Yves Rocher Norge Anmeldelser

1 890

4,5

Jeg har akkurat sendt inn en anmeldelse,forrige dagen. Men ok Jeg var veldig fornøyd med en ut av to perfymer,So elexir purple..best den andre var helt anderledes men ok til litt mer fint bruk..so e... Vis mer

Jeg liker veldig godt produktene dine. jeg bruker alltid vanilje leppebalm, det er noe av det beste jeg har brukt. Grunnen til at jeg ikke gav 5 stjerner er fordi dere setter opp prisen for å så ta d... Vis mer

Fikk en rabattkode som ikke virket. Ringte og mailet med dere om saken. Fikk beskjed om å legge inn bestilling så skulle dere legge ved koden/gaven. Når dette var gjort fikk jeg til svar at koder i fr... Vis mer

Om Yves Rocher Norge

Hos Yves Rocher er våre løfter basert på vår respekt og kjærlighet for naturen. Vi er botanikere, dyrkere, produsenter og forhandlere uten mellomledd, og har siden 1959 kunnet tilby det beste fra Bretagnes natur til rimelige priser.

Vi jobber med 100% vegetabilske aktive ingredienser som tas frem for å fremstille effektive og innovative produkter med respekt for miljøet. For å bidra til biologisk mangfold dyrker vi i henhold til agroøkologiske metoder på våre økologisk sertifiserte områder i La Gacilly, Frankrike, der våre botanikere skaper magi, helt uten ugressmidler.

Vi fornyer og forbedrer kontinuerlig våre forpakninger, vår produksjon og innholdet i våre produkter for å redusere vår avfallsproduksjon og dermed redusere vårt klimaavtrykk.

Velkommen til Yves Rocher! Hos oss finner du alt innen skjønnhet fra planteriket; hudpleie, parfyme, makeup og kroppspleie online.

Enestående

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 890)

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

For lang leveringstid

For lang leveringstid. Bestilte produktet 27.10 og det er fortsatt ikke kommet frem.

Svar fra Yves Rocher Norge

Hei. Vi beklager det som skjedd og at du ikke mottatt pakkene dine. Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe deg på best mulig måte og vi ber deg kontakte oss på : kundeservice-no@yves-rocher.no

Varen kom raskt

Varen kom raskt, håndkremen er kjempe god, så bare gode tilbake meldinger 👍😊

23. oktober 2023

Svar fra Yves Rocher Norge

Takk for din anmeldelse! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med både produkter og levering! :)

Liker produktet men ikke tuben.

Liker produktet, men ikke beholderen, tuben. renner ut med en gang. Går mye til spille. ,

23. oktober 2023

Svar fra Yves Rocher Norge

Takk for din anmeldelse! og din tilbakemelding! Vi prøver hele tiden å forbedre produktene og med din anmeldelse hjelper du oss med det.

Lite imøtekommende kundeservice med…

Lite imøtekommende kundeservice med standard svar uten å svare på spørsmålet om hvor pakken blir av. Pakken er ennå ikke kommet 2 uker etter estimert levering på 2-4 dager. Dere har heller ikke prøvd å få kontakt med meg som dere skriver, jeg derimot har prøvd å få kontakt med dere ved flere anledninger uten hell og har nå gitt opp å skrev en dårlig anmeldelse her istedet. Her tok dere affære innen 24 timer, men har ennå ikke fått svar på mailen min. Useriøst.

1. november 2023

Svar fra Yves Rocher Norge

Takk for din anmeldelse! Det høres ikke bra . Vi har prøvd å komme i kontakt med deg for å finne ut hva som har skjedd. Vi håper du har mulighet til å kontakte vår kundeservice på kundservice@yves-rocher.no, slik at vi kan gjøre vårt beste for å hjelpe deg. ⭐

Treg levering

En uke etter bestilling var ikke pakken med varene jeg bestilte sendt. Ingen melding på ordren om noe forsinkelse

Svar fra Yves Rocher Norge

Vi vil starte med å takke deg for din anmeldelse! Og vi vil også takke deg for at du har gitt oss muligheten til å komme i kontakt med deg, så vi kunde løse sagen.

Fornøyd

Hurtig svar, og rask levering 🙂

Svar fra Yves Rocher Norge

Takk for din anmeldelse! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med leveringen.

Takk for din anmeldelse!
Vi beklager å høre at du ikke har hatt gode erfaringer med oss. Vi vil også takke for at du har gitt oss muligheten til å komme i kontakt med deg slik at vi kan løse saken

Jeg føler meg helt trygg på at når jeg…

Jeg føler meg helt trygg på at når jeg bestiller noe fra Yves Rocher, får jeg det jeg har bestilt, til den prisen jeg har bestilt og rask levering til å være gratis. Og noen produkter er jeg helt avhengig av, som ansiktsolje, så jeg har handlet der flere ganger i året siden høsten 1991, er jeg ganske sikker på😊

26. oktober 2023

Svar fra Yves Rocher Norge

Takk for din anmeldelse og dine 5 stjerner!

Favoritt sjønnhetsprodukter

Gode kvalitets skjønnhetsprodukter, gode priser, rabatter, fraktfri grense og gave på kjøpet :-)

26. oktober 2023

Svar fra Yves Rocher Norge

Takk for din anmeldelse! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med produktene våre!

Gode produkter

Eg har kjøpt frå Yves Rocher siden eg var 15 år. Har vært veldig fornøyd, det blir dumt om muligheten forsvinner?

Svar fra Yves Rocher Norge

Flott å høre og takk for din fine anmeldelse!

Veldig fornøyd

Veldig god servise. Stor utvalg av produkter.
Jeg er veldig fornøyd. Liker å handle hos Yves Rocher.

24. oktober 2023

Svar fra Yves Rocher Norge

Takk for din anmeldelse! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med vores service.

Veldig gode og rene produktet

Har kjøpt fra Yves Rocher fra det var mulig i posten. Har vært veldig fornøyd, og det blir dumt om muligheten forsvinner?

24. oktober 2023

Takk for din henvendelse

På grunn av den rådende økonomiske situasjonen har Yves Rocher-merket besluttet å stenge sine norske, finske og danske nettbutikker på slutten av året. Dette for å fokusere på færre markeder.

Våre produkter vil være tilgjengelige for bestilling via postordre og telefon i Norge, Finland og Danmark.

Ingen pakke mottatt/eller informasjon…

Ingen pakke mottatt/eller informasjon om antatt levering 1uke etter bestilling

19. oktober 2023

Takk for din anmeldelse!
I løpet av høsten 2023 har vi flyttet vårt lager og distribusjonssenter til Frankrike.
Flytting av vårt lager og distribusjonssenter kan i noen tilfeller også påvirke leveringstiden med noen dager.
Hvis du ønsker mer informasjon, vennligst kontakt oss på
kundeservice-no@yves-rocher.no

Sen levering.

Jeg har ikke mottatt den enda 25.10

19. oktober 2023

Hei.
Vi har lest anmeldelsen din og beklager det som har skjedd. Vi vil gjerne komme i kontakt med deg og hjelpe deg med din sak. Du er velkommen til å kontakte oss på: kundservice@yves-rocher.no