Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg har enorme problemer med at download app'en i 2 TV'er. Det er frustrerende. Larbi

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hamrende ustabil og med påtvungne reklamer hver gang den er stoppet og alt for ofte. Gør at vi formentlig dropper det igen snart... Det er jo ikke ligefrem gratis...

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Alt i alt virker YouTv fint, dog stopper programmet man ser ofte, og ser man ikke direkte kan man ikke se videre. Ærgerligt man ikke man downloade appen på smart tv.

Informasjon om virksomheten

1. Filmstreaming

Skrevet av virksomheten

YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.

Kontaktopplysninger

2,9

Middels

TrustScore 3 av 5

1k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Problemer med app'en

Jeg har enorme problemer med at download app'en i 2 TV'er. Det er frustrerende.
Larbi

23. juli 2022

Hej Larbi

Jeg er ked af at høre, at du oplever problemer med at downloade appen på dine to fjernsyn.

Nu ved jeg ikke, hvilken fejl du helt præcist oplever, men du er velkommen til at sende en mail til support@youtv.dk med en beskrivelse af fejlen, der opleves og modelnummeret på dine to fjernsyn. Så kigger vi nærmere på sagen.

God dag.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Streamingen virker fornuftig

Streamingen virker fornuftig, og kvaliteten
Er ganske god.

30. april 2022

Hej Ian

Jeg er rigtig glad for at høre, at streamingen og kvaliteten lever op til dine forventninger. Hvis der er noget vi kan gøre for at få den sidste stjerne, vil vi meget gerne høre din mening.

Du ønskes en god dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virker som det skal

29. april 2022

Hej Jack

Det er super dejligt at høre, at det hele virker, som det skal. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at bedømme os her på Trustpilot.

Rigtig god dag.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Appen og casting fra appen virker ikke…

Appen og casting fra appen virker ikke super godt, men ellers fint

25. april 2022

Hej Nicolai

Jeg er ked af at læse, hvis appen ikke har virket optimalt for dig. Hvis du oplever udfordringer med appen, må du gerne skrive til os på support@youtv.dk, så vi kan undersøge det nærmere.

Özcan

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mangler den app alle andre også spørger…

Mangler den app alle andre også spørger til

12. april 2022

Hej Allan

Vi arbejder fortsat på appen til LG og Samsung Smart Tv, og er i dialog med dem om deres krav til denne.

Da vi har anden part indeover, kan vi derfor ikke sige præcist, hvornår den er klar til at blive lagt ud til vores kunder, men vi håber på en hurtig afklaring fra deres side, så vi kan få gjort de sidste ting klar.

Du ønskes en god dag.

Kasper

Elendig app…..

7. april 2022

Hej Henrik

Jeg er ærgerlig over, at du ikke er tilfreds med vores app.

Du er meget velkommen til at uddybe din anmeldelse nærmere på support@youtv.dk, så vi har bedre mulighed for at svare og hjælpe dig med de udfordringer, der eventuelt måtte være.

Ha' en god dag.

Kasper

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mangler i den grad en app til Samsung…

Mangler i den grad en app til Samsung tv!!!!

7. mars 2022

Hej Christian

Det er korrekt at vi ingen app har til Samsung Smart Tv, hvorfor enheden heller ikke forekommer nogen steder på vores hjemmesider under de enheder man kan se YouTv på.

Det er dog en platform vi er i rivende udvikling til, så vi forhåbentligt også findes direkte at finde her inden længe - indtil da er det dog via en af de andre enheder vi understøtter, som der heller ikke lægges skjul på fra vores side af.

Du ønskes en rigtig god dag herfra!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det virker ikke

28. januar 2022

Hej Brian

- og tak for at dele din oplevelse med os!

Det er svært for os, at undersøge hvad der ikke virker, idet du ikke har kontakte os og fortalt om dette. Derfor må du meget gerne sende en mail til support@youtv.dk. Beskriv hvilke fejl der opstår og hvad der ikke virker, så vil vi se nærmere på det.

Hvis det er afspilninger du oplever udfordringer med, så er det vigtigt du bruger en enhed som vi understøtter, for at du får den bedste oplevelse med vores app: https://support.youtv.dk/hc/da/articles/4408879252626-Hvilke-enheder-kan-jeg-se-YouTv-p%C3%A5-.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lasse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg kan ikke se på min tv Samsung 8k…

Jeg kan ikke se på min tv Samsung 8k 2021.

15. desember 2021

Hej German

Vi har desværre ikke nogen app til Samsung Smart Tv med et Tizen styresystem endnu - desværre.

Dog er det med fokus på "endnu", for det er noget vi er i fuld sving med at udvikle, så vi også kan være tilgængelige direkte på Samsung Smart Tv!

Indtil da kan man bruge alternativer til at få det op på den store skærm, i form af vores apps til henholdsvis Apple Tv og AndroidTv eller man kan bruge en Chromecast.

Du er meget velkommen til at sende os en mail på support@youtv.dk med modellen på dit specifikke fjernsyn, så ser vi om vi kan finde noget mere specifikt til dig.

Derudover vil jeg bare ønske dig en rigtig god dag herfra!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Virker utrolig dårligt hvis man caster…

Virker utrolig dårligt hvis man caster til Apple TV…..

13. desember 2021

Hej Martin

- og tak for at dele din oplevelse med os!

For at få den bedste oplevelse med vores app, er det vigtigt du benytter en funktion som vi understøtter. Nogen gange virker det på AirPlay, men det er ikke noget vi kan garantere.

Vi anbefaler du benytter funktioner hvor vi garanterer en god oplevelse, vi har lavet en oversigt over hvilke enheder vi understøtter herinde: https://support.youtv.dk/hc/da/articles/4408879252626-Hvilke-enheder-kan-jeg-se-YouTv-p%C3%A5-. Her kan du også læse AirPlay er en funktion som vi ikke understøtter.

Du er altid velkommen til at kontakte os på support@youtv.dk, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Du ønskes en god dag!

Lasse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hamrende ustabil og med påtvungne…

12. desember 2021

Hej Thomas

Jeg kan jo kun give dig ret i at det ikke er gratis, det er de færreste produkter der er det! Så skal det jo dog selvfølgelig også fungere.

I forhold til de påtvungne reklamer i starten, er det altså ikke noget vi har. Så her er vi ikke sikre på hvad du mener. Hvis der er tale om en arkivudsendelse kan der være reklamer, men det afhænger jo så af den individuelle kanal.

Vi vil meget gerne se nærmere på de problemer du oplever, og du er i den forbindelse meget velkommen til at sende os en uddybende mail til support@youtv.dk, sammen med et link til denne trustpilotanmeldelse.

Du finder linket til anmeldelsen her:

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mathias

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv