Jeg har enorme problemer med at download app'en i 2 TV'er. Det er frustrerende. Larbi

Hamrende ustabil og med påtvungne reklamer hver gang den er stoppet og alt for ofte. Gør at vi formentlig dropper det igen snart... Det er jo ikke ligefrem gratis...

Alt i alt virker YouTv fint, dog stopper programmet man ser ofte, og ser man ikke direkte kan man ikke se videre. Ærgerligt man ikke man downloade appen på smart tv.

1. Filmstreaming

YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.

2,9

Middels

1k anmeldelser

Fungere fint med streaming fra…

Fungere fint med streaming fra telefonen. Dog mangler der virkelig en app til Samsung smart TV.

21. november 2021

Hej Maria

- og tak for at dele din oplevelse med os!

Det er rigtigt vi mangler en app til Samsung og LG Smart Tv. Det lyder godt, at du har fundet en midlertidig løsning, hvor du streamer fra telefonen indtil vi appen ligger tilgængelig på Samsung fjernsynet.

Vi er i gang med at udvikle en app til Samsung og kommer til at tilbyde den i fremtiden. Hvis du ønsker at vide mere om hvor lang vi er i processen er du velkommen til at sende en mail til support@youtv.dk.

Du ønskes en god dag!

Lasse

Synes det er dyrt for de kanaler jeg…

Synes det er dyrt for de kanaler jeg har burde få flere kanaler eller skøre ned på priser

14. november 2021

Hej Mads

Tak for din anmeldelse.

Vi ønsker bestemt ikke at nogen har en oplevelse af at vi er dyre på markedet, for det er vi altså på ingen måde, hvis du sammenligner med andre steder som ligeledes tilbyder tv-kanaler.

Tværtimod vil man faktisk opdage at det er svært at finde andre steder hvor man har mulighed for at vælge så meget indhold i form af kanaler, for så få penge - så umiddelbart er vi meget tilfredse med den pris vi har, og hvordan vi ligger på markedet her.

Man kan og vil nok altid gerne have det lidt billigere, men her bliver vi jo nødt til at se på resten af markedet, og hvordan de også prissætter sig. Her synes vi bestemt vi både har en meget fordelagtig pris, og en fair pris i forhold til indholdet man kan få.

Dit input er dog noteret, og sendt videre til vores produktudviklere!

Jeg håber du får en rigtig god dag.

Mathias

Det er en fin løsning men er…

Det er en fin løsning men er uforstående overfor hvorfor Netflix ikke er med i pakken som den er i “bland selv”

30. oktober 2021

Hej Lykke

Tak for din anmeldelse.
- og tak for de pæne ord!

Årsagen er simpelthen at det endnu ikke er noget vi kan tilbyde. Vi er jo ikke YouSee, eller nogen andre firmaer, så hvad de har i deres pakker er til et vidst punkt slet ikke relevant for os - det er kun relevant for at se hvilke forskelle der er på markedet.

Altså kan der være rigtig mange ting man kan finde i YouSee's Bland Selv produkt, som ikke vil findes hos os, men selvfølgelig også omvendt, at der er funktioner og produkter vi har, som de ikke har.

Din feedback er dog noteret, så vi kan tage det med os fremtidigt og blive endnu bedre!

Jeg håber du får en dejlig dag.

Virker godt

Virker godt, enste minus er at appen virker ikke på samsung tv..

30. oktober 2021

Hej Erik

Tak for din anmeldelse.
- og tak for de pæne ord!

Det er dejligt at se, at du som udgangspunkt synes YouTv er et godt produkt, og at vi virker som vi skal. Det er jo bestemt også den oplevelse vi håber at alle andre får, når de bruger YouTv!

I forhold til Samsung Smart Tv er det korrekt at det endnu ikke er en platform vi er på, dog er vi i rivende udvikling netop på denne front. Du er derfor også meget velkommen til at skrive til os på support@youtv.dk med dit specifikke modelnummer, så kan det være at vi kan komme med noget mere konkret ift. netop dit fjernsyn.

Derudover vil jeg bare ønske dig en rigtig god dag herfra.

Mathias

App'en til Android mobiltelefoner er…

App'en til Android mobiltelefoner er virkelig dårlig

26. oktober 2021

Hej Jackie

- og tak for at dele din oplevelse med os!

Vi er kede af at høre du syntes vores app til Android mobiltelefoner er dårlig. Vi ønsker vores app fungerer på alle enheder vi understøtter og vil derfor gerne høre nærmere på de fejl du oplever. Appen udvikles konstant for at rette fejl og mangler, du må gerne sikre dig du har den nyeste opdatering ved at slette og installere appen igen.

