yves Rocher Norge
Jeg likte yves rocher da jeg bodde i Polen og fortsetter å bestille her i Norge.
Er fornøyd med varer, levering, beskrivelse av produkter og utvalget.
Nå har jeg bestilt adventskalender til datteren og venter på 1desember😉