Hvis du fortsat oplever fejl med den nyeste opdatering vil vi gerne høre fra dig. For at vi kan finde frem til fejlene, vil vi i den forbindelse sætte pris på at du sendte en mail til support@youtv.dk. Fortæl og uddyb hvilke fejl du får og så kan vi gå videre med det til vores tekniske support.

Vi ser frem til at høre fra dig. Ellers vil jeg bare ønske dig en rigtig god dag herfra!

Lasse

Dyrt - virker som det skal

Virker som det skal. Men godt nok dyrt 199 kr for 3 kanaler

20. oktober 2021

Hej Berit

- og tak for at dele din oplevelse med os!

Vi er så glade for at se, at du generelt virker til at være glad for YouTv, og at produktet virker som det skal. Det er bestemt også den oplevelse, vi ønsker at alle andre får.

Jeg kan godt forstå at man synes at 199kr. for 3 kanaler kan lyde krydret, men hvis man ser på markedet, og hvad man skal give for 3 individuelle kanaler hos andre, er vi faktisk det modsatte. Især med tanke på at man både får Paramount+, YouTv Premiere og 48 timers arkiv på indholdet med oveni prisen - det er tværtimod ret svært for andre at matche et sådant prisleje.

Det ændrer dog ikke på at vi selvfølgelig ser på vores priser løbende, og vil vurdere om man får nok for pengene. Vores holdning lige nu, især når vi sammenligner med andre udbydere på markedet, er dog at det gør man.

Hvis der er noget vi kan hjælpe med, må du aldrig tøve med at række ud til os på support@youtv.dk.

Ellers vil jeg bare ønske dig en rigtig god dag herfra.

programmet virker super

programmet virker super, mangler dog, at kunne ændre kanal rækkefølge- der er kanaler maner ser oftere end andre, og det kunne være rart hvis de kom først frem , eller øverst i tv guide

15. oktober 2021

Appen har ofte meget vanskeligt caste…

Appen har ofte meget vanskeligt caste til Chrome.

15. oktober 2021

Hej William

Tusind tak for din anmeldelse.
- og tak for at tage tiden til at skrive den!

Jeg er ked af at læse, at du har problemer med at Chromecaste dit indhold. Det er jo bestemt ikke intentionen, og det er helt sikkert også noget vi gerne vil undersøge nærmere, så vi kan finde ud af hvorfor.

Du er i den forbindelse meget velkommen til at sende en uddybende mail til support@youtv.dk med dit brugernavn til YouTv, samt et link til denne trustpilotanmeldelse - så ser vi nærmere på sagen, sammen med vores udviklere.

Du kan finde linket til din anmeldelse her:

Vi håber at høre fra dig!

Mathias

Alt i alt virker YouTv fint

Ærgerligt man ikke man downloade appen på smart tv.

7. oktober 2021

Hej Henriette

- og tak for at dele din oplevelse med os!

Jeg er ked af at høre, at du oplever stoppen i din programmer! Sådan skal og bør det bestemt heller ikke være, og det vil jeg gerne med det samme beklage. Det er selvfølgelig noget vi gerne vil se nærmere på.

Hvad angår Smart Tv er vi lige nu kun at finde såfremt man har AndroidOS 5.0 eller nyere på sit Smart Tv. Det betyder at hvis man har LG eller Samsung vil man definitivt ikke kunne finde vores app lige nu - dog har vi skam en, og vi er ved at udvikle vores app til disse andre mærker. Så det er noget der kommer, men det tager tid at udvikle!

For at vende tilbage til fejlen du oplever, er det noget vi meget gerne vil se nærmere på med dig. Du må i den forbindelse gerne sende os en uddybende mail på support@youtv.dk fra den mailadresse du har registreret hos YouTv - så ser vi hurtigst muligt på sagen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Fremragende

God men kan forbedres.

17. februar 2021

Hej Kim

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at se, at du generelt er glad for YouTv, og dit abonnement hos os! Sådan håber vi alle har det.
Vi arbejder selvfølgelig løbende på at forbedre produktet, både stabilitet, men også nye funktioner og platforme at tilgå os via.

Hvis du har nogen konkrete forslag til hvad vi kan gøre bedre, eller en funktion du mangler, kan du altid udfylde vores kontaktformular, og vælge "Hjælp med at gøre os bedre". Så tager vi din feedback videre i systemet til vores udviklere :)

Du finder vores formular her:

Lige meget hvad ønskes du en rigtig god dag herfra!

Det virker bare perfekt

Det virker bare perfekt. Apple tv app mangler en tv guide men den skulle være på trapperne i første kvartal 2021. Så jeg holder fast i 5 stjerner

2. desember 2020

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse, og fine ord!

Ja, du har fuldstændig ret i, at TV-guide til Apple TV er på trapperne, og forventes klar i første kvartal 2021.

Rasmus

Vis anmeldelser på alle språk. (1 085 anmeldelser)